icon

Zaľúbil som sa do zadanej kolegyne

lubbos
19. máj 2018

Stretol som v praci babu,ale ako to bývá,tak tie najlepšie su zabrané 🙂 Po 4 mesiacoch sme sa uplne prepojili,teraz sa mi už uplne otvorila,ako nikomu. Piseme si na fb,skype (praci) ,tel furt ako keby sme sa poznali celý život. Obedy,kavicky... smejeme sa.. vždy ma rada vidí a cití sa previnilo,ked ma sklame, ked potrebuje,tak ju zveziem naposledy ze "ukazem ti kde byvam". Mame toho tonu spolecneho,vidi vo mne schopnejsieho,akcnejsieho muza ako ma teraz. Stazuje si ze je furt doma..
S priatelom je 6 rokov cez skolu.. byvaju obaja u rodicov oddelene a vidia sa málo,asi cez víkendy.. chcu kupovat dom a svadbu,tento rok.. nemaju peniaze a ani zasnubak nema... nehovori o nom a ani o laske k nemu a ani veselo,ze by sa tesila..,ani predemnou a ani pred nikym v praci.. Mne to pride,ze si mysli,ze jej tikaju hodiny a musi niekde zakotvit,lebo povedala ze jej rodina chce potomka ako ma jej surodenec... A chce vypadnut z domu..
Nedavno tak okato sa ma pytala,ci mam priatelku... potom ze, -ukaz ako balis "akoze" na mne,az ti viem poradit. Snažil som sa ju vytiahnut ako "kamaratku" von,ale že to nesmiem tak okato,ze to musi byt nahoda,ze ju dostavam do blbeho pocitu... Sama mi napise len niekdy,neni "chatovaci" typ,ale vždy je rada ked jej napisem ja,radsej to ma osobne.

Nikdy som nešiel po zadanej a este v praci,dávám jej komplimenty,darceky,zaujmam sa o nu.. muselo jej dojst,že po nej idem (ked to doslo ostatnym kolegom) :D a ani sa nebraní,na to,že bude pred "svadbou". Ale má ten blok,že to neni spravne,že by išla so mnou von sama,to už bere ako rande, Neni to mrcha,čo by sa so mnou hrala.. Co som zachytil,tak povedala doma o mne,že odkial som a kto som,ked som ju viezol pred dom,nič viac..

Som v keli,myslím na nu furt a to aj na rande s inou (pokus ako na nu zabudnut),chcem niečo viac,ale nechcem ju zase odradit a stratit aj ako kamaratku,takeho cloveka som za zivot nestretol.

Vybalit na nu pocity by bola blbost..? Viac sa o nu zaujmat,častejsie,kým ju nebude otravovat? Musím ju presvedcit,ze aby to vobec skusila a isla so mnou von. Nechcem premarnit šancu,potom by som si celý život hovoril,preco som to neskusil.

Ďakujem za prečitanie a rady,niesom sviňa,keby mala dokonalý vztah a odmietla ma,tak to ani neskusam.

Strana
z2
whistler
24. máj 2018

@lubbos Niekedy ťa osud privedie na križovatku a musíš sa rozhodnúť či pôjdeš tou ťažkou tŕnistou cestou, ktorá v sebe skrýva rôzne riziká, no na jej konci môže byť neskutočná odmena. Tou druhou cestou nebudeš nič riskovať, ale ani nič nezískaš. A viem o čom hovorím, bol som v omnoho ťažšej situácii ako ty a musel som sa rozhodnúť. A dodnes to neľutujem že som šiel tou ťažkou cestou a to som s manželkou už 14 rokov neskutočne šťastný. Tak nebuď srab a povedz jej čo máš na srdci. V najhoršom prípade budeš mať jasno že ona tvoje city neopätuje a budeš môcť na ňu časom zabudnúť.

catherinah
24. máj 2018

@lubbos daj potom vedieť ako si dopadol.

medovka14
24. máj 2018

Mne napadlo, že či ti nehovorí o tej svadbe, lebo vidí, že sa ti páči a keďže ona nič nechce meniť, tak je ticho aby ti jej reči neublížili... Berie ta ako kamaráta...

whistler
24. máj 2018

Alebo mu to hovorí aby ho rozhýbala 😀

lubbos
autor
25. máj 2018

Dakujem za komentare,moc mi to pomohlo zistit co vlastne.... Za ten tyzden som snou travil vela času a uvedomil som si,ze ju nemilujem,len ju mam rád ako osobnost a cloveka. Mimo pracu by som zistil,ze je ina ako som si myslel a bolo by to este horsie (tzv. Som si ju vyobrazil dokonalu)... ked si uvedomim teraz ,tak mam pocit,ze to bola len chemia.. . Povedal som jej,ze keby bola singl,tak nevaham. Ale ze by som bol rad,keby sme boli dobry kamarati,ked si tak rozumieme a mame tolko spolocneho. Je to slusna baba,neverim ze by zradila priatela a ani ze by nad tym uvazovala,skor by som ju odradil 🙂 Podla reakcie asi moc uprimnych rozhovorov neviedla,ale bola mila a vsetko vysvetlila 🙂 Ze zapracuje na tom,aby ma predstavila parte (priatelovy),ze sama so mnou nemoze (to mi doslo,ze musi mat povolenie),aby bola uprimna k priatelovy. Tak dufam,ze to bude super kamaratka a predstavi ma dalsim podobnym 😃 To aspon slubila.

