icon

Zamilovala som sa do kamaráta

zuzina25
6. aug 2015

Mám 26 rokov, a prešla som si už viacerými vzťahmi, kratšími, aj dlhodobejším. Naposledy som mala vzťah, ktorý sa ale skončil po pol roku. Mám skvelých kamarátov, ktorých poznám už mnoho rokov. Tohto kamaráta ale poznám asi len roka je o 3 roky mladší. Kamaráti videli, čo sa stalo a rozhodli sa, že mi pomôžu to prekonať, tak ako sa na správnych kamarátov patrí. Volali ma vždy, keď niekam išli von, proste sa mi starali o program, aby som vraj nesedela doma a nesmútila. S týmto kamarátom, s ktorým sa poznáme len rok, som sa až tak často nestretávala. V zime sme občas boli s ostatnými vonku, asi 2 krát ma aj do kina zavolal, ale teraz sme sa stretávali častejšie. Zvykli sme sa doberať, podpichovať, lebo obaja mame takú povahu, radi žartujeme a rýpeme do druhých, samozrejme, že v rámci srandy. Asi po mesiaci sme boli na jednej zábave u jeho známych na neďalekej dedine. Tam sa dosť popilo a akosi sme sa viac mali k sebe. Padli nejaké objatia, bozky, a skončilo to napokon aj sexom, po ktorom som sa dosť obávala, že sa naše kamarátstvo pokazí. Na druhý deň sme sa stretli, aby sme sa o tom porozprávali, dosť sme sa na tom nasmiali a nejak sme to ďalej nerozoberali, prečo a pod. Videla som, že sa na našom kamarátstve nič nezmení a bola som rada. Vtedy som ho brala len ako kamaráta, nič viac. Odvtedy mi ale začal písavať, písali sme si aj celé dni, od rána do večera, volával ma von, častokrát aj sám, keď nikto z partie nemohol. Dali sme si niečo v bare, a keď ma mal odviesť domov, vždy mi povedal, že sa so mnou cíti dobre a že sa mu ešte nechce ísť spať, že či sa nejdeme ešte niekam pozrieť, alebo prejsť. Tak sme sa veľa rozprávali, žartovali, nasmiali sa, trávili sme spolu dosť času. Trvalo to asi 4 týždne a poslednou dobou som si uvedomila, že mi je s ním dobre, a že k nemu niečo cítim, že už ho nevnímam len ako kamaráta. Začala som sa na stretnutia s ním tešiť, bolo mi s ním úžasne. Nechápem tomu sama, a nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať. Ale neodvážila som sa mu to povedať . Nikto o tom nevedel. Zdôverila som sa kamarátke, a tá mi radila aby som mu povedala, čo k nemu cítim, no nedokázala som to. A pred pár dňami mal stretnutie, teda rande, s jednou ženou, ktorú raz videl, keď bol kdesi v pálenici a stretnutie im dohodila jedna jeho známa... a mňa to ranilo, hoci viem, že mu nemám čo vyčítať, nakoľko som mu o svojich citoch nepovedala. Odvtedy mi už píše menej, len pár sms, alebo vôbec. Sú to asi len 4 dni , no obávam sa, že povedať mu o tom, čo k nemu cítim, je už asi neskoro .... alebo nie?

zuzina25
autor
12. aug 2015

Len dufam ze ho ta sprava nezaskoci prave ked bude s dotycnou ...

drobecbobo
12. aug 2015

@zuzina25 Očakávame pozitívne správy 😀 😵 😵

alka1980
12. aug 2015

Drzim palce a urcite daj vediet ako chalanisko reagoval.A ked to nedopadne podla tv predstav budes vediet ,ze si spravila maximum.A ver,ze viem co hovorim.

