icon

Záchvat hnevu

nepoviemka
16. apr 2013

Ahoj. Zalozila som novy nick a pisem... Vcera sa stalo nieco hrozne a mna to velmi trapi. Navonok som pokojna a jemna, taku ma vsetci poznaju, ale vcera po dlhsom obdobi ma pochytil strasny zachvat hnevu. Mala ma nechtiac udrela loktom do hlavy, zalolelo to a to bol spustac. Predtym neposluchala, mykala sa, chcela som jej kontrolovat hlavicku, pretoze kazdu chvilu nosi zo skoly vsi. Ja som potom zacala kricat, nadavat, mala schytala odo mna tiez po hlave, po chrbe, proste je mi z toho strasne. Nasledne som do drezu hodila hrnceky a sklenice, ktore sa rozbili, kopala do veci, nadavala. To nie koli tomu, ze ma udrela, ale koli vsetkemu uz.
Mala ostala vystrasena. Bola som ako zmyslov zbavena. Toto sa mi stalo uz 2x aj predtym. Som sama, v praci je tlak, sefova sa chova ku mne hrozne, zvysoka, akoby mobbing, kazdodenny stres v doprave, vo vsetkom, problemy naokolo. Vsetko mam zvladat s usmevom, byt trpezliva, dokonala v praci aj doma, ocakavaju sa vysledky a pokrok, zabezpecit zakaldnu existenciu aj zabavu... ale ja nevladzem.
Najhorsie zo vsetkeho je, ze potom si tu flustraciu odnesie to male dieta, ktore je na mna odkazane a to sa nesmie uz opakovat.
Potom sme obe plakali a prosili sa o odpustenie. Mala vedela, ze casto provokuje a neposlucha, vsetko je potom na mne. Ja sa obavam, ze ak sa toto zopakuje, tak nas vztah sa narusi a este jej ostanu psychicke problemy. Ja sama som zazila v detstve vselico a vztahy ostali nastrbene. Bojim sa, ze je to dedicne. VELMI MA TO MRZI. Chcem zit inak.

Strana
z2
triciachloebrody
29. júl 2017

V 50 byvate u rodicov ? Co sa stalo s vasim zivotom, ze ste u rodicov ? Starate sa o nich ? ved to musia byt NERVYYY :(

skumavka
29. júl 2017

@nepoviemka
@aliza
Matka nemusí byť dokonalá, stačí, keď je dosť dobrá- to sú slová jedného známeho odborníka na ľudskú dušu.

renus22
30. júl 2017

@triciachloebrody prisli sme o byt tak sme sa museli vratit k rodicm. Mate pravdu su to nervy, dufamze to v zdravi vsetko prezijeme dakujem za vas zaujem

Strana
z2