Zákerná svokra
Takáto je moja svokra
Máme s mužom pol ročné dieťa
Jeho brat so ženou mať deti nikdy nebudú lebo nemôžu. Svokra ju ohovárala aj predomnou a všetky súkromné veci spojené s umelým oplodnenim a vždy na ňu naráža, že kvôli nej nebude mať vnúčatá a že jej syn čo si to našiel za jalovicu. Keď bola s ňou svokra,tak ohovárala mňa a to aj vtedy,keď som bola v pôrodnici.
My teda dieťa máme a svokra ho začala núkať im. Že či by si ho nemohli zobrať k ním na víkend,nech je aj viac s nimi. To som ale odmietla. Ofučala sa jedna aj druhá.
Môj muž išiel k bratovi niečo pomáhať a ja som bola doma, prišla k nám svokra a že si má vziať aj mimino, že muz bude pomáhať a tá bratova žena že mu bude s dieťaťom... To som sa rázne ohradila, že neexist, to čo je aby za mňa rozhodovala ona. Samozrejme hneď hádka a svokra do mňa a môj muž taký sprostý mamička je pre neho boh, držal hubu a ešte ja som zlá, že im nedoprajem.
Nakoniec som sa z bytu vysťahovala a požiadala som o rozvod.
Raz čo som stretla bývalú kolegyňu mojej svokry, tak tá mi zradila, že vraj mám v skriniach neporiadok. Z toho mi vyplýva, že keď som bola v pôrodnici,tak sa nám hrabala v skriniach. Otrasná osoba
@ahhola vic k Senici
My to zlepime,bude dobre, trošku pribrzdím
Mat tvoje "gule" tak 15rokov dozadu. Ja som si veľa nechala od muzovej rodiny....po veľa rokoch mi prekypel pohár ...a az keď som ukázala ze uz si to nenechám, tak prestali.... Je to možno teraz od teba tvrdé ale prinesie to výsledok....buď oni pochopia, alebo nepochopia, ale budes mať od nich pokoj...
Mna by len zaujimalo odkiaľ beru baby na stare kolena toľko energie stále všetkých komandovať a buzerovat a tým, ze pribudli nevesty sa okruh ešte rozšíril a všetko stíhajú. Veď to musí byt neskutočne vyčerpávajúce. Alebo to im dopĺňa baterky?
Autorka ako si dopadla? Čo muž?
Nie nedala by som polročné dieťa NIKOMU. Moje deti pomaly do troch rokov boli len so mnou a až keď samé súhlasili, išli napríklad k babke/k tete. Polročnému dieťaťu určite nie je jedno, kde bude spať. Naopak, moje by revali ako tur bez maminky. Svokra je praštená asi. Ale ona podľa všetkého mala takého syna, kam ho posadila, tam sedel a ani nemukol. Evidentne sa to u neho nezmenilo. Švagriná nemá čo byť urazená, že jej nechceš dať polročné dieťa. Celá tá rodinka je nejaka divná.

Skoro😅medzi Trnavu a Senicu 😪
Ty skur ge Skavice ci vac k Mavackam.?
Havne to zlep s mužom, s nim žiješ, nie zo svokrou.
Snáď aj on pochopí a nerozbije si rodinu. 🍀