icon

Zadaný kamarát

locikadiviakova
28. jún 2016

Ahojte baby, som tu uz dlhsi cas ale pre svoje sukromie som cez iny nick... Stalo sa to co som si nikdy nemyslela... Mam kamarata ktory ma uz nejakych 5 rokov priatelku... Vsetko bolo medzi nimi v pohode az sa rozhodla ze pojde studovat do zahranicia na VS... Ked nastupila v septembri 2015 na skolu tak ju kamarat podviedol.... Cele jej to povedala a ona mu odpustila a vsetko bolo dobre... Az pokial som neprisla domov ja, zila som niekolko rokov v zahranici :/ .... Nikdy sme sa k sebe nejak nemali, prilis sme sa ani nerozpravali a ked som odisla neboli sme v kontakte celych 6 rokov.... Ale ako som sa vratila tak mi zacal pisat, stretavali sme sa nahodne vonku, kecali sme a par krat sme si aj vypili ale nikdy to nezaslo az tak daleko.... Az som sa s nim, posledny krat co sme spolu boli vonku , asi pred tyzdnom, vyspala... Den potom sme sa o tom normalne porozpravali a on mi stale hovoril ze to bolo prijemne, ze taky sex nema ani s priatelkou ale ze nieje dobry napad v tom pokracovat, ale ze netvri ze v buducnosti by sa to nemohlo zopakovat... Ja som mu povedala ze to chapem ale ze sa s nim nechcem viac stretavat.. Chcel aby sme na to zabudli a bavili sa dalej ale ja nemozem... Vcera sa mu vratila priatelka na prazdniny a ja sa snazim na to nemysliet ale viem ze aj on na to mysli, aj ked je snou..... Neviem ci chcem nejaku radu alebo sa len vykecat.. Ale uz mi z toho hrabe :D

Strana
z2
mojkamojka
28. jún 2016

ad 1 si zamilovana, ak by islo iba o sex, tak by si mala v pazi a neriesila ad2 nieeee nie je kurevnik 😀, len potrebuje kamaratku s vyhodami kym sa mu ta jeho vrati 😀

lubkavargova1
28. jún 2016

to je presne to co sa stane ked sa napise na chlapa ze je kurevnik..proste ta zenska sa ho zastane..ze je mili, pracovity a slusny a idealny priatel...no tu som oplula monitor a idem po servitky bo este dostanem skrat a si odpam notas na takom debilovy 😀 😀 😀 ...moment...such ...such...uz je cisty...
Neodvazim sa citat este raz lebo budem opat tiect..ale ze to nebude v spodnej casti mojho tela...ale ze slzicky od smiechu...
No, a teraz vazne...fakt sa posnazim...fakt, cestne slovo pionierske! Takze: moja, chlap co ma vycitky nepovie ze po suchnuti "fajn, ideme dalej. Ale keby nahodou si dostala chut, tak v poooohode aj ked mam frajerku"....joj zeny, sorry, ja nemozem...a to som myslela, ze napisem nieco mudre...ale to proste nedokazem...sorry... 😀 😀 😀 Idema po kuchynske utierky...tie maju vacsiu savost...

nyusika
28. jún 2016

A to je normálne, že už dvakrát podviedol frajerku, vždy s inou ? Teda...o dvoch prípadoch vie...milý, verný...zlatúšik

lubkavargova1
28. jún 2016

@nyusika aaaaaale no, to bol docasny skrat a riesil to ako kazdy iny chlap: chlastom a devuskami 😀 😀
Ze to nedoprajeme chudak chlapovi...

nyusika
28. jún 2016

@lubkavargova1 jaaaaj...ale inokedy je verný a milý, dobre tomu rozumiem ?

marinablue
28. jún 2016

@locikadiviakova No tak fajn ,keď tvrdíš že nie si zamilovaná, tak nie si. Ty to musíš vedieť. Ale potom už fakt nechápem prečo si s ním spala. Keď už sa chlapec rozhodol podviesť aj druhý krát, tak ty sa ho ešte zastávaš. Vyťahuješ tu jeho dobré vlastnosti. Ako by si chcela všetku vinu za to čo sa stalo vziať na seba. Aj keby mal milión dobrých vlastností, ale napriek tomu by nevedel udržať vtáka v nohaviciach keď je jeho priateľka na čas v zahraničí, tak pre mňa je dosť na to aby som si urobila mienku o jeho charaktere. Takého chlapa určite neodporúčam pre manželstvo. Môj názor.

lubkavargova1
28. jún 2016

Inak moja draha: vies co je sex na "one night stand"? Presne to: suchnem, a potom dovi-dopo-dopi...a poviem ti, mala som take a aj mam. Poriesime a potom bez vycitiek svedomia ide kazdy svojou cestou a viac neriesime...citas devuska ocen charasne??? - BEZ VYCITIEK 😀 😀 A najlepsie je, dvihnem kotvy a astalavista bejby ... zaaaaaaadne take ako big Schwarci zahlasil: "ja se vratim"....ne ne... dobry sex, spravim si strigulu a dovi-dopo. A potom keby naaaahodou ze stretnem dotycneho, tak sa tvarim ze. "a to faaaakt????" "No nepamatam...prepac" 😅 😅 ...a kazdy si ide svojou cestou...

nyusika
28. jún 2016

@lubkavargova1 zážitkov veľa - spomienky žiadne 😆😆

lubkavargova1
28. jún 2016

@nyusika poooochopila!!! Inak on bude stale ten co je inak okrem par skratov a suchnuti fuuuuurt verny jak hovado 😀

petra3312
28. jún 2016

@locikadiviakova a ako by si teda definovala ku...nika? to bude asi taky chalan, co to spravi 3x a viac, ci???

