icon

Zákaz od manžela

ladyk001
22. júl 2020

Ahojte, chcem sa vás spýtať či aj vás manzel vam niečo zakazuje čo chcete ? Ako to beriete ? Rešpektujete to v pohode ? Myslím napríklad to že by som chcela psa do vnútra a manzel ani za svet nesúhlasí. No ja by som si nedovolila mu napríklad niečo zakazovať aby si kúpil auto aké chce a pod. On sa oháňa tým že pes je iné že jemu vadí keď ne zviera dnu a auto predsa nikomu nevadí a neobťažuje a tak.. chápete čo myslím ... som z toho smutná lebo sa hádame kvôli tomu a neviem sa s tým zmieriť že som dospela a aj tak si nemôžem kúpiť psíka dnu ktorého by som chcela :/
Čo robite vy keď vam manzel niečo zakazuje ? Ako sa s tým vysporiadať ?
PS : neraďte mi že si ho mám kúpiť aj tak a doniesť bez ohlásenia pretože to by som manzelovi nespravila nikdy

Strana
z6
mamcotka
25. júl 2020

@poopsie nechválim sa preboha . A s debilom jednam ako s debilom.

777januska777
25. júl 2020

@mamcotka a potom načo si si ho brala? Veď si videla ako sa choval a čo robil.

mamcotka
25. júl 2020

@777januska777 nie žili sme každý v inom meste a oddelene. Ja žijem v Rakúsku a on sem prišiel za mnou. Ďalšia vec že som debatovala s jeho bývalou a aj jeho deťmi ktore mi ukázali jehk pravú tvár. Ktorá aj tak časom vysla najavo. Preto mne takýto niktos nebude skákať po hlave.

777januska777
25. júl 2020

@mamcotka ale stále nerozumiem prečo si si ho brala. Veď to nedáva logiku. Ja som s manželom tiež pred svadbou nebyvala a predsa neľutujem. Ja by som si muža, ktorého úplne nepoznám nevzala (a spoznala som ho keď som videla ako sa chová v rôznych situáciách).

poopsie
25. júl 2020

@mamcotka ja neviem, že kto je teraz väčší, neviem kto ma navrch, píšeš že vsetko za neho musíš, musíš ho komandovať, máš vlastne dve malé deti, navaris, poperies, ozehlis.. A on nic.. Dobrý all inclusive

mamcotka
25. júl 2020

@777januska777 tu v Rakúsku ak chces bývať a žiť musíš mať povolenie. Môžeš tu byť legálne 3 mesiace a potom papa. Keďže bolo nerealne sa ďalej len stretávať po vikendochy ,boli sme od seba 350 km tak som pristupila na to že príde bývať sem. keďže bol bez práce , povolenie by mu nedali ( nevieš reč , nemáš prácu) museli sme sa vziať. Zial reč doteraz nevie, pracoval len tak tak , viacmenej doma , chovanie sedláka 3 cenovej a moj dospelý syn si tu klepe na čelo z neho. Ale zbaviť sa ho len tak nejde, su tu isté postupy. Rozvod nie je len tak a corona kriza je aj tu na uradoch. Nikto doteraz nepracoval.

mamcotka
25. júl 2020

@poopsie dlhé vysvetľovanie. Už je to fuk. Ja si proste po hlave skákať nedám a nevarím. Varí on lebo to už by letel jak špinavá handra. 😃

kamilka2012
25. júl 2020

u nás je to presne naopak - manžel žobroní o psíka, bývame na dedine-máme záhradu, ale komu by starostlivost ostala na krku? Zas len mne! Máme morčatá, andulky, sliepky.Psíka nám naozaj netreba a manžel aj tak otravuje so psíkom ☹

jankapepe
25. júl 2020

@mamcotka ďakujem neprosím 😁

mamuskazuzuska
26. júl 2020

ked som to otvarala cakala som nejakeho debila manzela co ti zakazuje ist s kamoskou na kavu... Prepac ale tu je naozaj v prave on, pes (a halvne vnutri) musi byt rozhodnitim oboch... Toto predsa ovplyvni oboch... Manzel ma pravdu, ked to jemu vadi, jednoducho bud vymenis manzela (zartujem)alebo ozelies psa...

amelie2017
26. júl 2020

Ale toto nie je zakaz. Zakaz je nosit kratke sukne, stretavanie s kamaratkami, jedenie cokolady, lebo ti narastie velka rit. Mat psa alebo hocijake ine domace zviera je velke rodinne rozhodnutie, velka zodpovednost, ktora nabura chod vasej domacnosti na dlhe roky. Nie len vydavky za veterinu, ale co s nim v pripade dovolenky, vyletu, ...pravidelne vencenie, prechadzky, vsak nemoze zit medzi 4 stenami..ja som vzdy tuzila po psovi, cely zivot, nasi v panelaku nedovolili, momentalne zijeme v podnajme so zahradou, ale stale vravim, ze ak psa, tak len do domu na zahradu. Muz mi dokonca kupil skrecka ako prekvapenie, lebo vedel, ze ako dieta som ich mala a milovala ich, ale nahnevala som sa na neho, ze to so mnou neprebral.

janinkalc
26. júl 2020

aj my sme chceli psa, ze potom niekedy si kupime, nech maju aj deti radost. muz kupil bez spolocneho rozhodnutia. vela sme sa dotahovali kvoli tomu, stale bol okrem neporiadku od deti este aj po psovi,,, furt dake granule, voda, srst, male stena stale daco hryzlo.. hadali sme sa dovtedy, kym sa nezacala harat a vtedy som jasne zakazala mat psa vo vnutri.. odvtedy je vonka a jemu sa fakt nechce kazdy chvilu umyvat laby, kedze mame dvor, rano je rosa, blato, ked prsalo a chcela sa ist vyvencit kazdu chvilu by ju musel umyvat. lebo tie laby na podlahe proste vidno.. sam potom uznal, ze vonka jej zle nie je :P

maresama
Autor odpoveď zmazal
princeznasevera
27. júl 2020

@ladyk001 moj chlap tiez bol taky nakoniec mame 3 micky a nedal by ich ani za svet su to jeho lasky a tiez to bolo take ze nebol z toho 2x nadseny ale ziskali si ho

Strana
z6