Záhadný chalan na zoznamke
Ahojte
Urcite je tu niekolko tem podobnych ale skusim predsa
Mam uz dost rokov, dve deti, rozvedena, spokojna a vesela.
Dostala som spontanne napad a chut sa s niekym zoznamit a prihlasila sa na platenu zoznamku.
Povedaka som si ze nebranim sa vaznemu vztahu ak by ake nebranim sa ani vztahu len do postele.
Zapisala som sa s jednym muzom v mojom veku.
Posobil intelogentbe, mali sme o com pisat, on nabodio temy, nielen hluposti.
Zistili sme ze byvame kusok od seba, asi 15 min peso.
Mna po par dnoch, asi 4 (som sialena viem) zacalo huckat k tomu aby sme si zavoali.
Pisal mi pekne spravy, slusne sme kecali, dokonca aj steklice temy sme stale udrziavali v takej rovine peknej.
Co sa mi nezdalo ze dost mi navrhil rozne aktivity, ci a nim pojden tan a hentam taky vylet taka dovoelnka dokonca mi napisal ze ked to klapne medzi nami a zaiskri ze si zalozime rodinku. Celkovo tak sa aj presentoval na tej zoznamke.
Pisal mi na zaciatku ze henteraz v karantene a teda tie nase stretka a plany bol v rovine ze potom dakedy potom ...
Avsak som sa ho spytala ze kedy na teda tie testy - lebo som dost zacala po nom tuzis. Poslal mi aj nejake fotky a strasne sa mi pacil aj ako muz. Jasne ze som mu to nepovedala na rovinu. Mne sa maloktory chlap paci a pritahuje ma fyzicky a psychicky sucasne a tu som to citila.
Avsak ako som vytiahla to ze zavolajme si, ostalo ticho.
Resp vyhovorky ze tetaz pracuje atd atd
Najprc to vravel s humorom, ze zeny treba nechat v napati a ze na dobre sa caka ... ale mne uz nejak 6ty zmysel hovori ze daco tu nepasuje
Posledne dva dni ostal aj velmi maloaktivny pri chatovani a odpoveda velmi kratko.
Mam pocit akokeby s niekym zil a predtm tie dni mohol ciac pisat.
Som nahnevana sama na seba kebo som pozledne dni travila vkuse chatovanim s nim. Strasne ma to urobilp stastnou ajked som sa snazila drzat pri zemi.
Nie som nejaka naivka baby, ale naozaj tie debaty s nim boli normalne zmysluplne a mala som pocit ze aj uprimbe
Je nozne ze by niekto fakt nema co robit a takto by ma posalel len kvoli jeho egu?
ked som sa neozvala dva dni tak mi hned pisal ze ci sa hnevam atd ... ale vidim ze velmi strucne odpoveda
A este mi nejde do hlavy toto - chlap ktory sam byva a je c karantene, odrobi si pracu (ajkeby do 17-18 hod) z domu a co robi???? Ak by bol sam mi pise vola.
Dievcata som velmi smutna ze som sa aj napriek tomu ze som bola presvedcena ze som odolna a nenaivna nechala zlakat do pasce
Prosim napiste mi take co mate skusenosti so zoznamkami, ci pozitivne ci negativne.
Sudit ma a vysmievat sa mi, to nemusite
Dikes baby
@bluebriggs a je na tom daco zle? Mat vztah iba na sex? Nevadiko by mi to ak by sme si dobre posedocali pravidelne a nemal by z nam nikoho ineho sanozrejme. Ako sex mi chyba ako kazdeh zdravej zene.
asi to išlo už tým nesprávnym smerom.... jednoducho sa zľakol....
Ja osobne neverím na vzťahy z netu. Neskúšala som to, pretože tam veľa chlapov klame a ja nepotrebujem byť niekomu na posmech...
klamať niekomu - nato už nemám vek....😉
@goodidea presne tak. Zazila som to na vlastnej kozi. Mala som frajera ktory mi presne toto robil, mnou sa vsade prezentoval, bola som akoze "reprezentativna" dobre vyzerajuca mudra, a za chrbtom si vyspisoval uplne debiliny so škratami, uplne otrasnymi, starymi, ddokonca zenami s detmi, tucnymi.. hocijakymi. Ale samozrejme ked vypol chat tak zas ja, mne kupoval darceky bla bla. Bolo to hrozne, no vtedy som prisla na to, že vela muzov su takito hajzlici. Oni tie zeny s ktorymi si vypisuju realne do zivota ako frajerky alebo manzelky nechcu, beru to ako zabavku. Bohuzial.... preto nie som uz naivna..