adel222
28. jún 2016

@locikadiviakova ahoj, ten pravy pre teba to asi nebude, asi ani pre nu. predpokladam, ze mate nieco po 20 tke a vies co takychto nepodstatnych somarin som narobila na vyske ojojoooj. kasli na to a ber to ako funny story. budte kludne kamosi. ona je v zahranici, aj tak im to nevydrzi
pohoda jazz 😉

locikadiviakova
autor
28. jún 2016

@evkakorcek @dominika6 @sasa1983 @moonlight1210 @adel222 dakujem ze ste ma neodsudili :D bohuzial stalo sa a uz to nevratim aj keby chcem 🙂
A ostatnym babam prajem pekny den 🙂

adel222
28. jún 2016

@locikadiviakova prosim ta a za co? toto su take talafatky..len si uzivaj radosti mladosti 🙃

lubiss
29. jún 2016

on nato veru nemysli :DDDD bezproblemov podvadzat priatelku nie raz a este s tym do buducna aj pocita ze by sa mohlo zopakovat hah ten nema svedomia voci svojej priatelke a nie to aby myslel a trapil sa nad tebou.. 😀

mamba13
29. jún 2016

😀 mňa zaráža že vám nevadí vzájomne prenášanie si telesných tekutín. Ináč, neverím tomu, že autorkin kamarát nerieši takéto jednorazovky vždy keď má možnosť. Hmmm, dúfam že aj s priateľkou používajú kondómy....také genitalne bradavice, či nebodaj chlamydie.... To je iná maskrtka 8-}

lussyka
29. jún 2016

Zrejme nie si jediná jeho kamaratka
@locikadiviakova 😀 proste si vrzne ak môže a je mu jedno s kym 🙂 ... s každou má samozrejme nezabudnuteľný sex 😀

jabadaba
29. jún 2016

@locikadiviakova hmmm....zaujimavy typek, len co mu priatelka vymkne paty do zahranicia, uz podvadza! Snad sa to ta nestastnica dozvie co ma za idiota partnera, nech zbytocne nestraca svoj drahoceny cas!

mimi1237
29. jún 2016

Napisala si ,ze on tu svoju priatelku lubi.Hej,urcite ju nadovsetko miluje.Preto ju podviedol.Este k tomu už druhykrat!!jeminéé kolko rokov mate?Dufajme,ze jej to planuje povedat.A to ,ze mas vycitky,ta asi nezachrani.Super,ale ,ze on je vlastne slusný clovek, taky dobracisko..

wanda52
30. jún 2016

Nečítala som komentáre, tak sa možno budem opakovať... je to obyčajný nezrelý chlapček, ktorý si chce len užívať. Podvádza človeka, ktorý mu verí a ľúbi ho - väčšia úbohosť asi ani neexistuje. Ty si sa do neho buchla a si slepá ako patrón, keď nevidíš, čo je zač. Zobuď sa baba! Myslíš, že si nezaslúžiš niečo viac ako občasné - sorry za výraz - "trtkanie".. Nečakaj, že zrazu ťa začne ľúbiť, jemu stačí len občasný sex, nebola si prvá a ani posledná s ktorou svoju priateľku podviedol.. škoda, že to tá priateľka nevie, asi by mu dala kopačky a neskôr si našla niekoho, kto stojí za to..

pumi21
30. jún 2016

@wanda52 súhlasím s tebou - takýto chlap nie je vôbec zrelý na vzťah a duplom už nie na rodinu. Autorka by si to mala vziať z druhej strany. Zo strany jeho priateľky. Akoby sa ona cítila? Môj názor je, že keď je schopný podviesť jednu podvedie aj druhú. A to je pravidlo, ktoré sa mi v živote naozaj potvrdilo. Je naivné si myslieť, že ju opustí a jej sa hodí okolo krku 🙂

locikadiviakova
autor
30. jún 2016

Bohuzial musim reagovat lebo uz ma nebavi citat jak mi tu pisete ze som do neho buchnuta :D :D V ktorej casti prispevku som napisala ze ho milujem a chcem aby sa mi hodil okolo krku? :D Ved ja ho nemilujem a ani by som s nim nechcela chodit, nepiste mi taketo hluposti prosim vas :D Mna to netrapi skrz toho ze by som ho milovala ako tu spomenula jedna slecna.... Ale skrz jeho priatelku lebo viem ze som jej ublizila ked som sa nechala viest pudmi.... Tot vsio :D

lubkavargova1
30. jún 2016

@locikadiviakova teba trapy, ze si jej ublizila....ale to ze jeho to netrapy je vlastne uuuuuplne jedno...vies co? Uz sa v tom nesprtaj lebo hoc aka vyhovorka je skor smiesna...proste ste si suchli a hotovo...co teba co ma trapit. Ked sa ona dozvie aky je to bezcharakterny clovek a ho kopne do prdele bude to ich vec...teba do toho nebude nic. Max vtedy ked ti ho posle s cervenou maslou kolo karku 🙂 🙂

nyusika
30. jún 2016

@locikadiviakova
tak učitééééééé

😀 😀

wanda52
30. jún 2016

@locikadiviakova tak keď ťa to trápi kvôli jeho priateľke, preruš s ním kontakt a nestretávaj sa s ním viac... a možno bude tvoje svedomie čistejšie.

Strana
z2