icon

Zakomplexovaný priateľ

8. máj 2023

Ahojte 🙂,
pred nejakou dobou sme sa spriateľom pohádali.
Hádka spočívala v tom, że si chcel zo mňa vystreliť, ako on povedal "natiahnuť" ma a moje číslo rozdal jeho kolegom a kolegyniam. Ja som mala tú možnosť zistiť si komu tie čísla patria pre moju osobnú informáciu a nič oné, a konfrontovala som ho s tým. On oponoval rečou, že ja som narušila súkromie jeho kolegovcom. Nič som ich nekontaktovala, len som chcela vedieť, kto si tie srandičky robí.
Po pár dňoch sme sa udobrili a dal mi slovo, že nebude robiť blbosti. Asi 5 dní bolo všetko v poriadku. Potom sa odmlčal až nakoniec prestal moju správu aj prečítať. A potom začal, že on nemôže stráviť to rýpanie sa v súkromí, že to nemá spracované, tak nech sa ja láskavo nečudujem, že sa so mnou baví stroho.
Čo si mám o tom myslieť ?

Strana
z2
selest
8. máj 2023

Zmyslom randenia alebo chodenia s niekym je ze za ten cas zistis ci sa k sebe hodite alebo aj nie, ci je alebo nie je priatel vhodnym partnerom do buduceho zivota, pripadne ci nie je nahodou absolutny magor. Zistila si. Co este od nas potrebujes vediet?

ika11123
8. máj 2023

@maminkadeticiek presne tak ja som jej na túto totálnu sprost vôbec nenaletela 🤦to už kto také nezmyselné pi vymýšľa 🥱

mikadooo
8. máj 2023

Mám pocit, že sa s tebou chcel rozísť, ale nejak nemal na to gule, normálne ti to povedať do očí. Vyriešil to veľmi zvláštne, ale určite by som mu jeho prianie splnila. Napíš mu, že je koniec, môže rozhodovať koľko chce a blokni si ho všade.

danica2711
8. máj 2023

ak nemá 15, tak je to čistý debil

kleopatra114
8. máj 2023

Sorry , ale to čo je za trapka ?😳ak nemá 12 a netrieska ho zrovna puberta , tak sú takéto žartíky úbohé a trápne

teleskop
8. máj 2023

wtf???

cacianka
9. máj 2023

No píšeš trochu nezmyselne.
On rozdal číslo.
Ty si zistila komu.
A čo je medzitým ?
Ako vieš komu ho rozdal, ako si ty zistila komu , to ti tí ľudia volali či čo ? Tu nevidím logiku, niečo je vynechané

mamamoni
9. máj 2023

Rozdal tvoje číslo svojím kolegom a kolegyniam? A voláte to ,,srandičky"? 🤔 ....a môžeš nám aj napísať aké srandičky si robili? To ti písali sms,či volali?
To kde pracuje tvoj partner?

autor
9. máj 2023

@cacianka Vyvolávali mi rôzne čísla. Dvihla som bolo ticho. Opakovalo sa to. A písala som, že mám možnosť si zistiť, komu tie čísla patria. Akým spôsobom, to rozoberať nebudem.

autor
9. máj 2023

@mamamoni Pracuje v triediacom stredisku pošty.

gejb
9. máj 2023

Dúfam že už je to bývalý priateľ, lebo to vypadá ze sa s tebou chce rozist ale nevie ako. No ani 15 roční sa takto hlupo nespravaju...

autor
9. máj 2023

@gejb Veru ani 15 ročný

cacianka
9. máj 2023

Veď ok, teraz už tomu viac rozumieť,
Prezvanali ta cudzie čísla, ty si si zistila mená a tak aj to že sú to kolegovia.
Keby niečo podobné urobil, aby ťa nejako nachytal, niečo ako skrytá kamera, ešte ešte ako tak by som to ako chápala pokus o vtip, ale potom tie jeho kydy by už boli strop a poslala by som ho do pi, do preč, vymazala zo života. Nech sa strapnuje inde, u nejakej inej chuderi. Blbeček

autor
9. máj 2023

@cacianka Už sa stalo ...

Strana
z2