Vzťah ženy v znamení škorpióna a muža leva
Totiž ešte sme len vo fáze spoznávania, ale už teraz je to ako na húsenkovej dráhe, raz sme hore a raz dole. V posledných dňoch je to priam katastrofa a dokážeme sa pochytiť na úplnej maličkosti. Dá sa to v budúcnosti ustáť? Ďakujem za každý nezosmiešňujúci komentár 🙂
P. S. sama neverím, že toto píšem, ale už žiadnu logiku v tom nehľadám :(
No ved ked je to uz teraz naprd nie je jedno, kto je ake znamenie? A ked uz chceme do toho zatiahnut astrologiu, tak je dobre vediet, kde ma kto ascendent a ostatne veci. Zovseobecnit to na znamenia nema ziadnu vypovednu hodntou.
Mam tak tetu s ujom,hadky nonstop, ale maju sa radi. Ale inak na to neverim, su dvojcata, narodene dvadsat minut po sebe a kazde ine. Je lev a lev a je skorpion a skorpion. Ked je to teraz na nic, tak sa to bude len zhorsovat
Ja som lev a môj ex škorpión. Boli sme spolu cca 9 rokov a prakticky nikdy sme sa nehadali. Nehovorím, že sme nemali problémy, ale až na 1 možno dve udalosti nikdy neprešli do hádky. Problém bude inde ako v znamení. Ak neviete nájsť spoločnú reč už v začiatkoch a to aj pri bezvyznamnych veciach, bude to problém a sotva pevný základ do budúcnosti. Váš problém je skôr v tom, že neviete spolu komunikovať.
🤷🏻♀️🤦🏻
Na začiatku vzťahu by ste mali byť zamilovaní a žiadne hádky ani problémy by byť nemali, mali by ste lietať niekde na ružovom oblaciku. Ak už teraz máte nejaké nezhody, tak to neznamená nič dobré do budúcnosti. Skorpioni sú zvlastni a nie každý ich dokáže milovať, môj ex bol Škorpión a aj môj súčasný muž je Škorpión, asi sú mi súdení. Ségra má Leva a teda dosť hrôza.
no my to tak mame a nam to zatial funguje,leva ale musis stale chvalit aky je super vo vsetkom,nema rad kritiku.Inak ako otec ,je velmi dobry.
Ked sa uz teraz hadate, kasli na vztah a hladaj si ineho 😉 Vztah predsa nema byt o prezivani a ustavani 😉
No za mňa nie, mala som tú česť a nevyšlo to, aj keď máme spolu dieťa. Aj keď či je to vyslovene znamením to si netrúfnem hodnotiť. Ale čo si všímam v okolí počas celého života tak tie znamenia majú čosi do seba.
Ja som zatial v znameniach nenasla nic pravdive okrem jedinej veci- skorpion je skriepny jak slak. A vobec, obdivujem, ze niekto to vobec so skorpionom vydrzi. A to ani nehovorim o zenach. Byt chlapom a mat taku zenu, vyhadzujem z balkona :D :D :D ale mozno to len ja tak vnimam :D kazdopadne, ak uz teraz mate hasterive obdobia a to sa iba spoznavate, kaslite na to, najdite si kazdy niekoho kompatibilnejsieho. Vztah nie je o dokazovani si kto z koho a o neustalych hadkach
@elementissa pravdu máš, ja s prvým skorpionom 7 rokov a s druhým už ťahám 13 rokov, no majú aj jedno pozitívum, výborní v posteli 🤣
No my sme ja skorpion a partner lev... a hej, ten moj je strasne tvrdohlavy (ja tiez) a mame tak aj skvele aj tazke chvile. Mne strasne vadi, ze ten moj si robi po svojom a mozem mu aj 100 krat povedat, ze si to tak nezelam, nechcem, neprajem a aj tak si ide svoje... Lubime sa jak kone, ale toto ma na nom vytaca neskutocne. Je z nas proste ten silnejsi, a aj ja skorpion (tiez silna osobnost) chcem presadit svoje, ale nedari sa to casto, preto tie (hlavne moje) výbuchy. Ale v par veciach ustupil, aj ked musi mat pocit, že je to jeho dobry napad... Obaja nas vztah povazujeme za dobry a podla priatela sa nehadame, len svojskym sposobom hladame riesenia. Teraz ideme spolu byvat, do jeho bytu v jeho meste (400km od mojho) a no, mám dost problem si tu presadit svoje nazory - aj svoje miesto (byt mi vobec nevyhovuje, ani lokalita, ani nic, aj ked pre iných by bol "top", pre mna je to zle zariadená draha diera, a este k tomu uplne niekde v riti - citaj sice novostavba v top lokalite, no hlavne pre mna velmi zla dostupnost kamkolvek, aj ked pre iných je vyhladavana a fakt super). Problem je, že sa sem proste nezmestim a budeme sa (uz teraz sa to deje) hadat aj na tom, že si nebudem mat kde zavesit napr. svoje saty a bluzky, ale dalsie ulozne riesenia odmieta... A vadi mu na mne par veci, ale sam vravi, ze aj keby vedla neho postvili top modelku, tak by na nej nasiel chyby... Paradoxne, mne na nom vadi len ta tvrdohlavost... Ale dost si idem aj ja svoje, proste sa mu nieco nepaci, ma smolu, nebude vzdy po jeho aj ked ma reci, ako skorpion na to seriem :D
Sme spolu rok a pol, ked sme boli mesiac a pol v kuse spolu (bola som chvilu nezamestnana a on na home office), tak som mala chvile, ze som ho chcela zabit, ale po par volnejsich dnoch, ked sme spolu uz netravili 24/7, ale napr len 18/7,to bolo opat super...
