Vzťahy s ex
Ahojte dievcata
Stretavam sa s 1 muzom, sme obaja rozvedeni a mame deti.
Ide o to, ze on ma nadstandardne vztahy s jeho ex zenou.
Nechcela som a nechdem do toho velmi hovorit, ale z pozorovania vidim, ze on len caka co mu ona nadiktuje. So mnou sa nikdy nechce fixne dohidnut na stretnuti a spozorovala som, ze je to preto, aby bol vzdy k dispozicii, ked ex potrebuje (napriklad ide ku kadernicke, ma kurz, sport atd). Ona zije uz par rokov s novym muzom. On zije sam.
Citim sa na druhej kolaji. Uplne rozumiem ze maju deti riesia starostlivost atd ale vidim a citim ze jej nechce v nicom oponovat a akokeby ju nehcel nastavt.
Ked som sa parkrat o tom chcela rozpravat resp som sa nieco spytala tak sa tvaril nad vecou a nechcel o tom hovorit …
Pozname sa vyse roka ale ja nevidim progres a stale mam v hlave to ze s tym treba skoncit len teda on tvrdi ze s ex vychadza dobre kvoli detom (co je uplne pochopitelne) ale pre mna logicky a prirodzene by mal dat v niektorych situaciach prednost mne
Mate niektora skusenosti?
Dakujem
Nuz tak sa zbytocne netrap. Pokial nehalada cestu on sam, tak na to kasli, mozno sa od nej neodstrihol a ma ju stale rad a ona ma z neho handru. Mozno tal fungavalo aj ich manzelstvo, ze jej bol “poskokom”.
@petricka22 mam ten dojem aj ja … sice ked parkrat na to prislo rec tak sa presentoval ako on jej nebude robit handru ale jedno hovori a ine robi.
Presne som si povedala ze to nechavam na nom a teda to pojde do stratena
@atina12 ano. Na rovinu som to vsetko povedala a vyslo z neho (okrem ineho) aj to ze nechce aby deti strazil ten jej novy partner a tak ich radsej vezme on. Ano, na ukor toho, ze by mohol byt po dvoch tyzdnich so mnou. Pritom s tym movym partnerom ziju uz niekolko rokov takze … mam dojem ze je to nieco co musi vyriesit on sam so sebou ale nie som si ista ci chce
Presne tak sa chcem nastavit. Teraz, ked som mu vsetko na rovinu povedala, je to na nom. Niektore veci si nechce priznat,’ine zevraj nepostrehol, podla mna to robi automaticky. Teraz vie, ze mi to ublizuje, aj co konkretne a teda jedine co ostava je pockat, ci sa posnazi aspon mieco zmenit smerom ku mne. Ale myslim, ze ked treba cloveku ma rovinu povedat ze haloo som tu ja, buduj si vztah so mnou a nie s tvojou ex-rodinou, tak to nie je prirodzene a skor to vidim tak, ze sa nic nezmeni.
Ja som najma chcela pocut nazor inych ludi na to cele. Aby som vedela ze ci som ja precitlivena alebo on sa chova cez ciaru. On ma edte chcel presvedcit o tom, ze riesim hluposti. Po hodine co som omielala ze o co mi vlastne ide, tak pochopil pointu. Odpoved bola ze nechce si pohnevat nikoho z ex rodiny a tak ked zavelia tak bezi. Ze aby sa mu nepomstili … bla bla

@petricka22 nie nebyvame a teda nic tomu nemasvedcuje ze by sme niekedy vobec mali
Mna trapi ze vztah so mnou nebuduje lebo ano nemame cas kedze mame obaja svoje deti anv case ked by sme mohli spolu byt tak velakrat ho ex “poprosi” ze ma program a da mu decka …
A neviem ze co je este OK a co je uz nepripustne … ja sa citim pre neho nepodstatna. Vsetko si planuje s ex a podla ex. My dvaja si nic spolu neplanujeme. Neciem ci je to
V norme ale skor sa priklanam k tomu ze NIE je