To je problém že aj on by si zasexoval ale s vysokou pravdepodobnosťou je zadaný ináč by sa už na teba vrhol ako lev na gazelu
Anonym ale je na tom dost zle, ved je to dost nebezpecne aj co sa tyka zdravia, pohlavnych chorob. A ako by si si bola ista že nema niekoho ineho s kym tiez sexuje? A necitila by si sa blbo ze ta ma len na sex? No kazdemu pasuje asi nieco ine. Ja by som to nedokazala.
Na sexe nie je nič zlé....kľudne ho môžeš mať aj len tak...pre sex...ale nemôžeš očakávať,že pre neho budeš len jediná na sex...na to nemáš žiadny narok a osobne by som ani nemala odvahu nárokovať si na chlapa s ktorým si zasexujem,že bude mať vtáka iba pre mňa....a tiež si nemôžeš nárokovať na nejakú pravidelnosť,pretože chlapovi sa veľmi rýchlo omrzis...a keď sa už preto aj rozhodneš,tak aspoň nebuď taká blbá,že mu doprajes zadara
@anita6666 baby mate pravdu a aj to viem ale nastata som
Som dost silna osobnost nie blba a jie skrata ani tucibomba zakonolexovana 🙂
autorka je uplne jedno ako vyzeras a ci si tučibomba alebo modelka a hanba kazdej co ťa tu snaží ponížiť že si naivna a blbá. Sme ženy, stalo sa nám to už KAŽDEJ. V zraniteľnom veku ako 14- 18 ? vždy ste boli na koni vy? nikdy ste sa nenamotali na toho nesprávneho? čoby nie. Ona je tak isto v zraniteľnom stave, je sama s deťmi a túži po láske. Nesúvisí to s naivitou ani blbosťou ani ničím iným. Stáva sa to a celkom bežne 🙂 tak sa tu moč nerozkrikujte o naivite. ja len tolko som chcela dodať 🙂
@snazilka_bio_mamka presne pre to sa ju snazime usmernit, kedze muzi presne toto vyuzivaju, ten zranitelny stav že je rozvedena. Oni toto dobre vedia a preto si so zenami zametaju ako chcu. A zeny im na to skocia.
@snazilka_bio_mamka diiik
Ano som na 1 strane zranitelna ale myslela som ze na strane2 som stale pri zmysloch...ale asi nie uplne 🙂
Inak ked aom sa na zaciatiku ja “chranila” a vecer neodpisala alebo cez den neozvala tak chodilis pravy ze na neho kaslem a kde som atd ... a presne pre toro som sa namotkala ... a asi aj tato covid situacia cloveka robi citlivejsieho
Rozmyslam ci sa zabavat na nom dalej, ze proste budem ja jeho tahat za nos alebo ignorovat alebo na nego vybalit pravdu
Co mu moze najviac ponizit jeho ego?
Asi ta ignoracia
ja si myslim ze ignoracia par dní, a potom mu napis ze prepac ale neklapalo by nam to, prajem vela stastia pa
Hned mu pekne zrazíš dole to jeho nabuchane ego
"Rozmyslam ci sa zabavat na nom dalej, ze proste budem ja jeho tahat za nos..."- sorry, ale ty si namotaná, nedokážeš sa na ňom zabávať. Ak budete pokračovať v písaní, len si prehĺbiš to, čo už k nemu cítiš. Ak by si sa len bavila, nebola by tu táto debata. Baviť sa na pokeci (myslím zabávať sa) môžeš aj s viacerými naraz- vtedy je to zábava. Ak píšeš len s jedným a píšeš pravdu a úprimne, vtedy sa zdieľaš so svojím ja a prehlbuješ vzťah k nemu. Radšej to ukonči. Snažilka bio mamka má celkom dobrý nápad na to, ako ho kus "preplesknúť".
