Zajtra má náš vnúčik oslavu a my nie sme pozvaní
Čo by ste urobili na mojom mieste?Zajtra má náš vnúčik oslavu,viem to z iného zdroja ale aj nevesta spomínala keď sme si spolu písali,že ide robiť tortu na sobotu.Len teda neviem si to vysvetliť akosi nás zabudli pozvať.Ísť či neísť?Oslava sa robí pre našu stranu,nevestina strana už bola,nepomestíme sa naraz tak sa to vždy takto rieši na 2x
@anonym_d8ef3c ty si už jaka konšpiratorka 😂
@biba_18 moja nevestička nemá čas vysedávať na modrom konikú a čitať čo tu vypisujú kadejaké 🐔
@biba_18 moja nevestička nemá čas vysedávať na modrom konikú a čitať čo tu vypisujú kadejaké 🐔
@anonym_autor esteze ty tolko casu mas a tiez si sa zaradila medzi tie sliepky 😉
Zrazu ze nevesticka 🥰😄 Ale pred par dnami si sa jej bala zavolat, kedy ma maly oslavu.
Zrazu ze nevesticka 🥰😄 Ale pred par dnami si sa jej bala zavolat, kedy ma maly oslavu.
@namornicka já som niekde napísala,že sa jej bojím zavolať?
@anonym_autor tak este ze si tvoj syn nenasiel taku 🐔 ako ma mamu 👍
@o__o kedy sme si potykali?vidno,že nemáte bohvieakú výchovu,to by si moja nevesta nikdy nedovolila niekomu kto jej može byť mama tykať
@o__o kedy sme si potykali?vidno,že nemáte bohvieakú výchovu,to by si moja nevesta nikdy nedovolila niekomu kto jej može byť mama tykať
@anonym_autor prečítala si si pravidlá MK? Všetci si tu majú týkať.
@anonym_autor fuuuu, ty si dobrá trúba. Na kieho oného si sem teda písala.
Babke padol kamen zo srdca, nevesticka sa ukazala, ze je ok, synacik dal vediet neskoro (skor fakt si to tu nevesta precitala alebo nejaka rodina dala echo, se babka nevie a spomenuli si ze osobne pozvanie zabudli)... a uz su tu utoky, urazky, uz su tu sliepky. Ale ked bolo treba aj tam jej bolo dobre pisat😇 To ako keby som svoju matku citala/pocula.
Najhorsie je ked tie 🐔, mali pravdu vacsinou
Babke padol kamen zo srdca, nevesticka sa ukazala, ze je ok, synacik dal vediet neskoro (skor fakt si to tu nevesta precitala alebo nejaka rodina dala echo, se babka nevie a spomenuli si ze osobne pozvanie zabudli)... a uz su tu utoky, urazky, uz su tu sliepky. Ale ked bolo treba aj tam jej bolo dobre pisat😇 To ako keby som svoju matku citala/pocula.
Najhorsie je ked tie 🐔, mali pravdu vacsinou
@anonym_68e6a3 🐔na entú
@anonym_68e6a3 🐔na entú
@anonym_autor no si sa vyfarbila uzasne. V dobrom Ti tu zeny radili, pisala som Ti aj ja na prvej strane, ze obcas sa stane, ze sa zabudne alebo sa to berie ako samozrejmost, u nas dake oficialne pozyvacky nie su, ked sa bavim so svokrou, ze peciem tortu, automaticky vie, ze ma prist. Ale zo slusnosti vola manzel, aby prisli, ja zas nasim. Takze vsetci Ti radili dobre, nikto Ti nic zle nenapisal, a Ty si zacala utocne odpovedat potom...🙃🫣. Akoze z akeho dovodu si oznacila zeny, co Ti radili za sliepky? To by ma veeeelmi zaujimalo. Ze zrazu je nevesta super zienka a my ostatne sme sliepky. Ale ked Ta nepozyvali na oslavu, tak si ju podozrievala, ze Ta tam nechcu, ze co asi za tym je...🫣. Neviem toto uvazovanie mi hranici s nejakou poruchou osobnosti uz.
@anonym_68e6a3 🐔na entú
@anonym_autor no od takejto zeny, to ani nie je urazka 😂
@anonym_autor no si sa vyfarbila uzasne. V dobrom Ti tu zeny radili, pisala som Ti aj ja na prvej strane, ze obcas sa stane, ze sa zabudne alebo sa to berie ako samozrejmost, u nas dake oficialne pozyvacky nie su, ked sa bavim so svokrou, ze peciem tortu, automaticky vie, ze ma prist. Ale zo slusnosti vola manzel, aby prisli, ja zas nasim. Takze vsetci Ti radili dobre, nikto Ti nic zle nenapisal, a Ty si zacala utocne odpovedat potom...🙃🫣. Akoze z akeho dovodu si oznacila zeny, co Ti radili za sliepky? To by ma veeeelmi zaujimalo. Ze zrazu je nevesta super zienka a my ostatne sme sliepky. Ale ked Ta nepozyvali na oslavu, tak si ju podozrievala, ze Ta tam nechcu, ze co asi za tym je...🫣. Neviem toto uvazovanie mi hranici s nejakou poruchou osobnosti uz.
@anonym_99a722 pýtala som sa či by ste vy išli,nikde som nepísala,že ma tam nechcú a že všetky mi dobre radili?no to teda určite
@anonym_99a722 pýtala som sa či by ste vy išli,nikde som nepísala,že ma tam nechcú a že všetky mi dobre radili?no to teda určite
@anonym_autor trápna si riadne
Hm, ani by som neveste nemala za zlé, že autorku by pozvať nechcela, úplne ju chápem.
@anonym_autor toto si napisala: "Len teda neviem si to vysvetliť akosi nás zabudli pozvat" - tak Ti radili, ze mas zavolat neveste alebo synovi a vedela by si hned. Ale diskutujes tu na 5 stranach, chces radu, ci by sme isli, ci nesli...vacsina Ti napisala, ze asi ide o nedorozumenie, ze treba zavolat a podla toho sa zariadit. Co je na tom zle? Tak sa nabuduce nepytaj sliepok na MK a rob ako uznas za vhodne.
@anonym_autor trápna si riadne
@anonym_3cfad1 strasne "prijemna svokra", len co je fakt.
Ty mi velmi pripominas nasho suseda. Ked tu byvali asi pol roka, tak ich muz zavolal na narodky. Ze nech pridu kedy chcu, od rana bude na zahrade varit gulas (my sme tu taka komunita, ze pri takychto akciach ostava branka otvorena a kazdy chodi hore dole 🤣). Ja som este den pred oslavou bola so susedom. Pytal sa ma co muz pije, pripadne co ma priniest. Hovorim mu nic, nech si nerobi starosti, nech len pridu.
Sused neprisiel. A potom nas pred inym susedom ohovoril, ze ho nikto neprisiel zavolat s tanierom kolacov 😂😂😂😂😂
Skoro som odpadla 🫣
Toto je podla mna cele vymyslene. Neverim, ze existuje nejaka babka ktora uz ma par dekad za sebou a takto sa sprava. Ze najprv sa boji zavolat synovi s uplnou debilinou, a potom sa takto navaza do vsetkych. Vymyslene.
@anonym_autor taku kravu mat za svokru vnuka nevidis ani na tej oslave 😂 vobec sa im necudujem, ze ta tam nechceli

Takže ako vždy zabudlivy chlap..