zuzina25
autor
12. aug 2015

No nech uz to dopadne akokolvek, ci dobre, ci zle... dakujem vam dievčatá všetkým za podporu..neviem ci by som sama nabrala odvahu...teda viem, nenabrala 🙂

katkasofi
12. aug 2015

@zuzina25 držím silno palce. Daj vedieť 😉👍 tfuj tfuj

drobecbobo
12. aug 2015

@zuzina25 Už sa neviem dočkať, daj hneď vedieť, lebo ani nezaspím 😀

sardinka32
12. aug 2015

Tak veru, odvazna si Ty zena...a dufam, ze to klapne, drzim prsty a som v ocakavani pozitivnych sprav. 😀
@zuzina25

keziah
12. aug 2015

@zuzina25 a keby nahodou neboli pozitivne, tak sa aj tak ozvi a dostanes tu okamzite prvu pomoc 😉
drz sa

bolavyzub
12. aug 2015

zuzi, tak ja mám trému aj za teba. Tiež si myslím, že mu na tebe záleží. Ale nech už to dopadne akokoľvek, urobila si dobre, že si vyjadrila, čo cítiš (napísala si to jednoducho, dôstojne).Budeš vedieť, na čom si a nebudeš sa prípadne umárať tým, čo ak... Držím palce a verím, že to dopadlo na 1*!!! 😎

zuzina25
autor
12. aug 2015

Tak podla ocakavani to nedopadlo :( co uz

zuzina25
autor
12. aug 2015

Nevie co napisat, lebo sa mu taketo cosi stalo prvykrat, a ma ma rad ako kamaratku , s tamtou nic nema udajne, hoci nepopiera ze sa mu paci, no vraj z toho nic nebude pravdepodobne a toto cele ho naozaj mrzi :(

elenita
12. aug 2015

Ahoj @zuzina25, akože to nedopadlo podľa očakávaní? Odpísal? V akom zmysle?
Ak nám to teda chceš prezradiť...
Inak, dnes najlepšie vidno Perzeidy, ten meteoricky roj, tak si prípadne zaželaj niečo pekné, keď budeš vidieť padať hviezdu...

zuzina25
autor
12. aug 2015

No napisal to co som napisala, ze ma ma rad ako kamaratku, a cele ho to velmi mrzi ☹

elenita
12. aug 2015

Prepáč, písali sme naraz, Tvoj príspevok som nevidela ☹.
No mrzí ma to veľmi ☹
A Ty si to pochopila ako definitívne nie?

zuzina25
autor
12. aug 2015

to aj je definitivne nie , no co uz ☹

bolavyzub
12. aug 2015

Zuzka, hlavu hore. Keď by si mu nenapísala, tak by si sa trápila nad tým, že chodí s inou a mohol chodiť s tebou a analyzovala by si každý jeho krok voči tebe a dedukovala, čo za tým je. Tak je medzi vami čistý stôl a ide sa ďalej. Čaká ťa niekto lepší.

drobecbobo
12. aug 2015

@zuzina25 Mrzí ma to. Naozaj to vyzeralo, že Ťa vníma viac ako kamarátku. Ber to ako pozitívum. Môžeš začať s čistým štítom niečo nové. Chvíľu to potrvá, ale ver, že viac by Ťa mrzelo, ak by si sa v tom zasekla a čakala, nevediac, ako to vlastne medzi sebou máte.

kemonka
12. aug 2015

@zuzina25 Ahoj - musim zareagovať 🙂 čítala som od začiatku, naozaj som bola zvedava ako to skončí, ako v telenovele, aj ja som toho nazoru, že napísať mu alebo povedať, že čo k nemu cítiš.....ty si nič nevyčítaj, keby si nenapísala, tak by si sa len trapila, žiarlila, myslela na neho, že či tak alebo onak, potom by si sa trápila že si mu to nepovedala......atd.....mne to prišlo tak, že aj on niečo k tebe cíti, ......teraz čítam, že odpísal, že je to pre neho prvýkrat, že ešte sa mu to nestalo.....neviem prečo tak odpísal....možno len ten počiatočny šok....chlapi su niekedy divny, ale každopadne nelutuj že si mu to napísala, vieš na čom si, môžeš sa teraz pohnuť dalej ty a žiť si svoj život a lahšie dovoliš jemu žiť ten jeho život... mysli na to, že všetko je len tak ako ma byť... vela šťastia 🙂 a nikdy ešte nevieš či sa neskrižia vaše cesty spoločne.....ale ja to vidim tak, že určite len kamaratstvo z jeho strany to tiež nebolo

kliara
12. aug 2015

@zuzina25 - netráp sa. Príde iný. Takto aspoň vieš na čom si.

katkasofi
13. aug 2015

@zuzina25 no ja by som flintu do žita este nehádzala...stavím sa ze mladý celú noc nespal a premýšľal nad vami. Uvidiš v týchto dňoch ako sa bude správať. Načo by ti písal ze s nou nič nemá???

