Vzťah verzus odchod do zahraničia
Dobrý večer,
asi potrebujem počuť iný pohľad na vec lebo sa asi zbláznim.
Ide o to, že... Mám priateľa, s kt. bývam, som s nim spokojná, nechcela by som byť s nikým iným, aj keď sme už zažili všeličo medzi nami, ale nemenila by som ho. Avšak... Nie som šťastná na Slovensku, neviem, ale ani nechcem sa tu zaradiť, skrátka chcem žiť v zahraničí, kde som predtým aj bola a bola som tam oveľa šťastnejšia ako tu, úplne iná, tu sa trápim mimo vzťahu či už čo sa týka práce alebo vôbec, všeobecne, drží ma tu skrátka len vzťah lenže... Uz aj zle spávam lebo vždy som túžila žiť inde ako na SVK a keďže priateľ chce žiť len tu, znamená to, že musím zostať tu, ak chcem byť s ním ... Len tá túžba žiť preč je tak silná, že neviem či sa dokážem v tomto 100% prispôsobiť :( fakt ma to dosť trápi... Neviem čo robiť, možno je tu niekto kto ma podobnú skúsenosť alebo si to prežil a s odstupom času to vie zhodnotiť poprípade čo by ste spravili vy? :/
Inak ja som chcela ist do USA už od 15 som si vysnivala, že to je moja krajina a netušim čo stale robim na Slovensku, ale stale to v hlave mam niekde vzadu, že tu neostanem al.keby Australia nebola tak ďaleko.Londyn je 2 hoďky do Blavy to mi vyhovovalo, pačilo sa mi tam uplne iny svet
@karolinakr sla by prec, vzdy chcela, ale oco nechcel....
@karolinakr ano, ano, suhlasim, ze okolo 20ky to clovek vidi inak o 10 rokov neskor zasa inak....som niekde medzi a uz sa mi potvrdilo neriadit sa vztahom, ale je pravda, ze sa este na to tak uplne s nadhladom pozriet neviem, su tam obavy, ze by som si tu hlavu trieskala.... Ale asi by som si ju trieskala v oboch pripadoch vlastne....
@michkat
toto bolo pekné zakončenie

@karolinakr preco ?? 😅 Teraz nerozumiem akosi cim som tak pobavila 😅
@michkat že su tam obavy, žeby si si hlavu trieskala, ked priatela opustiš, ale vlastne ked tu aj ostaneš, si budeš trieskať
Takže vlastne musíš nejaku tretiu cestu vymyslieť
Pozri si mlada mala by si si teraz plnit sny. Je to ovela lahsie ist niekam sama a zacat novy zivot ako ked sa usadis a budes mat deti. Vela bab mi tu pisalo poštu ze by radi isli niekde inde zit no muz nechce a s detmi sa boja. Lebo by boli daleko od rodiny ,, a never tomu ze je len jeden chlap na svete s ktorym mozes byt stastna. Zeby si lutovala ak odides a skonci to. Ja mam fajn muza no Kebyze sa raz rozvediem alebo ovdoviem tak verim zeby som nasla Mozno aj lepsieho partnera aj ked mam 2deti . Lebo viem co chcem a co nie. Kazdy vztah ma nieco naučil. Chlapi su nahraditelni 🤣deti nie.No urobtw nejaku dohodu kompromis. Plan zeby ste spolu šli stym ze tam budete rok dva a ked sa mu nebude pacit tak sa vratite -alebo rozidete,
@karolinakr jaj tak, nuz ano aj preto som pisala, ze som s nim spokojna v uvode hned... A preto ma to tak trapi... Potrebovala som pocut nazor viacerych uz skusenejsich ludi
@miadi znies ako moja dobra kamoska co zije prec, uplne to citit aj z tych sprav, ze "vies, co chces", akoby ona chvilami pisala, ale je to tak, nie ze mam teraz lahku hlavu a s lahkostou by som urobila rozhodnutie, ale urcite si toto tu cele budem citat dookola a pripominat co ste tu vsetky napisali
@michkat viem ako sa citis. Nemala som priatela na Svk nejak som nestretla ale ani nechcela vztah Lebo som snivala o dalekom svete od 15ky. No mala som velmi blizky vztah s mamou a bolelo to opustit ju.Bolo no snou velm dobre. No zaroven som nevidela extra buducnost na svk. Deptala ma politicka situacia korupcia a ten negativizmus akosi triedne delenie ludi ze si mlada nemas bohatych rodicov nemas znamosti nemas sancu. Neviem ci je to ludmi alebo mnou no mimo som citila uplne Inak. Ze dokazem viac ze sky is the limit ze staci chciet a ist si za tym. Takze viem ze aj ked Ta boli predstava ze odides aj bez neho viem ze ty potrebujes odist koli sebe. Si ako ryba na suchu a vies ze potrebujes ist do vody. Vybrat si lasku alebo vybrat si seba. Mala by si si vybrat seba.V zivote musis byt trochu egoista a vyberat co je najlepsie pre teba.Ked pochopi ako velmi potrebujes ist tak Bud pojde stebou alebo Ta necha ist Lebo laska je ako motyl musis ju drzat v ruke jemne tak aby si ju Nerozpučila ale zaroven pevne aby neodletela.
@miadi uplne presne, moje pocity, ze ked by som chcela, dokazala by som vela no tu zatial mi neustale cosi hadze polena pod nohy a pritom mi to uz povedali do oci nadriadeni v dvoch pracach, ze dokazem vela... Ale stale mi je to akosi k nicomu tu, nerozumiem uz a uz som z toho dost nestastna a zaroven vytocena! Opisala si to dokonale... A ja budem musiet byt fakt egoista v tomto, ak nechcem byt kopka nestastia.... Fakt akoby tu clovek nepatril, hoci sa tu narodil, ALE...

Ludia o mexiku vedia len z americkych filmou ktore vobec nie su ako realita. Amici maju potrebu Mexico skreslit na stereotype kaktus tequila sombrero oslik zbrane drogi. Mexico mà vsetko chudobnych ale aj milionarov. Vili na utesoch ( Acapulco ) ako iron man..vela historie umenia kulturu ., uzasne sluzby hlavne v restikach len dojes a zmizne ti prazdny tanier ani nevies ako živa hudba ked objednas tequila tak leju do velkeho pohara kym nepovieš stop. 🤪no a horsie je ze na kazdej krizovatke dzongluju zobraci. Rodicia posielaju male deti v noci do barou predavat zuvacky ( ale zas to Nie je az tak caste zazila som 2x ) jedlo v hlavnom meste ovela lepsie ako to v rezortoch pre turistou. Mexicania vedia ako robit party 🎉 fiesta to je ich 🤣