icon

Zaľúbená a naivná

25. sep 2020

Ahotje, musim vam to tu napisat, aby to bolo poucenie pre vsetky z vas, tkore ste sa zalaskovali ako ja, ale hlavne aby ste neboli take hlupe a hlavne NAIVNE ako ja. Svokra byva u svojich rodicov, lebo ex-muz alkoholik jej prehral dom (aj s pozemkom) na automatoch a dvaja ssynovia brali drogy. Rozobrali teda dom do poslednej tehly, predali co sa dalo a schatrany dom zabavili exekutori. S muzom byvame v najme, ale kedze sa mi podarilo otehotniet, zvazovali sme dom odkupit vyplatenim exekucii. To sa aj stalo, ale z mojich uspor, kym sme este neboli zobrati. Cize vyplatila som dlhy a zacali rekonstrukciu (s hypotekou na krku, uz ako manzelia). U pravnika sme spisali zmluvu, ze to a to islo z mojich penazi na tie a tie veci, ale dom na muzovo meno. Na to sa ale zacala ozyvat svokra, ze aj ked je to na muzovo meno, ona ma na dom stale narok. Dokonca sa pytala muza, kedy ju vzememe k sebe (v bucudnosti na starobu). Hovorim muzovi, nech sa nehneva, ale ja nemienim byvaat s nikym inym okrem neho a nasich deti. A o rodicov sa postarame ked tak budu nevladni. Svokra je totiz dlhodobo nezamestnana, zije s alkoholikom a viem si prestavit, ze by nam prekutravala veci. Zostala som vsak zaskocena, ako rychlo reagovala, ked sa dom prerabaa. Ja viem, ze tam prezila kus zivota, nemam problem s jej navstevou, ale aby sa mi tam sackovala aj s tym jej prepatym degesom, to isto nieeee. Uvedomila som si, ze to nebolo najlepsie rozhodnutie ist do toho a keby mozem, vratim to spat a hladame si dom inde. Poucenie pre dalsie nevesty: NIKDY nebyvajte so svokrou alebo jej blizkosti! aspon o dedinu dalej.

Strana
z2
marca12
26. sep 2020

Tak to si teda nielen naivna,ale aj hlupa. Tym papierom od pravnika si mozes akura tak vytriet vies co. Vyplatis dlhy a nenapises dom na seba,ale na muza????? Neskutocne. Toto by som nenechala len tak a napisala aspon 1/2 na teba. Zle dopadnes. Bez penazi, bez strechy nad hlavou

lujza123
26. sep 2020

Keby ma muž chrbtovu kosť tak by určite nedovolil napísať na seba dom ktorý si kúpila za svoje úspory.

derdia
26. sep 2020

Ja ta chapem... Ale ja by som nikdy nedala peniaze do niecoho co sa tyka takaje rodiny... Je mi to luto, ze musis toto prezivat...mas to tazke neviem co ti poradit... Snad len skusit to predat a ist inam

ildiko36
26. sep 2020

Neda sa mi mysliet na teba aku chluposť si spravyla😔..skus prehovorit muža aby ta na katastry dal zapisat ako spolumajitel domu.Ked on je majitelom nie ti ani ten dom nevies predat..ked sa vás vztah nahodou rozpadne( v dnešnej dobe je to moderne) ..ostanes bez strechy nad hlavou a budes sa snym sudit cely zivot..a svoje peniaze uz neuvydíš

Strana
z2