Z duše nenávidím svokru
Aký máte vzťah so svokru ? Ja ju z duše nenávidím mám až ťazobu na srdci keď ma prísť :D len manželovi to povedať nemôžem ma dve vnúčatá od nás ma len jedno jednému na vianoce nakúpi na 200€ a nášmu nekúpi nič len jednu hračku :D a muž to nevidí aká je dobrá
@mara2010 ale vychovala, je to matka tvojho muža. Nemusís z nej byť bezbreho nadšená ale aspoň z ucty k tvojmu životnému partnerovi by si mohla skludnit hormón, prestať nenávidiet a začať ju tolerovať. Lebo keď mu budeš dookola vyčítať jeho matku a stavať ho do pozície aby si vybral jednu z vás, na ktorej stranu sa ma postavit, tak narobíš viac zla ako "narobila" tvoja svokra.
@mara2010 toez mi svokra liezla na nervy. Strasne. Dnes jej niet. A bola by som stastna, keby som sa na nu mohla rozculovat, keby sme sa hadali, keby som nastvana odisla v polovici navstevy... zial, uz nemozem. Uz tu nie je 4 roky a neskutocne casto na nu spominam. Dnes na tie jej maniere spominam a hovorim s usmevom. Chapem, ze ty to tak teraz necitis, ani ja som si nemyslela, ze mi takto bude chybat... ale chyba mi 😔
@monuska112 tak svokra nie je mama??...je to mama tvojho muza!

@darina746 ako niektoré nechápem. Ešte ak poučujú alebo sa snažia vychovávať vnúčatá alebo sú aj také, ktoré o ne vôbec nemajú záujem. No to fakt sa nedá jedna tá návšteva raz za čas vydržať?