zuzina25
autor
13. aug 2015

Napísal že všetko pôjde po starom, ma ma rad ako kamaratku a kvoli tomuto sa urcite len tak nerozkamaratime. K tej dievcine mi len napisal ze po tomto mam pravo vediet ako to medzi nimi je, jemu sa paci a to nepopiera, ale nic medzi nimi nebolo a asi ani nebude, vsetko su len veci co kamarati nafukli. Nemyslím si že by nad niecim premyslal, ale tak co uz, taky je zivot .

keziah
13. aug 2015

@zuzina25 oj oj, co najrychlejsie sa spamatat. ak sa ta to dotklo, urcite si to nechaj pre seba. zelam vela sil, aby si sa extremne rychlo z tohto sklamania otriasla a dokazala vo vasom kamaratstve pokracovat rovnako, ako pred tym.
a je jedno prislovie, ze nova laska zahana staru, verim, ze coskoro si ju najdes.
a ak sa potrebujes vyrozpravat zo sklamania, tak radsej tu, ako jemu alebo to dusit v sebe.

alka1980
13. aug 2015

@zuzina25 no cakala som iny koniec,ale aj toto je zivot.Nevesaj hlavu.Spravila si maximum.Keby si mu to nepovedala co citis zozierala by si sa.

romana564
13. aug 2015

@zuzina25 moja aj o tomto je život...ale ľutovala by si keby si nenapísala....teraz môžeš ísť ďalej, možno ešte príde pár podobných sklamaní a možno ten ďalší bude ten pravý, hlavné je že vieš na čom si, pochybnosti a myšlienky na neho môžeš hodiť za hlavu - aj keď to nebude z minúty na minútu - ale sme predsa ženy a sme silné a len tak nás niečo nezlomí 🙂 držím ti palce v tvojom Ďalšom živote 🙂 hore hlavu

zuzina25
autor
13. aug 2015

Este raz sa Vám chcem všetkým poďakovať dievčatá za pomoc , za podporu a milé slova, ste super, veľmi mi to pomáha aj teraz. Nakoľko som sa sklamala len nedávno a teraz toto, ale naozaj som rada, ze som to spravila. Kým by si nejakú nenašiel, určite by som stale premyslala nad tym ci z jeho strany tam nieco je alebo nie je, alebo bolo. No co uz, zivot ide dalej, este prezit tie prve trapne stretnutia a bude to snad fajn 🙂

romana564
13. aug 2015

@zuzina25 prežiješ neboj sa...a o pár rokov, keď budeš sedieť vedľa muža a uspávať dieťa si nato pomyslíš a usmeješ sa.. :D :D trocha prehnané, ale vieš ako to myslím 🙂

katkasofi
13. aug 2015

@zuzina25 a dnes sa ti uz ozval? Mate nejaký plán na weekend? Mozno si to este preberiete z oči do očí... A mozno keby si sa ty začala s niekym stretávať tak by mu trklo..😉😁

zuzina25
autor
13. aug 2015

Prave mi od neho prisla sms ako skoro kazdy den: Dobre ránko Zuzka 🙂 nechapem, myslela som ze mu dôjde ze tym vsetkym, tymi rečami, písanim, mozno aj dotahovanim mi akosi motal hlavu, lebo mam viac kamaratov aj chalanov a naozaj dobrych kamaratov a nevypisuju mi kazdy den dobre ranko, ako si sa vyspinkala a podobne reči. Tí chlapí su asi ozaj nejakí vadní 🙂

elenita
13. aug 2015

Ahoj @zuzina25 No tiež som Ti chcela napísať ako @katkasofi, že možno nie je ešte všetko stratené...sa mu to cez noc rozleží v hlave ešte možno 😉
No a teraz vidíš, tá sms.
Akože nechápem 😝
Inak a na tú druhú babu si sa ho Ty pýtala alebo sám o nej začal?

keziah
13. aug 2015

@zuzina25 podla mna ti pise, lebo chce udrziavat to, co s tebou ma, ber to tak, ze chce pokracovat dalej v kamaratstve a nechce, aby si sa teraz nejak zranene stiahla, aspon ja to tak vidim. mozem byt mimo, samozrejme.