icon

Z duše nenávidím svokru

mara2010
2. jún 2022

Aký máte vzťah so svokru ? Ja ju z duše nenávidím mám až ťazobu na srdci keď ma prísť :D len manželovi to povedať nemôžem ma dve vnúčatá od nás ma len jedno jednému na vianoce nakúpi na 200€ a nášmu nekúpi nič len jednu hračku :D a muž to nevidí aká je dobrá

Strana
z3
dagmara17
3. jún 2022

@darina746 ako niektoré nechápem. Ešte ak poučujú alebo sa snažia vychovávať vnúčatá alebo sú aj také, ktoré o ne vôbec nemajú záujem. No to fakt sa nedá jedna tá návšteva raz za čas vydržať?

mara2010
autor
3. jún 2022

@viestta vychovať no neviem či on si zobral od nej príklad lebo ona stále len kričí žiaka po každom a on si jediné tak zobral príklad ako nebyť ako je ona on je úplne kľudný

viestta
3. jún 2022

@mara2010 ale vychovala, je to matka tvojho muža. Nemusís z nej byť bezbreho nadšená ale aspoň z ucty k tvojmu životnému partnerovi by si mohla skludnit hormón, prestať nenávidiet a začať ju tolerovať. Lebo keď mu budeš dookola vyčítať jeho matku a stavať ho do pozície aby si vybral jednu z vás, na ktorej stranu sa ma postavit, tak narobíš viac zla ako "narobila" tvoja svokra.

mrva
3. jún 2022

@mara2010 toez mi svokra liezla na nervy. Strasne. Dnes jej niet. A bola by som stastna, keby som sa na nu mohla rozculovat, keby sme sa hadali, keby som nastvana odisla v polovici navstevy... zial, uz nemozem. Uz tu nie je 4 roky a neskutocne casto na nu spominam. Dnes na tie jej maniere spominam a hovorim s usmevom. Chapem, ze ty to tak teraz necitis, ani ja som si nemyslela, ze mi takto bude chybat... ale chyba mi 😔

sasa1310
4. jún 2022

@mara2010 pozri sa, ty asi tiež nie si dokonalá nevesta, keď kvôli takémuto malichernému problému dokážeš napísať na človeka (a je jedno akého), že ho nenávidíš, len na základe finančného daru. Možno matka uprednostňovaného vnúčaťa je vďačnejšia a ma ju úprimne rada

gelifil
18. mar 2024

@monuska112 tak svokra nie je mama??...je to mama tvojho muza!

Strana
z3