Má vzťah so zadaným mužom perspektívu?
asi tu dostanem veľký bič.mozno si aj nič iné nezasluzim ale nedá mi to nepodelit sa nepočuť nejaké názory aj od iných, keďže sa nemám s kým o to podeliť.Zacala som sa stretavat so zadaným mužom,veľké sympatie a chémia. To bolo prvotne, aj keď to boli proti mojim zásadám tak predsa som podľahla lenže už po prvom stretnutí sme si obaja uvedomili že nešlo len o sex ktorý bol mimochodom uzasny. Už sú to tri mesiace a my spolu trávime piatky soboty nedele, vtedy je na Sk, potom odide do Viedne a žije tam. Neviem vám to vysvetliť, keďže si budete myslieť že som naivná. Ale nejde len o sex. Cítim z neho to ako sa ku mne správa ako mu na mne záleží vidím ako sa na mňa pozerá. Nikdy som nestretla niekoho s kým by to bolo také silne a prirodzene ako s ním. Svoju priateľku chce opustiť aj keď je to preňho ťažké lebo hovorí že jej nechce ublizit aj keď vie že takto jej ubližuje ešte viac. Mňa by zaujímala čo inak vôbec vzťah s takýmto mužom ma perspektívu. Ma s tým niekto skúsenosť. Asi by som mala veľké otázniky či to neurobí aj mne. No neviem.ako postupovať.. alebo to úplne seknúť?
Podla mna su vsetky taketo vztahy ako cez kopirak. Skus zaradit spiatocku, ze sa citis blbo a pockas, kym sa rozide s priatelkou a zacnete spolu vazny vztah. 🙂 Ale nie reci, ako hlada byt a pracu, pockaj si na ciny. Ak vobec nejake pridu.
Keby ta tak moc chcel,jeho priateľka by si bola ty a nie ta druha
🤔
Ale keď si naozaj myslíš, že byt pre muža ta druhá je dôkaz náklonnosti a lásky,tak nemá význam ťa presviedčať o opaku
Ahoj, z vlastnej skusenosti pisem... zid z kratsej cesty. Ak sa s nou este nerozisiel, tak je to slubotechna a proste mu to takto vyhovuje.
A na druhej strane... ked toto spravil jej, ocakavaj, ze raz sa to stane aj tebe.
Ktokolvek si, verim ze si zasluzis cloveka ktory miluje len a len teba a nemusis sa o neho delit s nikym... tak si samu seba vaz a kasli nanho. Raz mi za to podakujes
Nechce jej ublížiť, lebo aj na nej mu záleží… ak mu rovnakým spôsobom záleží na tebe, tak ďakujem pekne…, keby chcel byt na 100% s tebou, bol by… daj mu túto podmienku, že už ta nebaví byt ta druha a veľmi rýchlo sa ukáže ako to je… a ešte porozmyslaj nad tým, či mu dokážeš z dlhodobého hľadiska veriť, ak aj budeš oficiálna priateľka ty, či nebude mať tebe podobne milenky vo Viedni… lebo ak som dobre pochopila, najskôr malo ísť len o sex, čiže v tomto zábrany zjavne nemá
@anonym_autor nepochopim, ze toto zeny robia. Si predstav, ze ty si ta priatelka - sedis doma, myslis si, ze tvoj priatel je v praci, na sluzobke, na navsteve rodicov - vymysli si cokolvek, a on zatial prasi nejaku radodajku, co nema kuska sebahodnoty? Alebo si predstav - co ak nie si jedina? Chce opustit priatelku, ale nechce jej ublizit? A toto co robi jej akoze neublizi, ked sa to dozvie? A porozmyslaj, preco je mu s tebou dobre - s priatelkou zije, maju spolocne radosti ale aj starosti - cize nejaku zodpovednost, takze to nie je len prechadzka rajom. A s tebou si uziva - vsetko je ruzove, krasne, bez zodpovednosti, bez vycitiek, hadok - proste jedna radost. Ale casom ti to bude malo. Aj ty budes chciet viac a pridu hadky a vycitky. Hadaj co urobi - preskoci na dalsiu.
Gratulujem ti dievca, si hnoj. A bez okolkov ti prajem, aby si raz pocitila tu zradu na vlastnej kozi.
Cítiš, že mu na tebe záleží. Čo???? Keby mu na tebe záležalo a chcel by aby si bola jeho priateľka a nie milenka, tak za 3 mesiac už mohol skutočnú priateľku opustiť.
Ja by som nechcela chlapa, ktory dokaze fungovat v dvoch vztahoch naraz.
@anonym_autor
Ty nie si naivna, ked tomu veris si skor prihoreta,
@anonym_autor keby mu na tebe tak veľmi záležalo prestane spávať s frajerkou a rozíde sa s ňou, nie si naivná len si naletela ako mnoho iných.
nic v zlom ale co tak strasne zle ti urobila jeho priatelka ked si mu musela pomoct takto velmi jej ublyzit to nie je dost nezadanych ked uz bez sexu zit nevies?
Opýtaj sa jeho priateľky.....
Ako mozu byt niektori taki hlupi.. ale vazne, ako je to mozne?
Takéto vzťahy mali a vždy budú mať perspektívu.... pre hlupákov. ktorí sa nevedia správať ako muži a pre naivné hlupane, ktoré si myslia, že im už bude ten dotyčný verný....
Čakaj a uvidíš 😅. Raz sa možno ocitneš na mieste tej druhej partnerky. Ak teda vôbec niekedy od tej súčasnej odíde. Veď ruku na srdce, aký by mal dôvod?