No čo sa týka zoznamky ,moja svokra mala skúsenosť ,tiež jej nasľuboval hory doly a po čase sa zistilo že je čerstvo ženatý.
@kate9999 Aj toto je na viac ako 90% zadaný muž a píše len, keď manželka nie je doma.
A píše to načo si myslí, že rozvedená žena naletí, aj dovolenky a pod. Napísať sa dá všeličo, len ľudia by tomu nemali veriť, ani na zoznamkách, ani o korone a nenechať sa takým neovereným nezmyslom vyvádzať z miery. Niekedy si myslím, že aj korona je tu preto, aby sa ľudia naučili chrániť aj pred takýmito správami aj pred vírusmi.
@spadnutaslivka ano. Ved som chcela dodat, ze nebola by to zabavka, lebo ja sa s nim nezabavam.
Moj povodny umysek zoznamky taky bol, zabavit sa, nozno si uzit ... ale zrejme som sa preratalq a myslela som si ze som odolnejsia
Mne on pride totalne ze ma zensku (frajerku alebo zenu), ktora mozno v tie dni ked mi pisal ona nebola doma a potom sa vratila a uz odpisuje stylom ze kazde 2-3 hodinky. Napise rano a potom ani cez obed nema prestavku.
Vecer zrazu nebol online.
Ze zaspal ...
A napadlo ze mi monule pisal ze pozera romantiku na Doma. Baby aka som blba. Sak jasne ze to by nezapol sam. Mi napisal ze ine nic nie je tak pozera romantiku na Doma 😀😀
Ale v tom case pisal intenzivne tak som to ze vy bol zadany hned vylucila.
Dievcata skusim ho ignorovat par dni, ale nezabite, stale na neho myslim
@kate9999 ja nepotrebujem sluby. Ani jie som odkazana ist s niekym na dovolenku. Zijem zivot na dost vysokej urovni a dovolenky na ake sme chodili my nie su uplne bezne.
Nepochopitelne pre mna je se ak chce sex tak nech nezavadza infoskami o citoch atd
Ze ajy to ma vyznam. Proste na rovinu pociek. Alebo aspon sa mohol chciet stretnut
Autorka dotyčný pán to možno na rovinu skúšal inde, ale nepochodil a jeho skúsenosti sú také, že ženy letia na sladké reči a nie tvrdé slová. Tak nehľadajte dôvod prečo. A možno nikoho ani na sex nehľadá. Len na písanie,ale ako si zistila, ani na to nemá popri iných povinnostiach čas.
Pretože keby má záujem, už by ste sa stretli. Neostáva ti nič iné, len vytriezvieť a ísť ďalej, poučiť sa. A jemu by som už neodpisovala vôbec. Postavila by som ho chrapuna pred hotovú vec, buď sa vidíme na druhý deň, alebo dovi dopo.
@vilma7 presne dovod hladat netreba...len sa mi zda absurdne jeho chovanie...ze ho to teda bavi...mna osobne to pisanie nebavi 🙂 ale asi mate pravdu, ma doma zenu, ta mozno bola v praci alebo unavena spala a on sa rozsantil so mnou ... viac nepotrbuje...ale potom nechapem preco ma namotaval, ak teda chcel iba to, co dostal, tie pikantne spravy... zrejme fakt iba kvoli EGU...
mne nejde o pekne reci, ale o realitu. myslim, ze stretnut a na 2-3 rande mat sex nie je ziadne tabu. a myslim, ze by ho dostal tak ci tak. este moze byt pravda aj to, co mi tu niekto iny pisal, ze som ho az tak neocarila....ajked teda ja som mu poslala asi len fotky kde nic nevidno a take obycajne, prirodzene....urcite mu dosli aj fotky polonahych dokonalych dievcat...tieto moje z turistky asi nic moc :D :D
Úplne mimo tému. Aké sú dovolenky - nie sú úplne bezne- . Mna to vážne zaujíma. Kde to napríklad je?
@torysheer tak cestovali sme kade tade a vacsinou v dobrych hotelov sme boli ... takze nemam potrebu aby mandakto zobral na vylet 🙂
@torysheer napis sem. nemusis detaily. ale ci sa trafime do niecoho. dakujem pekne

@goodidea si muz?ze so mnou takto suhlasis? Co som napisala je dost pravda....