kvecinka321
25. máj 2018

@lubbos určite jej povedz čo cítiš a bojuj o ňu... ja som tiež mala priateľa 5 rokov a ten moj truhlík terajší manžel bol len ticho stále.. až keď to skončilo s priateľom sa vymakol... a pritom som nebola šťastná skôr nešťastne naviazaná... keby som vedela... no čas sa spat nedá vrátiť 😉 smelo do toho!

waqix
26. máj 2018

@lubbos ja som mala 8ročný vzťah, s kamošom zo školských čias sme si len tak písali asi pol roka, (keď som mala 17 tak sme sa stretali, podla aj nejaká pusa, ale škola išla ďalej, on mal ísť na vojnu po škole, tak sme to nechali tak a potom sme si už žili každý svoje) ale už po dvoch mesiacoch mi bolo jasné, že svoj dlhý vzťah ukončím, nech mi to s kamošom výjde, alebo nie. Stretli sme sa možno 7x a potom som ten dlhý vzťah ukončila. Teraz sme už piaty rok manželia.
Keď jej to povieš, bude nad tým určite vážnejšie premýšľať. Asi ti nedá odpoveď hneď. Podľa mňa tak do mesiaca, dvoch by si mala urovnať čo chce. Podľa toho sa zariadi. Závisí či má odvahu niečo meniť, ja som ten dlhý vzťah chcela ukončiť po štyroch rokoch, ale povedala som si, že počkám, tiež mi sľuboval svadbu, ale my sme spolu aj bývali. Tak veľa šťastia.

lubbos
autor
18. jún 2020

Zabludil som sem znova a napadlo ma,že vám napíšem,ako to dopadlo.

Naznacoval som jej,ze mam o nu zaujem,dvoril sa a bol napomocny. Svadbu sa rozhodli odlozit o rok,neviem presne kvoli comu,ale bolo to vzájomné,možno aj nejaké rodinné problémy. Po chvilke som dal na vase rady,ked som videl šancu a vyjadril som sa ,najprv si to nechcela priznať,ale časom pochopila,že to myslím vážne,nechcela ísť nejasnou cestou. Stretávali sme sa,len rozprávali a po par mesiacoch vzťah (ktorý ani vzťah nebol,to bola imitácia) ukončila. Samozrejme on to neniesol dobre a nadavky a iné veci prišli,aby nie,ked mal krásnu a milú ženu. Potom sme spolu chodili,dovolenkovali,užívali si,bývali spolu a taktiež prišli ťažké časy,jej vážná operácia,moje ťažké obdobie zdravotné,vydržali sme spolu a teraz pred pol rokom som ju požiadal o ruku. Nedávno sme mali nádhernu svadbu,tento rok ideme stavať a obaja chceme bábo 🙂

Povedala mi,že je strašné štastná,že si uvedomila,že to čo mala nebola láska ani vzťah,je rada,že som ju vytrhol z tých neštastných kolaji,sama by to nikdy neurobila a obetovala by sa. Jej bývalý si našiel tiež dievča a že su spolu štastný.

Ďakujem za dodanie odvahy a hlavne slova "nikdy sa nevzdávať" treba brať vážne,teraz sa nám píše vlastná etapa života. 🙂 Som strašne štastný a chcem ju tiež robiť štastnú celý život.

Prikladam svadobne foto (anonymne) 🙂

vierkainka
18. jún 2020

Waaaauw👍👍👍super to dopadlo 🙂všetko dobre prajem. 🙂🙂🙂

banderaska29
18. jún 2020

@lubbos tak toto je super 🙂 Veľmi som sa potešila vášmu príbehu... všetko dobré v živote 🙂

lubbos
autor
25. jún 2020

@vierkainka @banderaska29 Ďakujeme 🙂

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
h2
25. jún 2020

@lubbos 😍 Tak toto je, ako rozprávka! Veľmi Vám držím palce, nech ste šťastní!

jany149
25. jún 2020

teraz čítam tvoj príbeh..wau...super to dopadlo...želám veľa štastia,nech ste spolu šťastní☺

gabi000
25. jún 2020

@lubbos juuj veľmi krásny príbeh, až slzička mi vytiekla 🙂 prajem vám všetko dobré do budúcna 🙂 nech ste spolu šťastní a zdraví

Strana
z2