icon

Vzťahový problém

14. nov 2021

Môže chlap partner otec 1 dieťaťa druhého na ceste rázom úplne zanevrieť na rodinu?
Iná v tom pravdepodobné nieje
Iba kamarát ktorého posledny rok navštevoval každý deň ktorý podľa môjho dojmu rozvrátil rodinu a nakopol ho zlým smerom. zistila som sú v Tom tvrdé drogy. Do prace zatiaľ chodí.
Len som sklamaná že som sa bez dôvodu stala pre niekoho vzduchom :(

diewcatqoo
14. nov 2021

No ak pises, ze su v tom drogy, tak to potom nie je bez dovodu 🤷‍♀️

dskjhfdlkdjhl
14. nov 2021

Drogy su silny dovod.

autor
14. nov 2021

Ja som mu nijako neublížila že s tým začal

miadi
14. nov 2021

Tvoj muz je drogovo zavisly denne ich berie. To uz je teraz jedno preco stym zacal. Trebalo by aby sa isiel liecit alebo ukoncit takyto vztah. Aj ked snim mas dieta a cakas druhe. Bude to len horsie.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
pribinak
14. nov 2021

Bez dôvodu to určite nie je. Ja tam vidím hneď viac dôvodov: drogy a nevhodný kamarát

Na tvojom mieste sa Radim s právnikom ako ochrániť majetok a deti.

autor
14. nov 2021

Nič spoločné nevlastníme niesme manželia v tejto chvíli chvála Bohu. . Ani spolu teraz nežijeme , on preferuje názory toho kamaráta ktorý si pravdepodobne myslí že má väčšia práva lebo sa poznajú dlhšie

lindous
14. nov 2021

Ak sú v tom tvrdé drogy a on tento problém nie je ochotný riešiť, ty máš byť tá čo od neho bez kompromisne odíde skôr ako začne úplne ničiť život aj vám

autor
14. nov 2021

@lindous niesme spolu len ma to štve že mu je rodina úplne ľahostajná , kde to musí až zájsť aby sa uvedomil

lucpro1
14. nov 2021

ked dal prednost niekomu inemu a nestara sa o vas, tak by to pre mna bolo jasne, ze bude ti lepsie bez neho ako trapit sa s nim a pre neho 😉

janinah
14. nov 2021

Načo ti je taký chlap? Posledný rok je to takto a napriek tomu druhé dieťa na ceste...hmm...neusporiadane bývanie.neuspoeiafany život.ale deti treba...ozaj? Ale toto tebe už nepomôže.len možno iným citajucim...ty ber rozum do hrsti a odstrihni sa.kym sa dá..

Ak príde o 3 mesiace čistý.tak too mozete skúsiť znovu.alebo aspoň otcom môže byť...zverila by si dieťa takému otcovi? Ja ani na 5 minútovú prechádzku..

pribinak
14. nov 2021

Takze byt na tvojom mieste riešim výživné pre dieťa a seba (ak máš nárok)
Treba myslieť dopredu.

autor
14. nov 2021

@lucpro1 to viem len čím viac sa blíži pôrod tým viac ma to štve .nejde o to že to nezvládnem , ale o to že 11 rokov je niekto schopný zahodiť za hlavu , nebol taký

stanulienkat
14. nov 2021

Naco si s takym clovekom robis druhe dieta?

autor
14. nov 2021

@janinah ja svoje bývanie a financie usporiadané mám , po toľkých potratoch je toto pre mňa zázrak preto.zijem sama , živým sa sama , len som neverila že droga dokáže zmeniť človeka tak že zabudne na všetko čo bolo

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
janinah
14. nov 2021

To je super.ale rodiny žijú inak.to vieš.tu jedine rozchod a liečenie.presne v tomto poradí....a potom možný návrat..

autor
14. nov 2021

@cocolino234 mňa iritujes ty asi si jedna s dokonalých ľudí s dokonalým životom

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
14. nov 2021

zial, su take individua, co hladia vzdy to svoje, a je dost mozne, ze tovj priatel teba neberie ani ako rodinu, vsak ukonci s tebou vztah a deti budu stale jeho detmi.
Musi to byt pre teba velmi narocne, zial taki jedinci su a je ich vela.
Muz neberie deti ako zavazok ostavat pri svojej priatelke alebo zene.

moonlight1210
15. nov 2021

Ano, drogy menia charakter, aj priority. O tom su drogy.
Moze “zabudnut” co bolo a hodit to za hlavu. Moze rodinu opustit.
Nemusi za tym byt nic (ziadna chyba nikoho), len to, ze raz iba tak zo zvedavosti skusil, spadol do toho a uz sa vezie.

Horsie je, ze drogy casom zredukuju osobnost len na potrebu doplnat si tie pocity, co mu drogy davaju. A kvoli tomu urobi cokolvek.
Bude klamat, slubovat, prosit, hrat divadlo. Sam nebude vediet, kde uz je uprimny, a kde len dufa, ze mu uveris a nebudes robit prietahy, aby sa dostal k peniazom. Lebo casom prave nedostatok penazi bude dovod, preco sa bude “vracat k rodine”.

Miesto hnevu, ze sa na teba a deti vykaslal, si nastuduj nieco zo stranok, kde rodiny pisu o svojich starostiach s takymito clenmi rodiny. Aby si nekonala naivne. Ver, ze hnev, ze vase spolocne roky hodil za hlavu, je to posledne, co by ta malo trapit.

marca12
15. nov 2021

On sa uz bez pomoci blizkych neuvedomi. Spoj sa s jeho rodinou a pomozte mu,musi sa dostat na liecenie

kamatopo
15. nov 2021

Ako staré je vaše dieťa?