icon

Zakázaná láska

inkanocka
12. máj 2014

Som slobodná a o chvíľku budem mať 25 .Zamilovala som sa. On ženatý/slobodný 30tnik. Ale je to príliš komplikované. Skôr než ma niekto odsúdi, iba chcem povedať, že nikomu nemám v pláne rozbíjať, ani manželstvo, ani rodinu. Manželstvo už rozbité má a rodina, žiadna nevznikla. Proste jeho manželka ho opustila ani nie po roku od svadby jednoducho bez rozlúčky odišla a už sa viac nevrátila, od tej doby prešli už dva roky. Je teraz on nútený prežiť svoj život bez lásky, lebo pred Bohom jej sľuboval vernosť? Zamiloval sa i on do mňa, a ja som mala pocit, že naozaj nerobím nič zlé, ale okolie je samozrejme proti. Ide o to, že on chce požiadať o anuláciu manželstva, no to nie je jednoduché a ja ho nemôžem ani vidieť. Samozrejme sa všetko začalo riešiť, ale i cez ukradnutú chvíľku nás videli a teraz to on nezvláda, nekomunikuje so mnou a ja som zúfalá, zúfalá láskou k nemu a k nášmu spoločnému šťastiu. O rozvode on počuť nechce, chce aby sa to vyriešilo iba cirkevne, lebo tak to je pred Bohom správne. Nechcem mu vypisovať a uhnať ho niekam, kam nechcem, ale trápim sa. Čo robiť?

Strana
z4
maja031
9. mar 2015

kriste to co je toto 😀 😀

borievka111
10. mar 2015

No tak a idem to tu dať....mám 41 rokov a som tehotná po druhý krát, bola som rozvedená 10 rokov, teraz konečne mám priateľa, s ktorým viem, čo je normálny vzťah.....a moja matka, nikdy pre mňa nemala uznanie.....aj teraz, že som nezodpovedná a hlúpa, v tomto veku mať dieťa, strašne ma to zabolelo, ja už som videla, ako sa hýbe ako máva ručičkami, moja matka jednoducho ma fakt ešte za celý život v ničom nepodporila, len všetko či to bola práca, či štúdium mojej dcéry....všetko spochybnila, že a to zvládnete? a dobre si sa rozhodla??? niekedy už fakt nevládzem.......s priateľom nemáme ani euro na úsporách, ja som dcéru sama vychovávala, on ako "normálny" chlap, nič si neodložil, športoval, kupoval bycikle, lyže atˇd....lebo už myslel, že zostane sám.....MÁ niekto v mojom veku takéto problémy? pritom som bola doteraz zamestnaná, pomohli mi rodičia ale len trocha, bývala som s dcérou v jednoizbáku, do jej 18 rokov ona musela spať so mnou v jednej izbe, nikdy som od nich neťahal prachy len keď sami niečo tak som poďakovala....a teraz ma tak sklamala....no MÁ NIEKTO NIEČO PODOBNÉ ČI TO LEN JA CELÝ ŽIVOT TOTO ZNÁŠAM......

henikav
10. mar 2015

@borievka111 tak ti poviem, to je len zdanie ze u susedov je trava zelensia, aj ked sa to tak mozno na prvy pohlad zda, kazdy ma nejake problemy 😉 Ak mate len problemy s peniazmi, to ma vacsina ludi, kazdy musi obcas stiahnut opasok, niekto menej niekto viac, ale bud rada ze nemate problemy zdravotne. Pozeraj na pozitivne veci, lebo tie negativne ta len tahaju k zemi 😉

tinika
10. mar 2015

@borievka111 mne sice mama pomaha ale tiez občas povedala slova sklamania a neviem prečo

