Poraďte darček na päťdesiatku pre ženu, ktorá má všetko
Ahoj zeny prosim o pomoc 🤗 sme s muzom pozvani na oslavu 50tky sefovej manzelky... - moj muz robi u nich vo firme, so sefom ma dobry vztah...sefova manzelka robieva niekedy s nimi (castejsie je HO) v kancelarii, cize poznaju sa osobne, ale je to cisto pracovny vztah...absolutne netusime, co kupit zene, ktora ma vsetko a moze si kupit hocico.
Poradite prosim nieco? 🙏
Dakujem
v tomto pripade pekna kytica, luxusna bonboniera a dobra flasa vina nemoze nic pokazit
kedze ju nepoznate, zbytocne to hrotit do darov, ktore sa netrafia
Nie je to nikto blízky, nikto z rodiny a neviete, čo má rada, takže by som vôbec nerozmýšľala nad klasickým darom. Za mňa je kytica úplne postačujúca.
Hanbila by som sa tam ist len s kyticou.Ja ked mi dôjdu nápady.tak davam darčekovy kôš.Ak poznas ich kulturny vkus.tak vstupenky na zaujimave podujatie,koncert,divadlo pozri.
Mozno nejake degustacne balenia kav napriklad taketo nieco? https://www.coffeein.sk/kategoria/78/degustacne... Urcite by som neinvestovala extremne vela..
@anonym_autor peknú kyticu, ručne robené pralinky a poukážku do parfumérie v darčekovej obálke.
Nie je to nikto blízky, nikto z rodiny a neviete, čo má rada, takže by som vôbec nerozmýšľala nad klasickým darom. Za mňa je kytica úplne postačujúca.
@anonym_b35f4f
@lulana79 ďakujem pekne dievčatá za odpovede. Asi máte aj pravdu, veď ja ju nepoznám vôbec, manžel z práce čiastočne...asi to spravíme tak, že kytica a darčekový kôš alebo vínko kvalitné a bonboniéru lepšiu 🤗
Hanbila by som sa tam ist len s kyticou.Ja ked mi dôjdu nápady.tak davam darčekovy kôš.Ak poznas ich kulturny vkus.tak vstupenky na zaujimave podujatie,koncert,divadlo pozri.
@janinah vďaka aj za Tvoj tip a nápady 🤗
@anonym_autor peknú kyticu, ručne robené pralinky a poukážku do parfumérie v darčekovej obálke.
@ladygina
@anonym_73dd6a vďaka dievčatá za ďalšie super nápady, určite ste mi pomohli 🤗
Tiež by som šla do kytice a nejaký ten kôš darčekový. Alebo ešte nejaká poukážka na masáž, no ale možno má svojich masérov a inde by nešla. No niečo či sa spotrebuje je asi lepšie.

kolko chcete investovat ?