Vzťahový problém
Môže chlap partner otec 1 dieťaťa druhého na ceste rázom úplne zanevrieť na rodinu?
Iná v tom pravdepodobné nieje
Iba kamarát ktorého posledny rok navštevoval každý deň ktorý podľa môjho dojmu rozvrátil rodinu a nakopol ho zlým smerom. zistila som sú v Tom tvrdé drogy. Do prace zatiaľ chodí.
Len som sklamaná že som sa bez dôvodu stala pre niekoho vzduchom :(
Drogy su silny dovod.
Ja som mu nijako neublížila že s tým začal
Tvoj muz je drogovo zavisly denne ich berie. To uz je teraz jedno preco stym zacal. Trebalo by aby sa isiel liecit alebo ukoncit takyto vztah. Aj ked snim mas dieta a cakas druhe. Bude to len horsie.
Bez dôvodu to určite nie je. Ja tam vidím hneď viac dôvodov: drogy a nevhodný kamarát
Na tvojom mieste sa Radim s právnikom ako ochrániť majetok a deti.
Nič spoločné nevlastníme niesme manželia v tejto chvíli chvála Bohu. . Ani spolu teraz nežijeme , on preferuje názory toho kamaráta ktorý si pravdepodobne myslí že má väčšia práva lebo sa poznajú dlhšie
Ak sú v tom tvrdé drogy a on tento problém nie je ochotný riešiť, ty máš byť tá čo od neho bez kompromisne odíde skôr ako začne úplne ničiť život aj vám
@lindous niesme spolu len ma to štve že mu je rodina úplne ľahostajná , kde to musí až zájsť aby sa uvedomil
ked dal prednost niekomu inemu a nestara sa o vas, tak by to pre mna bolo jasne, ze bude ti lepsie bez neho ako trapit sa s nim a pre neho 😉
Načo ti je taký chlap? Posledný rok je to takto a napriek tomu druhé dieťa na ceste...hmm...neusporiadane bývanie.neuspoeiafany život.ale deti treba...ozaj? Ale toto tebe už nepomôže.len možno iným citajucim...ty ber rozum do hrsti a odstrihni sa.kym sa dá..
Ak príde o 3 mesiace čistý.tak too mozete skúsiť znovu.alebo aspoň otcom môže byť...zverila by si dieťa takému otcovi? Ja ani na 5 minútovú prechádzku..
Takze byt na tvojom mieste riešim výživné pre dieťa a seba (ak máš nárok)
Treba myslieť dopredu.
@lucpro1 to viem len čím viac sa blíži pôrod tým viac ma to štve .nejde o to že to nezvládnem , ale o to že 11 rokov je niekto schopný zahodiť za hlavu , nebol taký
Naco si s takym clovekom robis druhe dieta?
@janinah ja svoje bývanie a financie usporiadané mám , po toľkých potratoch je toto pre mňa zázrak preto.zijem sama , živým sa sama , len som neverila že droga dokáže zmeniť človeka tak že zabudne na všetko čo bolo
To je super.ale rodiny žijú inak.to vieš.tu jedine rozchod a liečenie.presne v tomto poradí....a potom možný návrat..
@cocolino234 mňa iritujes ty asi si jedna s dokonalých ľudí s dokonalým životom
zial, su take individua, co hladia vzdy to svoje, a je dost mozne, ze tovj priatel teba neberie ani ako rodinu, vsak ukonci s tebou vztah a deti budu stale jeho detmi.
Musi to byt pre teba velmi narocne, zial taki jedinci su a je ich vela.
Muz neberie deti ako zavazok ostavat pri svojej priatelke alebo zene.
Ano, drogy menia charakter, aj priority. O tom su drogy.
Moze “zabudnut” co bolo a hodit to za hlavu. Moze rodinu opustit.
Nemusi za tym byt nic (ziadna chyba nikoho), len to, ze raz iba tak zo zvedavosti skusil, spadol do toho a uz sa vezie.
Horsie je, ze drogy casom zredukuju osobnost len na potrebu doplnat si tie pocity, co mu drogy davaju. A kvoli tomu urobi cokolvek.
Bude klamat, slubovat, prosit, hrat divadlo. Sam nebude vediet, kde uz je uprimny, a kde len dufa, ze mu uveris a nebudes robit prietahy, aby sa dostal k peniazom. Lebo casom prave nedostatok penazi bude dovod, preco sa bude “vracat k rodine”.
Miesto hnevu, ze sa na teba a deti vykaslal, si nastuduj nieco zo stranok, kde rodiny pisu o svojich starostiach s takymito clenmi rodiny. Aby si nekonala naivne. Ver, ze hnev, ze vase spolocne roky hodil za hlavu, je to posledne, co by ta malo trapit.
On sa uz bez pomoci blizkych neuvedomi. Spoj sa s jeho rodinou a pomozte mu,musi sa dostat na liecenie
Ako staré je vaše dieťa?

No ak pises, ze su v tom drogy, tak to potom nie je bez dovodu 🤷♀️