mata95
10. mar 2015

@borievka111 aj moja mama je taka, ja mam 26r. a spriatelom sme uvažovali o druhom dieťati a ked som jej to spomenula povedala že načo by mi bolo druhe decko, hned že od nej nemam čakať už žiadnu pomoc, ...napr. suseda je tehotna, čaka tretie dieťa a reakcia mojej mami bola že je nenormalna načo su jej 3deti.... v rodine nemam žiadne slovo, s bratom môžme povedať doslova jedno a to iste a on bude mať pravdu a ja nie, akonahle na niečo poviem svoj nazor už som zla, neviem či ma maju ešte furt za decko alebo čo. je pravda že mama mi velmi pomaha čo sa tyka mojej dcery, boli obdobia ked by sme bez jej pomoci nemali nič, a som jej zato vdačna ale ona si tym padom vzala prvo starať sa mi do života uplne, v ničom ma nepodporí, prave naopak všetko zpochybní. škoda sa rozčulovať.... dnes už viem že aj ked to občas bolí nema zmysel to riešiť lebo aj tak zostavam nepochopena.... moja rodina je hlavne moja dcera a môj chlap, a ich nazor je ten najdôležtejší, až potom je mama, sestra, brat.... čiže už čo nemusim s mamou ani neriešim.... takže sa zameraj na svoju rodinu- dcera, priatel a babätko.... držim palce.... 🙂

borievka111
11. mar 2015

@henikav Vďaka , to si budem tlačiť do hlavy, že naozaj....kým sú len finančné tak je to vlastne šťastie....to je len také akoby mi dávala najavo, že som zlyhala, že v mojom veku by som mala mať kariéru, domisko a ktovie čo ešte.....ale fakt vďaka, z tvojich písmenok ide taký pokoj.....

borievka111
11. mar 2015

@mata95 Ďakujem.....to akoby som o sebe čítala, mne sa zdá, že to len ja mám také starosti a vidím, že nie....moja mama tiež nemá ani otca svojho muža za nič, iba keď je zle a on je vtedy dobrý, ale tiež moje slovo nie je nič, moji rodičia žijú tak, že len peniaze riešia a cez ne všetko prepočítavajú, majú ich dosť ale mama len vydeľuje a narieka, že si nič nemôže kúpiť, pritom otec môj má dva dôchodky, mama jeden, len to ma mrzí, že som sa poväčšinu života trápila a teraz sa mi konečne karta obrátila, a moju matku zaujíma len brat a hlavne ju zaujímajú reči ľudí, to ma dosť trápi.....ale čo už

mata95
11. mar 2015

@borievka111 nemame nahodou jednu a tu istu mamu ??? 😀 smojej mame som dobra len ked jej pritakavam, ako nahle mam iny nazor už som zla.... radšej už neriešim.... a tiež vždy rieši len peniaze, dokonca nechape ani to ako sa da milovať niekoho kto nema peniaze... nedajbože že spomeniem že môj chlap je malo snami, že vždy je v robote a že občas by mohol mať aj volno, to už počuvam že či zlasky vyžijem, (môj chlap je živnostník a nema platenu choru, dovolenku, sviatok proste nič) že čo mam ztoho ked je doma, prenu vživote neboli dôležite dovolenky s rodinou, ked spomeniem že by sme niekam chceli isť tak su to hned zbytočne vyhodene prachy, ale bratovi sa do života vživote nestarala, aj ked je pravda že je sebestačny a pomahať mu nemusi ale povedať on môže všetko, povie jej že je sprosta aj vtedy je dobry...no škoda reči.... alebo už dlho odnej na nič nepytam, ked niečo kupi aj malej tak sama od seba a potom to vždy pri nejakej priležitosti spomenie, ked kupim niečo čo sa jej nezda a je to prenu hluposť tak počuvam že ona už nam pomahať nebude, že ani malej nič nekupi, pritom jej to nikto nekaže..... už sa snažim nadtym len povzniesť aj ked dakedy je to fakt o nervy.... mam svoju rodinu, svojho chlapa a dceru tí su premna najdôležtejší, už niesom male decko že sa musim riadiť tym čo povie mama, nazor jej neberiem ale riadim sa svojmi citmi a svojim rozumom....a velmi velakrat predychavam 😀

mata95
11. mar 2015

@borievka111 ..... ja už som pochopila aj to že ani kvlastnej rodine nemôže byť človek uprimny..... by som ti mohla vela pisať ako je to unas doma, a najmä moja mama ktora vždy povie že chce dobre, si absolutne neuvedomuje že to jej dobre je väčšinou zle.... napr. aj segra ma chlapa, no čisty kkt. to je, jediny človek ktoreho fakt nenavidim a mam nato xy dôvodov a kôli mojej matke musim znašať aj to že sa mi on smeje do oči, pritom sama dobre vie aky je debil ale musim byť ticho, dokonca mi to aj povie, nevšimaj si ho a bud ticho.... ja si dakedy pripadam ako uplny debil

