icon

Vzťahy a bývanie v dnešnej dobe

20. aug 2022

Rada by som si precitala nazory na taku dost dolezitu temu. Som mlada zena,mam 23 rokov. Pracujem, odstahovala som sa od rodicov do podnajmu. Ale ... Vztahy.. Naozaj to tak je že vacsina chlapov do 30 rokov byva u rodicov? Naozaj nepotrebujem nejakeho mamickara, kde o kazdom jeho kroku bude vediet matka. Stoho dovodu ma pritahuju starsi zreli muzi po 40tke a takeho si hladam. Paci sa mi kolega v praci ma 47 rokov,nezadany. Neviem či aj ja jemu. Myslite, že mala by som mu dat najavo svoje sympatie? A prosim nepiste mi tu ze zalezi na vekovom rozdieli,lebo dnes sme tu zajtra nemusíme cize aj ja mozem zomriet skor ako chlap o 20 rokov starší. Zijeme prítomnostou.. len by ma zaujimalo či su zeny ktorych priťahujú zreli muži

Strana
z2
ma77
20. aug 2022

@sialenaveronika Može byt aj rozvedeny ale ani tie typy ktore si pisala nepatria do starobinca

barborachors
20. aug 2022

to myslis vazne ze ta pritahuje 50-rocny dedo?? to kde sme, ten musi mat chlpaty nos aj usi uz... prepac, ale ked vidim tych 50 tnikov, tak su velmi chlpati, nehovoriac o plesinach a pupkoch. Vymyslena tema

dreamss
Odpoveď bola odstránená
isis234
21. aug 2022

Ak je muž v zrelom veku, je to viac platonická láska.. mamičkári- ktorí dajú len na to, čo povie jeho mama,, sú aj po 40 tke.. Sme rôzny...Preto je lepšie sa spoznávať.. na prechádzke,, výlete,,, a komunikovať o všetkom... Tiež som si myslela, že starší muži sú už "vybláznení" a majú reálny pohľad na na život.... omyl... oneskorená puberta sa môže prejaviť aj u staršieho člena

elementissa
23. aug 2022

Slobodný 47 ročný chlap. Mamma mia... To musí by dobré vadný kus.😆 Daddy issues jak vysite. Prosím ťa, neblbni, nájdi si rovesníka s ktorým budeš zdieľať rovnaké hodnoty a pohľad na svet, áno, dá sa to. Len netreba mať optiku, že mladí muži sú blbci a týpek vo veku môjho otca je vysnený partner. Nedávno tu bola téma, kde sa babenka sťažovala na sex, že ho je málo a chlap sa nevie spraviť - a v druhom príspevku vyšlo najavo, že on má 65 a ona 40... No a ešte sa aj bude čudovať. Môže byť rada, že ujovi na dôchodku sa vôbec postaví. Asi majú podaktoré ženy príliš super životy, tak si musia geriatrika zavesiť na krk

Strana
z2