icon

Zajtra má náš vnúčik oslavu a my nie sme pozvaní

Dnes o 13:38

Čo by ste urobili na mojom mieste?Zajtra má náš vnúčik oslavu,viem to z iného zdroja ale aj nevesta spomínala keď sme si spolu písali,že ide robiť tortu na sobotu.Len teda neviem si to vysvetliť akosi nás zabudli pozvať.Ísť či neísť?Oslava sa robí pre našu stranu,nevestina strana už bola,nepomestíme sa naraz tak sa to vždy takto rieši na 2x

Strana
z2
ivanakal
Dnes o 15:30

A vies co? S prepacenim nemas hubu? Tak pises si s nevestou, ze robi tortu, tak sa jej nevies spytat hned? Ludia nevedia komunikovat a potom sa toto stava. Namiesto toho ti tu pise xy cudzich ludi xy roznych verzi co sa mohlo stat. A co mas z toho?

autor
Dnes o 16:09
@anonym_97fda4

Tak ty musíš vedieť či vás pozývajú vždy oficiálne alebo je to vždy len také, že sa spomenie medzi rečou a viete, že treba prísť. Ja ľudí na oslavy pozývam oficiálne, že poviem vtedy a tam bude a majú prísť. Keď mal syn oslavu len pre kamosov, tiež sme sa o tom normálne bavili pred starými rodičmi, ale nevolali sme ich, proste pochopili, že nie sú pozvaní, oslava je pre iný okruh ľudí. Nevolali vás, ani by mi nenapadlo nikam chodiť. Môžete slor zavolat, že kedy máte prísť gratulovať k sviatku, ale isto by som nechodila na oslavu bez pozvania. To je riadne trápne, ja by som nepozvaných otočila medzi dvermi.

@anonym_97fda4 veď práve nevesta vždy povie že vtedy a vtedy a o kolkej máme prísť a teraz nehovorí nič ale na zajtra chystá pre nás oslavu

anonym_96b32b
Dnes o 16:10

Uz si zavolala synovi?

mamina7070
Dnes o 16:13
@anonym_autor

@anonym_97fda4 veď práve nevesta vždy povie že vtedy a vtedy a o kolkej máme prísť a teraz nehovorí nič ale na zajtra chystá pre nás oslavu

@anonym_autor mozno sa dohodli ze stn vam povie a brala to za vybavene aj ked hovorila ontorte napis synovi sms na msg atd jednoducha otazka

namornicka
Dnes o 16:23

Viacere ti tu pisu, ze mas zavolat synovi a rovno sa ho opytat. Nereagujes. Z toho mi vyplyva, ze komunikacia medzi tebou a “mladymi” trochu viazne. S tym moze suvisiet aj to, ze ti nevolali. Kym sa k tomuto nevyjadris, nepohneme sa dalej.

anonym_3ab7c1
Dnes o 16:29

Preboha to si doteraz synovi nezavolala?🤦‍♀️🤷‍♀️

maryetta
Dnes o 16:35
@anonym_3ab7c1

@anonym_3ab7c1 aby bola nevesta ta zla....

anonym_3ab7c1
Dnes o 16:38
@maryetta

@anonym_3ab7c1 aby bola nevesta ta zla....

@maryetta Neviem ci bude ale je to ta najprirodzenejsia reakcia.Otec vnucky je moj syn,moja rodina,moj najblizsi,tak nebudem volat neveste ale synovi reku ci sme pozvani alebo nie.Mne by bolo ostatne jedno.

ibatanecnica
Dnes o 16:38
@anonym_3ab7c1

@anonym_3ab7c1 a na co? Treba riesit na nete a niens rodinou a potom su vztahy ake su.

anna777115
Dnes o 16:41

Autorka, na tvojom mieste, by som zavolala synovi, alebo neveste, že kedy mozete prísť gratulovať vnukovi. Uvidíž, aku dostaneš odpoveď. Lebo, takto si len zbytočne namyšlaš a vytvaraš vzájomné napätie.

tiezjedna
Dnes o 16:46
@anonym_autor

@anonym_autor pozri, zavolaj synovi, alebo pokojne aj neveste, asi máte dobrý vzťah, či? Spýtaj sa.

anonym_69d9d9
Dnes o 16:53

Ľudia neschopní najjednoduchšieho troubleshootingu

anonym_97fda4
Dnes o 16:59
@anonym_autor

@anonym_autor tak keď vás nepozvala, tak nie. Vybavené. Len by som sa opýtala kedy môžete prísť gratulovať, ale na oslavu určite nie. Proste nie ste pozvaní.

anonym_f6deac
Dnes o 17:04

Presli skoro 4 h od diskusie. Uz si zavolala tomu svojmu synovi a spytala sa?

pikachu999
Dnes o 17:05

Zavolaj...

Strana
z2