Suka dve naraz, akoze tomu ver, ze vas ma rad obe. Obe sa mu pacite, len sa neda sediet na dvoch stolickach. Aj keby ste boli tri, by vas lubil vsetky a nechcel sa vzdat ani jednej. Ako keby si bola v cukrarni plnej dobrot a povedia, smies iba jeden zakusok. Na kazdej by samu pacilo nieco ine.
Otazka je, ci je malo inych normalnych nezadanych, ked niektore musite stat v dve-tri v rade na toho isteho. Ale vylestene jablcko, co uz ma niekto v kosiku, vyzera vzdy krajsie, ako to na zemi.
zalezi od muza. my ho nepozname. poviem ti z vlastnej skusenosti.
mala som vztah so zenatym muzom. starsim. ja som to nebrala az tak vazne. pacila sa mi jeho pozornost, jeho postavenie. ale naozaj som nebola jeho trofejova milenka. nie som taky reprezentacny typ. mala som ho rada a aj on mna. obdivovala som jeho mudrost a rozhlad. nikdy mi ale netvrdil ze sa rozvedie. mal voci rodine zavazky. ja som v tom vztahu perspektivu nevidela. ani som si nevedela predstavit, ze by som s nim dostala dve pubertalne deti. rozisla som sa s nim. uplne som prerusila vsetky styky. jeho priatel ktoreho som poznala mi potom pri jednom nahodnom stretnuti povedal, ze ho to zobralo. s manzelkou sa rozviedol asi 1/2 roka co som sa s nim rozisla.
Nechcem moralizovať,ale na čom sa zakladá váš vzťah?Na klamstve a podvádzaní? Slušní ľudia prv ukončia to prvé kým začnú to druhé.Myslis,ze ty sa nemôžeš ocitnúť v roli podvádzanej?
poznám jednu babu - dlhoročnú milenku ženatého chlapa. ale ako fakt, oni dvaja sa tým nikdy netajili že sú milenci... ten chlap sa rozviedol - a znova oženil - ale nie s ňou, s inou - a oni dvaja boli ďalej milenci ... to nevymyslíš ...
poznám jednu babu - dlhoročnú milenku ženatého chlapa. ale ako fakt, oni dvaja sa tým nikdy netajili že sú milenci... ten chlap sa rozviedol - a znova oženil - ale nie s ňou, s inou - a oni dvaja boli ďalej milenci ... to nevymyslíš ...
@biba_18 milenka sa nechcela viazat, co mal chudak robit ...
@anonym_autor jasne ze nejde len o sex.. tebe. Jemu ide len o ten. Tie kecy co ti narozprával sú ako cez kopirák, budeš asi veľmi blbá keď mu to veríš. A daj si skontrolovať pohlavné choroby, pravdepodobne nebudeš jediná bokovka.
Preboha,ja som cakala,ze toto je naivka ktora si mysli,ze kvoli nej opusti manzelku.Ale ty nie si naivka.Ty musis byt asi uplne zadubena,ak si myslis,ze to ma perspektivu hoci kvoli tebe doteraz neopustil ani obycajnu priatelku, s ktorou nema ziadne formalne zavazky 🙈🙈🙈
Neverim,ze su stale zeny ktore su take naivne ale ked citam o tom ako ty citis ako sa na teba diva...tak vidim ze ano😆
Takze.Nie,nema to perspektivu.Ma ta rad,si jeho kamalaska na sprijemnovanie vikendov a yo je vsetko.
Alebo to napisem este jasnejsie-lepsi vikend so zapichom ako bez zapichu.Tak staci?
Ale aj tak asi budes dalej zit vo svojej bubline.
Vies co urob?Povedz mu,ze chces byt iba jeho dobra kamaratka,alebo skratka ze sa mozete stretavat ale bez sexu,kedze ma priatelku.Ze tak to citis.A uvidis potom o com to je a pre koho sa rozhodne 😉
A ešte niečo, nikdy nepochopím ako si niečo také dojážu urobiť ženy!ŽENA žene! Svinstvo najhrubšieho zrna.
A ešte niečo, nikdy nepochopím ako si niečo také dojážu urobiť ženy!ŽENA žene! Svinstvo najhrubšieho zrna.
@enmery staci ked vidis ako sa tu vyjadruju zeny zenam😄🤣
proste je to geroj , rano jednu posexuje a do vecera sa naplni a ma druhu , ci? takto sa to robi
Napíšem ti pohľad podvedenej manželky aj milenky zadaného muža. Mala som manžela ktorý mal milenku niekoľko rokov. Nakoniec sme sa rozviedli a dodnes sú spolu. Takze tu milenka vyhrala. A druha strana, mala som milenca ktorý mal priateľku. Po dvoch rokoch som proste prijala fakt že ju nikdy neopustí a ja budem na druhej koľaji, tak som to ukončila.
@anonym_autor záleží, čo od toho čakáš, podľa toho to môže alebo nemusí mať perspektívu.
Ak ti ide len o príjemne strávené chvíle, bez hlbších záväzkov, možno nejaké materiálne výhody pre teba, tak to perspektívu má.
Ak hľadáš stabilného partnera, s ktorým by si si chcela založiť rodinu, ty by si mala byť jeho jediná a on tvoj jediný, tak potom nie.
A ver tomu, že keby bol s priateľkou / manželkou taký nešťastný, tak je dávno single. Ale v niečom mu ten vzťah očividne vyhovuje, takže také zlé to s ňou nebude...

ach, vždy je to o tom istom ... chlapík si chce užiť a tebe maže medové motúzy popod nos ... Jasne, chémia byť môže, ale nie je to presne tá chémia zakázaného ovocia?