borievka111
11. mar 2015

@mata95 tak mne sa takto stale aj dospelosti môj brat vysmieval...ku všetkému mal komentár a väčšinou len taký ktorý ma nejak zhodil či urazil...ešte aj moja dcéra keď k nám došli na návštevu vtedy tak 16 ročná bola mu sama povedala, nech prestane stále do mňa vyrývať a zhadzovať mu, no a raz som sa veľmi nahnevala a už som aj ja mu začala to dávať najavo, koľkokrát som sa normálne zdvihla a odišla od nich z návštevy a to bez slova.....a teraz....môj podarený brat opustil ženu aj deti a išiel za mladou žabou, ktorá je mladšia o skoro 20 rokov a mama je zlomená že jej miláčik toto urobil...takže zas som úplne na vedľajšej koľaji, ale ešte že mám svojho chlapa a dcéru, a to bábo, ktoré sa nám narodí....konečne

mata95
11. mar 2015

@borievka111 niekedy treba "vyletieť z hniezda" a sustrediť sa na seba, mna to tiež vela krat trapi ale už sa snažim to len predychať, oni niesu tí s ktorymi žijem, aj ked mi na nich zaleži predsa krv nieje voda ale mam svoj život a som tu pretych ktory ma maju radi taku aka som a rešpektuju ma.... veru, treba si uživať tehulkovanie, to bude radosti po tolkych rokoch zase miminko... 🙂 držim palce, dieťa je dar a na všetko ostatne sa môžme vykašlať.....

borievka111
11. mar 2015

@mata95 Ďakujem za podporu, fakt mi to pomohlo....

dilino
11. mar 2015

@maja031 suhlasim s tebou rozum mi zostava stať

borievka111
11. mar 2015

@mata95 čítam, že aj ty v oktobri čakáš bábo....ktoré tehotenstvo to je? moje druhé....neskoršie ale predsa ))

inkanocka
autor
11. mar 2015

@macamac , nech bude stastny, raz mu moj vyvoleny podakuje za to ze ma opustil🙂

tinika
11. mar 2015

@inkanocka pekne si to vystihla .D

mata95
11. mar 2015

@borievka111 ja čakam babo???? fuuuuha tak dakujem za pozornenie, asi mam niečo zle v profile.... nečakam, aj ked dakedy mam take nalady že by som take male brala ....

borievka111
12. mar 2015

@mata95 ufff....v poslednom čase som nejaka roztržitá, preskočili mi riadky a ja že áno, to sú tie malé písmenká pod komentíkom....tak sorry, riadny trapas ))

mata95
12. mar 2015

@borievka111 ale trapas.... aj mne sa to často stava, že mi riadky preskakuju..... 😀

