Zahľadel sa do mňa ženatý kolega
Ahojte zienky
Poradte...mam kolegu, zahladel sa do mna. No je zenac, ma doma dve vyzenene pubertalne decka a male babatko
Zdoveril sa mi ze hoci svojy zenu ma rad aj drti tak neni vobec stastny
Ona ho ide zodrat zivi ich musi im staviat dom stara sa o tie decka vraj aj dost pribrala a je starsia a tak, vsetky tie klasika reci
Problem je ze sme sa uz boskavali a on sa zalubil no ze ju opustit nemoze ani to bsbatko
No mňa dostalo to že je staršia a aj pribrala🤣🤣🤣. Ale keď mu dala lebo ako som pochopila tak pred tým sa asi na inú nezmohol a bolo mu jedno že je staršia a má dve deti to bol nadržaný a hneď spravil aj bábätko. No teraz keď si sa objavila ty tak už je nešťastný. Tipicky debil na ktorého sa dá fakt spoľahnúť. A vcitila si sa ty do jej situácie? Ona si na ňom zakladá nový začiatok, pre seba aj deti. A tiež jej určite nieje niekedy milé že ju okolie posudzuje že je staršia no dala mu dieťa aby boli rodina. A s tým tehotenstvom prichádzajú aj kilá. Ty si daj pozor aby sa ti to raz nevrátilo. Karma je zdarma. Poznám jednu čo sa smiala na 5 ročnom odstupe svojej rivalky a teraz má o 10 rokov mladšieho.
Už ma xtu ženu a teraz namotava ďalšiu. Ku.evnik. Škoda mu venovať čas a energiu
Toto, čo Ti on narozprával sú typické reči ženáčov, čo chcú zbaliť babu. A určite dal aj pesničku o tom, aký je frustrovaný, unavený, nemá doma zázemie a nikto ho nechápe ...

😁😁😁😁.... jeeminenku....na čo ficis ženská ???? Daj aj nám.....