Vzťah so slobodnou mamičkou, ktorá býva u ex

27. feb 2023

Spoznal som jednu mamičku, párkrát sme boli aj na káve. Rozumieme si, píšeme a voláme si asi mesiac a je to naozaj super zena. Je tu ale trochu problem, ktorý som doteraz nejak neriešil pretože som si nemyslel že by z toho mohlo byt nieco viac no pomaly si zacinam pripúšťať že by som si vedel predstavit aj vzťah. Ešte stale byva s jej ex, kvôli ich chlapcekovi a kvôli tomu že momentalne nema financie na osamostatnenie. Viem na 100% že mi tvrdí pravdu a s jej ex žijú čisto ako rodicia/ spolubývajúci a nic viac.
Spoločne bývanie nás dvoch ešte nejaky cas riesit urcite nebudeme.

Myslite že ma vzťah v tejto situacii perspektívu?

zooeynka
27. feb 2023

Uz ste sa aspon stretli?

danyelia
27. feb 2023

@zooeynka Píše to v prvej vete...

elanor
27. feb 2023

@zooeynka mas to hned v prvej vete, boli par krak na kave. Tu asi nechlipkali online, hadam

janinah
27. feb 2023

100percentne? No.ak myslíš...keby si bol môj syn tak sa opýtam.ci si ozaj potrebuješ komplikovať život....žena nemá poriešené základné veci.ale už sa hrnie do ďalšieho vzťahu.preco asi?

cyberk
27. feb 2023

Zalezi aky zufaly si.. mne by rozhodne vadilo, keby potencionalny partner bol natolko neschopny zit samostatne, ze by musel s ex zit pod jednou strechou…

zooeynka
27. feb 2023

Ach dakujem za upozornenie. Osobne si myslim ze to bude chciet veeeela tolerancie zo strany autora, pokial jej teda sam neponukne vhodnejsie byvanie, co asi nie kedze sa"poznaju"az mesiac. Tak mily autor, chod do toho a bud velmi tolerantny a neziarlivy, alebo kasli na to....slobodnych a bezdetnych zien je na svete dost.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikitilik29
27. feb 2023

@elanor 😂

danyelia
27. feb 2023

Ahoj, ja by som sa do toho vzťahu asi veľmi nehrnula, chodila by som ďalej na rande, spoznávala sa s ňou, no zas celkom by som tento vzťah nezavrhla...Možno časom sa osamostatní, nájde si lepšiu prácu, zmení sa jej finančná situácia, jej muž sa odsťahuje z bytu...

janinah
27. feb 2023

@danyelia alebo sa pousiluje otehotnieť.hlavne ak autor má bývanie a nesmrdi grošom....

1gramofon
27. feb 2023

A ako dlho sú len spolubývajúci? Nemôže ísť so synom k rodičom? Je to aj jej byt? A rozvod?

nic0le
27. feb 2023

100% čaká, že ju ďalší chlap ( v tomto prípade ty ) prichylis...

liljana
27. feb 2023

No aby si neskoncil ako barlicka dobra na odstahovanie od ex. Si pripraveny ju financovat, aj jej dieta, starat sa o to dieta, ak sa date dokopy? Lebo to vsetko to bude obnasat.

autor
27. feb 2023

@1gramofon 3 mesiace, zobratí nie sú a ku rodicom nemoze ist.. a byt je jej ex

miadi
27. feb 2023

Spolocne byvanie vas dvoch by Nebolo nikdy . Ked tak vas 3 lebo si Snad myslis ze dieta ostane u otca? Mozno bude v striedavke tyzden u otca tyzden u “ vas” . Cize by si mal ratat aj s jej synom a jej ex s nou bude este xx rokov v kontakte. Koli dietatu. Ona nema financie ani byvanie. Kde by si mal istotu ze si ta vybrala z lasky ci len z nudze? Poznas ju len mesiac a zien je okolo milion co neziju s ex.

sense
27. feb 2023

Keď au len ako spolubývajúci, majú po riešené výživné? Zverenie dieťaťa? Každý svoju izbu? Prečo sa neodstahuje?

danyelia
27. feb 2023

@janinah Aj to sa môže stať, ale aj nemusí...3 mesiace sú rozídení, to je ešte také čerstvé, možno o pol roka bude situácia iná, možno si to tá žena vyrieši o mesiac, možno to bude osudová láska 🙂 Ale ako píšem, nehrnula by som sa do takého vzťahu bezhlavo...

reanda
27. feb 2023

ak sa dvaja maju radi, vztah ma vzdy perspektivu.. ale ak potrebujes riesit, ci perspektivu ma, tak asi nie

miadi
27. feb 2023

Takze je to zena v zufalej existencnej situacii.Nechaj ju Tak nech si najprv vyriesi svoje byvanie. Lebo ona nema kam ist. S tebou by to bolo pre nu z dazda pod odkvap. Ked sa k tebe casom aj s dietatom nastahuje a zistis aka naozaj je Alebo ze ti nevyhovuje zivot s cudzim dietatom co potom? Vyhodis ich na ulicu? K ex sa zatial nastahuje nova frajerka.., ona by mala teraz riesit svoju buducnost pre seba a dieta nie chlapov novy vztah . Nema sa kam vratit z bytu v ktorom je teraz ..

panelacikova
27. feb 2023

mňa by zaujímala jedna vec. ona podľa úvodného príspevku už s otcom dieťaťa intímne nežije. OK. ako plánuje riešiť si svoje bývanie?