dilino
27. okt 2019

moslimka konvertovala na katolicke naboženstvo to väčšiu debilinu si nevedel vymyslieť ved to je bájka ved by ju prenasledovali a mohli ju zabiť ked s ňou chcel isť žiť na Slovensko chcela dostať občianstvo každý normálny si predtým overi podmienky za akých je možne dostať občianstvo a nie vezmu sa a potom idú riešiť občianstvo a katolik prisny s vezme moslimku to určite to vieš komu vykladaj a že utiekla hej po rozvode utiekla nedostala občianstvo občianstvo sa vybavuje voped všetko a nie hurá akcia a potom vytriezvenie vydela si tu ženu vieš o nej niečo ked bývate na dedine tak ju ľudia vydeli to taký úkaz ako je cudzinka v dedine a ešte moslimka to by vedel každý ma on 30 nerozprava sa somnou musime sa ukryvať to je čo 12 ročna z 15 ročným že ma uvidia rodičia dostanem hubovej polievky ved sa prebud nechce ťa vodi ťa za nos, spali sme spolu ako pišeš ved ked je taký kresťan pred bohom je ženatý takže bol neverný odrazu ťa nechce či prepáč nevie že či ťa chce okolie je proti počuj ty potrebuješ na to aby ti to schválila Mara z Hornej Dolnej aby ste sa spolu ukazovali ukazovať sa nie schovavať sa to ale spať spolu to áno ty môžeš pisať scenáre na telenoveli akurát ťa už len chce to určite a dalšia vec ak sú rodičia katolici prisny tak mám starch že by sa mu dovolili na dedine oženiť za moslimku rozmyšľaj moja a ved keby konvertovala z islamu na katolicku vieru bola by prenasledovana a presne sledovali by ju média moja ja to vydim tak že to bola obyčajna Slovenka alebo Europanka a nepáčilo sa jej niečo čo jej zatajil pred manželstvom tak vzala nohy na plecia a odišla a ešte necelý rok po svatbe kresťania by sa rozvadzali ani nie rok po svatbe bože máš dosť rokov tak never bachorkam nemôžme sa vydieť je s toho zlý a nerozprva sa somnou a ked s tebou išiel spať vtedy mu bolo dobré rozmýšľaj najprv by bolo dobré si overiť všetko a potom by si vydela či si mysliš že v dedine by to nevedeli kde hore prdneš a na dolnom konci si už posrata tak sa to hovori čo ked ju udrel a preto odišla len preto lebo sa vzali a nedostala vizum vizum sa vybavuje aj rok predtým najprv sa vydam potom dostanem vizum ved je to opačne evidentne ťa klame takže až taký svätuškár to nebude je to obyčajný klamár a žiadna moslimka ked žijete na jednej dedine tak by si mala vedieť že čo mal za ženu alebo ked si sa tam prisťahovala čo ti susedia žiadny nepovedali že mal za ženu cudzinku ako sa len tak moslimka rovedie s katolikom rozmyšľaj moja hlúposť jak traky ten akože kresťan je riadny špekulánt jej rodiča neboli ani na svatbe asi preto že nesúhlasili s jej sobášom s nim mam strach že sa nejaký moslimovia chystajú na svatbu na Slovensko rozmýšľaj už keby vedela rodina že sa ide vydať za kresťana na Slovensku už by s tým vopred nesuhlasili takže nech ti nekeca bájky lebo toto nemá ani hlavu ani pätu mňa by zaujimalo ako si dopadla s tým pseudo kresťanom on sa na kresťana iba hra ako deti na piesočku snád takým bájkam by si ani neverila 25 ročna. chodiť a stretavať sa a komunikovať to nie ale spať s tebou to už áno sama sa pred sebou ponižuješ obyčajny špekulánt vieš čo je islam ved to pre vieru sú oni schopni aj zavraždiť a nie že konvertovala.

chimenitta
6. mar 2021

Ahojte prišla som si po radu sem....som vo vzťahu už 10 rokov ale take 4 roky už to vôbec neklape už spolu ani nespime , naposledy asi pred rokom ...začala som sa stretávať s kolegom už dva roky sa tajne stretávame zaľúbila som sa doňho , aj on domňa a ten môj milenec ma tiež priateľku ale neľúbi ju išiel snou bývať len kvôli tomu aby sa mohol somnou stretávať , neviem ako ďalej už sme riešili aj to aby sme išli spolu bývať ale keď sa ho spýtam tak čo bude ďalej odpovie mi že on by tiež chcel somnou bývať lenže čaká kým od neho odíde priateľka lenže takto sa to naťahuje len už 2 roky a ja už nevládzem....lebo sa bojí matkinej reakcie a hlavne toho aby nešla k jeho matke robiť tá priateľka cirkus a on sa bojí že mu bude potom matka čistiť žalúdok že prečo sa snou rozišiel atď..je to normálne aby 35 ročný chalan pozeral nato čo mu povie matka? Vôbec neviem nacom som tvrdí že ma ľúbi ale vždy mi povie že tak to bude jednoduchšie keď od neho ona odíde a potom už ani matku nebude riešiť že chce sa snou v kľude rozísť lenže ona od neho neodíde lebo je psycho....čo by ste mi poradili?? Už nevládzem...

elvia
3. sep 2022

@inkanocka ako to dopadlo?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
muzskylukas
15. júl 2024

@inkanocka ty môžeš len trpieť ty to nevyriešiš keď oni nechcú. Jediné čo môžeš urobiť ty je pozrieť čo ti chýbalo a on ti do dával. Ty robíš všetko v poriadku nič zlé si neurobila. Ľudia budú vždy všetko zdehonestovávať, odsudzovať a hodnotiť. Ži svoj život a nepozeraj na iných.

Strana
z4