icon

Zaľúbili ste sa a opustili manžela?

kikaski
3. jan 2017

Ahojte, chcela som sa s niekym poradiť, kto toto zažil...V okolí sa neviem o tom s nikým porozprávať, nik nič netuší, len manžel. V jednoduchosti, spoznala som iného muža, láska vôbec nebola v pláne ale je obojstranná...teda, poznáme sa len 2 mesiace, čiže znie to ako sci-fi, preto som opatrná, žiadne rozhodnutia nerobím, ale cítime obaja že je to vážne...a teraz čo...mám skvelého manžela, možno sme sa mierne odcudzili, alebo neprejavovali lásku, ale stará sa o nás vzorne, je to rodinný typ, máme s dcérkou všetko čo potrebujeme...ale ako z tohto von? nedokážem s tým nič urobiť...len čakám, a verím, že ma to prejde...prosím píšte tie, čo ste niečo podobné zažili, alebo stretli sa s tým...lebo toto tažko pochopí niekto kto to neprežil 🙂

Strana
z5
kiwi3
8. okt 2018

@ferko10000 podla sexu by som to velmi neposudzovala, velmi pravdepodobne je, ze si si to len nevsimol, ze sa jej to nepacilo aj predtym. dolezitejsie su celkom ine prejavy.

zuzkaz91
8. okt 2018

@kikaski máš sa dobre,nič nemen,nebuď sebecka voči manzelovi ani dcére.Nemas 15 rozdychaj to,máj rozum.

anabella111
8. okt 2018

@kikaski ..nikto Ta nemoze sudit..koli tomu..co Ta ,,postihlo"..Sama posobis tak..ze chces ..aby ,,sa to" vyriesilo...Ale vies co?...V skutocnosti nejde o teba a Tvojho milenca...Ale o Teba a Tvojho manzela. Jemu si zodpovedna..a on ma pravo na Tvoje rozhodnutie..Laska je rozhodnutie..Ak srdce nevedie rozum..tak je nachylne zmietat sa ako blazon ..Casto sa stretavam s nazorom..ze srdce samotne je mudre..Mudre je len svedomie..(srdce + vedomie)..Srdce musi spolupracovat s rozumom..aby nebolo utyrane..ubohé..dokalicene svojou nekonecnou ochotou...Ked sa nad tym uprimne zamyslis..tak tym..ze cakas..ci emocia prejde...Tak davas do stavky svoj zivot a zivot tvojich blizkych v jednej nespravodlivej hre..s emociou. Nie s laskou...Skutocna laska potrebuje tvoje rozhodnutie..Napriklad..Zalubila som sa ako blazon..ale poznam svoju povinnost a preto sa koli nej zriekam vsetkych tuzob..ktore broja proti tejto mojej povinnosti..ktorú mam. Aj hnevlivy clovek sa pre dobro svoje a svojej povinnosti voci blizkym..musi zriekat neustale svojich emocii..aj ziarlivý...aj vynimocne sexuchtivy...To ze tym trpia..nie je ich ,,hriech"..To ze tieto tuzby nekrotia..v prospech svojej psej povinnosti..je zlo...A tak Ty...keby si sa zamyslela a chcela cistotu vo svojom zivote..mala by si prist za manzelom a povedat...Toto ma postihlo..ale ja viem..co je pre mna vzacne..a rozhodujem sa pre Teba..Ako som sa uz raz rozhodla iba pre Teba..Obnovit svoj slub..je Tvoja povinnost...Nechat sa unasat ako list v jesennom vetre v zabudnuti na tvoje povinnosti je Tvoja moznosť....Laska je rozhodnutie..nie prchava euforia....A stastie zalozene na nestasti..nikdy ani na prah stastia nedosiahne....

anabella111
8. okt 2018

Jeden kňaz mi raz povedal...Ked sa nevies rozhodnut a odpoved neprichadza...plň si len svoje povinnosti...a tým pojdes pravde v ustrety..a len pravda je dobre rozhodnutie..

kiwi3
8. okt 2018

dievcata, tato tema ma pomaly dva roky, rady uz su asi na nic...

marlenka222
8. okt 2018

@anabella111 to je krásne

anabella111
8. okt 2018

@kiwi3 ....Vsetko co sluzi na dobré.. je v case aktualne...😊

kvietocek203
8. okt 2018

Kazde manzelstvo je skusane, ale mala by si ostat pri tom, ktoremu si sa slubila na cely zivot....urcite zene lichoti ked je ziadana ale beztak ver mi to pominie a co potom? Prides o viac nez ziskas.... Na tvojom mieste ukoncim vsetky kontakty s dotycnym pokus sa mu vyhybat ak to je mozne a zi dalej svoj zivot so svojou rodinou 🙂

janiela6
8. okt 2018

@anabella111 Toto si zapíšem.

siska1313
8. okt 2018

@anabella111 toto je nádherné, musím si to zapísať👍👍

dzupi898
8. okt 2018

@anabella111 toto ma dostalo úplne!

Strana
z5