dianka555
27. feb 2023

No, asi nemá slušný príjem. Koľko môže mať materskú, koľko má rokov? A kde má ísť s dieťaťom na ulicu? Ku rodičom nemôže a po druhé kto by už slobodnej matke prenajal byt? Za 100.eur ? Nik a samozrejme ani ja by som neprenajal byt žene s deťmi lebo potom by som jej musel hľadá náhradné bývanie. Ex ma byt nie ona. A koľko by jej platil výživné? Tak buď si náhrada, lebo sú aj iný chlapi s deťmi ale tam asi nehladá, výživné na deti ktoré by chlap s deťmi platil to nič moc pre ňu menej by jej ostalo. Povedzme si na rovinu, keď je niekto rozvedený s deťmi a to je jedno či chlap alebo žena alebo aj ľudia bez manželstva s deťmi. Kto by nechcel slobodného a bezdetného partnera jasné že by ho všetci uprednostnili. Ale zase môže byť aj že má o teba seriózny záujem. To je už na tebe ako sa rozhodneš.

apolka77
27. feb 2023

Nechaj to plávať...čo sú to 3 mesiace? Nič! Teraz jej bude hoc aký chlap dobrý len aby si ulavila na duši...niekedy trvá aj 3 roky kým si žena môže povedať že je už oslobodená z predchádzajúceho vzťahu...

loliku
27. feb 2023

Ja by som to nebrala tragicky, ze hned hlada chlapa koli bytu, skor hlada nejaku utechu porozumenie, mozno ten jej ex uz niekoho ma a zas ked ma rodicovsky, neviem kolko je to teraz 200ci 300? Zato veru byt neprenajme. Ale keby to bolo v opacnom smere, zeby som sa dajme tomu ja stretavala s muzom, ktory byva s ex a maju msle dieta..tak brala by som nohy na plecia

moonlight1210
27. feb 2023

Su rozideni 3 mesiace. Tam sa toho este moze zmenit.

Kludne presne po tom, ako k tebe odide. Lebo kym su na kope, mozu sa vzajomne zrat. To sa negativne emocie iba stupnuju.
Ale ked budu od seba, mozu zacat prehodnocovat.
Tak aby si nebol po par mesiacoch spolocneho zivota zaskoceny, ked ti smutne oznami, ze ta ma rada, za vela ti vdaci, ale chce tomu s byvalym dat sancu a maly by mal byt s otcom.

Nehovorim, ze sa toto stane, ale je to moznost. Vylucit ju nemozes.

svetlonos
27. feb 2023

Autor
Pokial je zena, predpokladam s dietatom do troch rokov, schopna po dvoch mesiacoch od rozchodu schopna riesit novy vztah - tak nie je celkom normalna!
To by musela byt sialena laska na prvy pohlad. Nema poriesene byvanie, nema asi este pracu, male dueta a uz riesi ineho partnera, namiesto toho aby myslela na to svoje dieta, pracu a ine podstatnejsie priority??
Asi az taka uzasna ako si myslis nebude. Minimalne co sa tyka zrelosti. Aj intimnejsie zblizenie by som si poriadne premyslela. Ostane s tebou tehotna a co urobis s dvoma detmi a zenou ma materskej, uzivis vas?
Prepac za priamost, ja to vsak vidim bez ruzovych oblacikov a s nadhladom. Mic by som do toho nesla na tvojom mieste.

bajka16
27. feb 2023

3 mesiace rozideni? Buď chce aby sa ten jej prebral, začal sa snažiť, alebo ťa potrebuje len ako barličku, aby mala kam s dieťaťom odísť a aby mali finančnú istotu.
Buď by som počkala ako sa to vyvinie, či sa ona pozbiera sama, odsťahuje sa od ex a potom môžeš povedať, že to myslí vážne a fakt sú rozideni. Už len to, že žije s ex by som brala ako stopku.

viestta
27. feb 2023

Tak ako by som zadanemu chlapovi neverila, za mu to doma naklape a ostava pri rodine len kvoli detom, tak isto by som neverila zadanej zene, ze doma jej to neklape a ostava byvat s buducim byvalym len kvoli dietatu.
Novy vztah sa zacina az ked je ten stary ukonceny so vsetkym co k tomu ukonceniu patri

eva8
27. feb 2023

Skús, uvidíš.

1gramofon
28. feb 2023

Začínať ďalší vzťah keď ten prvý ešte nemá poriadny koniec, to je chyba. Môže byť v pohode, ale ohľadom vzťahov bude asi trosku nevyspela. Je plno žien co našlo pokoru a šli aj k rodičom a to napriek zlým vzťahom v rodine. Je na materskej ci už pracuje?

kvetinka75
28. feb 2023

kamarátka tiež býva s ex, pretože ani jeden nemá na vyplatenie toho druhého. Tak musia bývať spolu. Ona aj mala priateľa ale všetko komplikoval jej ex. Každý jeden vzťah jej zničil. Ale ona už bola odpútaná od neho, rozvedení boli dlho.3 mesiace sa mi zdá ešte krátka doba. Stretávať sa môžete a uvidíš ako to bude napredovať ale veľmi by som sa na ňu nenamotávala na tvojom mieste. Zobratí neboli, nemá kam ísť, aby sa nestalo, že hľadá iba to bývanie a teba nejako pretrpí a potom sa jej nezbavíš.
A prečo nemôže ísť k rodičom? Mne osobne by veru vadilo keby môj priateľ býval s ex.