Zakomplexovaný priateľ
Ahojte 🙂,
pred nejakou dobou sme sa spriateľom pohádali.
Hádka spočívala v tom, że si chcel zo mňa vystreliť, ako on povedal "natiahnuť" ma a moje číslo rozdal jeho kolegom a kolegyniam. Ja som mala tú možnosť zistiť si komu tie čísla patria pre moju osobnú informáciu a nič oné, a konfrontovala som ho s tým. On oponoval rečou, že ja som narušila súkromie jeho kolegovcom. Nič som ich nekontaktovala, len som chcela vedieť, kto si tie srandičky robí.
Po pár dňoch sme sa udobrili a dal mi slovo, že nebude robiť blbosti. Asi 5 dní bolo všetko v poriadku. Potom sa odmlčal až nakoniec prestal moju správu aj prečítať. A potom začal, že on nemôže stráviť to rýpanie sa v súkromí, že to nemá spracované, tak nech sa ja láskavo nečudujem, že sa so mnou baví stroho.
Čo si mám o tom myslieť ?
Ja by som mu to uľahčila a vykašlala sa naňho, chudáčika, nech má priestor si to spracovať.
@babulkomale
@thereisabear asi tak
O aké srandicky išlo? Ak to bolo niečo dlhodobé, ze ťa na jeho pokyn otravovali alebo čo, tak by som reagovala rovnako..
Ale nechápem, aké rypanie sa v súkromí? Za 3,5€ ci koľko si vie zistiť meno majiteľa daného čísla za pár minút hocikto.. on vymyslí nejakú blbosť a potom hra urazeného?
Tento zázrak prírody prenechaj nejakej jednoduchšej deve s 5 triedamy základnej školy.TY si najdi vekovo podobného a nie to detinske zaostale dieťa.
Napíš jeho číslo na erotické stránky a potom povedz, že to je len sranda nech sa nehnevá
@sajmonka_121 Tak nebolo to jednorazové. Trvalo to dlhodobejšie
Priatel a jeho kolegovia su zrejme banda obycajnych debilov. Mna by ani nenapadlo aby som niekomu vypisovala alebo vyvolavala na ziadost kolegu.
Kasli na nho. Snad sa nebudes kajat za to ze je debil.
A máte 15 a končíte základnú školu? Tsk sa radšej učte na monitor , či čo to máte.
@victory7897 no dakujem pekne. Presne ako som uviedla vyssie. Banda debilov.
...kopni do prdele s vysvetlením, že nechceš strácať čas s deckom.
Mohla si to možno viac opísať o čo slo.. ale v tom prípade sa ti nečudujem, a je to fakt trápne.. dokonca že ti dospeli kolegovia mu na to pristali…
Nech si to spracuje vo svojej hlavičke a ty ho zatiaľ posli kade ľahšie..
@victory7897 Nie, to je iný prípad. Ale vidím, že takých debkov je viac
@solange7 Nie , to je iný prípad. Ale vidím, že takých debkov je viac
@simik22 15 nemám. Ja určite nie. Ale on sa v tom veku asi zastavil, bohužiaľ....ja som len v dobrej viere dala druhú šancu
Tak on rozdáva tvoje číslo ale TY si narušila ich sukromie... On fetuje?
@gejb Asi
chudacik nestastny, asi bude najlepsie nechat ho, nech ho s tebou nepostihnu dalsie traumy. (pouzila by som jedno slovo, ktore by ho presne vystihlo, len je nepublikovatelne)
Ja nerozumiem preco dal tvoje cislo kolegom a kolegyniam. A co s nim oni urobili? Akoze ti volali? Oni su nejake chranene pracovisko psychiatrickych pacientov?
Mne keby kolega dal cislo svojej frajerky nech jej volam...tak mu dam teplomer ci nebluzni a budem ho sledovat ci sa to nezhorsuje a netreba volat zachranku.
Zablokovat a zabudnut. Evidentne ste mentalne niekde inde.
By som ho poslala do teplych krajin expresne bez mozmost navratu
Nechápem, on si chcel vystreliť z teba, dal kade komu tvoje číslo (akože zmysel tej srandy tiež nechápem) a ty si im narušila súkromie? Toto nema absolútne nijakú logiku a ani nie je to vtipné.
Ja by som na neho poriadne nakricala, že také debilne vtipy nech si strčí niekde a vlastne (po tej ďalšej jeho reakcii) nech sa niekde strčí aj celý on.
Toto je akurát hlúposť na entu, aj jeho reakcia potom, s humorom to nemá nič spoločné.
Čo 🤦 veď toto je už aká blbosť 🤦
@victory7897 Jasne,ze je to ona.Klame.Ale toto je z kategorie "Aka isla,takeho nasla."Lebo ved nikto normalny nema takehoto "priatela" a este je stale po tom jej priatel.To bude celkovo dost divna dvojica.
@thereisabear presne tak, to by som urobila aj ja.
@maminkadeticiek prosím vás pani, ja si to vyprosím, aby vy ste hovorila, že "je to ona". To je kto tá ona ? Ja som tu objasnila, že tie témy nemajú súvis. tak ma prosím neurážajte. ďakujem vám
P.S.: či máte vešteckú guľu ? asi zle vyleštenú
@maminkadeticiek tiež sa mi nechce veriť , žeby sa našli dvaja debili ,čo po hádke rozdávajú priatelkine číslo kolegom ...to už je čistá sranda ,možno tak v 14 keď sme si srandu robili v škole...asi by som sa ani za priateľku nepovažovala
@victory7897 Ved toto a ona sa povazuje.To mi staci aby som si spravila ciastocny obraz aj o nej.
Autorka, ci ta druha tema je alebo nieje tvoja je v podstate jedno. Vsetci sme sa tu zhodli na tom, ze tvoj priatel je primitivny debil. Clovek, ktory rozumu vela nepobral a este sa ide po tebe vozit. Ak mas aspon ty trochu rozumu vies co mas robit...

Ze je detinsky debil? 🤔