Vsetko je o ludoch a my dvaja sme presvedceni o tom, ze chceme spolu skusit zit navzdy, ale zaroven vieme, že ak to nevyjde, tak to nevyjde, zistime casom, nechame to plynut a budeme stastni v kazdej nasej spolocnej chvili 🙂
Ja lev, muž škorpión ... a áno húsenková drahá je to správne pomenovanie už 15 rokov. Je to stále o kompromisovach (väčšinou mojich) ... ak je to na začiatku naprd skusaj inde...
Ja by som neriešila znamenie, ale ak sú už na začiatku viditeľné problémy, načo by ich dobrovoľne riešiť celý život. Odišla by som z kratšej cesty.
pre škorpionku je horšie od leva už len býk a strelec 😀 vlastne je to rovnako zlé vo všetkých 3 prípadoch 😀 dosť naprd je to aj s vodnárom a blížencami
Ďakujem za názory, len ste ma utvrdili v tom čo som si myslela a viac-menej som bola rozhodnutá to ukončiť. Napriek tomu, že som introvertná povaha a mám problém presadiť svoj názor, nie som pripravená neustále sa niekomu prispôsobovať, len aby bol on spokojný a ja budem neustále z toho frustrovaná. A nemám už ani 20, aby som prežívala tieto vzťahové drámy, ktoré ma unavujú a vyčerpávajú. Hm, snáď je problém aj 6-ročný vekový rozdiel a každý máme iné očakávania od vzťahu a života. Takže radšej budem sama, než neustále s niekým bojovať s vedomím, že sa nezmení a zbytočne strácať čas.
Svatá prostota, to na koniny o znameniach niekto vážne verí? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Jasne, zopár miliárd ľudí na zemi na len dvanásť druhov pováh a závisia len a len od dátumu narodenia.... Ja som lev a so škorpiónmi si rozumiem. 🤷♀️
Rozhodovat sa podla znameni? Neviem 😊 V kazdom znameni najdes ludi, s ktorymi si budes rozumiet a s ktorymi nie. Zavrhnut to len na zaklade tejto veci? Skor ak to neklape, tak kaslat na to a je jedno, ze je lev, baran, vodnar. Jendoducho ked to nejde, tak to nejde.
Napr. moji rodicia su skorpion a rak. A teda tiez je to husenkova draha. Ale podla mna, nejde ani tak o znamenie, ale o povahu. S mojou maminou (skorpion) je to sakra tazke a uprimne, tatinovi by som dala metal za to, ze s nou vydrzal. Moju mamu treba obchadzat v metrovej vzdialenosti po spickach a ked s niecim ako rodina nesuhlasime, tak si to pomaly posunkovat medzi sebou, aleby nieco neletelo vzduchom, hrniec, pocitac, telefon a pod. Alebo aby sa nezbalila a neodisla a ty si ju potom na kolenach prosil, nech sa vrati. Svokor je tiez skorpion a uplne ina povaha. Laskavy a kvoli rodine bt sa rozkrajal. Jedine maju spolocne, su tvrdohlavi ako hovado. Tak ktory skorpion je "ten" pravy?
Ale je pravda, ze ja som velmi nechcela (na zaklade skusenosti s maminou), aby sa mi dieta narodilo v znameni skorpion. No mam ho 🤣 Ale ma smolu, ze jeho rodicia su lev a strelec 🤣
A my s manzelom vychadzame podla mna dobre spolu. Napr. ziadne hadky. Ak chcem niekedy vyvolat hadku, tak sa musim sakramentsky snazit a ist do extremov. Moj "lev" je pokojny, starostlivy, laskavy a rodinne zalozeny, na chleba namazat. Jedine co mi na nom vadi, ze okolo mna nelieta ako vcelicka a nevyznava mi lasku 24/7 😁

Ved sa spoznavajte aj dalej a uvidís. Nie je to len o znameniach. Mozes si nastudovat aj MBTI testy osobnosti, ale najnovsie je uz teoria, ze ani to nestaci. 😀