icon

Zamilovala som sa do kamaráta

zuzina25
6. aug 2015

Mám 26 rokov, a prešla som si už viacerými vzťahmi, kratšími, aj dlhodobejším. Naposledy som mala vzťah, ktorý sa ale skončil po pol roku. Mám skvelých kamarátov, ktorých poznám už mnoho rokov. Tohto kamaráta ale poznám asi len roka je o 3 roky mladší. Kamaráti videli, čo sa stalo a rozhodli sa, že mi pomôžu to prekonať, tak ako sa na správnych kamarátov patrí. Volali ma vždy, keď niekam išli von, proste sa mi starali o program, aby som vraj nesedela doma a nesmútila. S týmto kamarátom, s ktorým sa poznáme len rok, som sa až tak často nestretávala. V zime sme občas boli s ostatnými vonku, asi 2 krát ma aj do kina zavolal, ale teraz sme sa stretávali častejšie. Zvykli sme sa doberať, podpichovať, lebo obaja mame takú povahu, radi žartujeme a rýpeme do druhých, samozrejme, že v rámci srandy. Asi po mesiaci sme boli na jednej zábave u jeho známych na neďalekej dedine. Tam sa dosť popilo a akosi sme sa viac mali k sebe. Padli nejaké objatia, bozky, a skončilo to napokon aj sexom, po ktorom som sa dosť obávala, že sa naše kamarátstvo pokazí. Na druhý deň sme sa stretli, aby sme sa o tom porozprávali, dosť sme sa na tom nasmiali a nejak sme to ďalej nerozoberali, prečo a pod. Videla som, že sa na našom kamarátstve nič nezmení a bola som rada. Vtedy som ho brala len ako kamaráta, nič viac. Odvtedy mi ale začal písavať, písali sme si aj celé dni, od rána do večera, volával ma von, častokrát aj sám, keď nikto z partie nemohol. Dali sme si niečo v bare, a keď ma mal odviesť domov, vždy mi povedal, že sa so mnou cíti dobre a že sa mu ešte nechce ísť spať, že či sa nejdeme ešte niekam pozrieť, alebo prejsť. Tak sme sa veľa rozprávali, žartovali, nasmiali sa, trávili sme spolu dosť času. Trvalo to asi 4 týždne a poslednou dobou som si uvedomila, že mi je s ním dobre, a že k nemu niečo cítim, že už ho nevnímam len ako kamaráta. Začala som sa na stretnutia s ním tešiť, bolo mi s ním úžasne. Nechápem tomu sama, a nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať. Ale neodvážila som sa mu to povedať . Nikto o tom nevedel. Zdôverila som sa kamarátke, a tá mi radila aby som mu povedala, čo k nemu cítim, no nedokázala som to. A pred pár dňami mal stretnutie, teda rande, s jednou ženou, ktorú raz videl, keď bol kdesi v pálenici a stretnutie im dohodila jedna jeho známa... a mňa to ranilo, hoci viem, že mu nemám čo vyčítať, nakoľko som mu o svojich citoch nepovedala. Odvtedy mi už píše menej, len pár sms, alebo vôbec. Sú to asi len 4 dni , no obávam sa, že povedať mu o tom, čo k nemu cítim, je už asi neskoro .... alebo nie?

katkasofi
16. aug 2015

@zuzina25 keď si ho videla s kamosom...

zuzina25
autor
16. aug 2015

Ale to bolo v piatok...vcera netusim ci nahodou nebol s nou 😒

katkasofi
16. aug 2015

@zuzina25 teraz som si všimla ze si písala pred polnocou 😉 no a včera ta nevolal nikde? To pivko? Len SMS? A dnes?

zuzina25
autor
16. aug 2015

@katkasofi Nie nie, vcera som nebola cely den ani vecer doma a vedel ze budem prec, len vcera rano som dostala Sms k dobremu ranku a o tom ako to vpiatok asi prehnal s pitim 😀 inac nic, ani dnes nie, ale mam ist vecer s kamosom na chvilu von, a zvykol sa aj v nedelu na chvilu pridat, uvidim. Ja ho nechcem volat aby to nevyzeralo ze po tom co som mu dala najavo svoje city, ze ho za kazdu cenu do niecoho tlacim. Nemozem nikoho prinutit, aby ma mal rad (myslim inac ako len kamaratku)

katkasofi
16. aug 2015

@zuzina25 veď to jasne....chlapec ale cíti viac ako kamarátstvo...lebo len tak by SMS nepísal. Držím palce nech sa čo najskôr rozhybe 😉 daj potom vediet ako dopadne dnešný večer 😉

alka1980
16. aug 2015

@katkasofi my to s nou prezivame ako vo filme...☺

zuzina25
autor
16. aug 2015

No dievčatá, z dnešného večera asi nič , a asi ani najblizsie dva tyzdne - ma navstevu - rodinu z Talianska aj s detmi na tyzden a potom ide on na týždeň k nim, ja som na to aj zabudla, ze mi to spominal, takze kontakt s nim bude momentalne minimalny, ale aspon si od toho mozem udrzat odstup a potom sa to uz snad nejako utrasie, no. aj tak uz v nic nedúfam 😒 A naozaj to so mnou prezivate, je to od vas mile 😉

oslo1
16. aug 2015

Zuzanka, ja uz som stastne vydata, ale tiez som citala tvoju love story. Mozem ti odporucit knihu: The rules: time tested secred, how to capture heart of mr right. Su tam tipy a triky, prakticke rady a vysvetlenia. Jedna kapitola je venovana aj priatelstvu medzi dievcatom a chlapcom. Skus si knihu stiahnut a precitat.
Mimochodov, v uvode sa pise, ze ked pojdes podla pravidiel, tak ta chlap do 18 mesiacov poziada o ruku. Mna ten moj poziadal 10 mesiacov od prveho rande. 🙂
Prajem vela stastia

katkasofi
16. aug 2015

@alka1980 veru, moc Vam držím palce

@zuzina25 a mozno mu budeš veľmi chýbať, zbadáš na charaktere SMS...😉 daj potom vediet čo nové piše a ci sa ti zdajú tie SMS iné 😉👍

zuzina25
autor
16. aug 2015

Tak nakoniec sa dnes k nam pridal, a vysadil kamaratov domov a mna naposledy. Povedal ze chcel dnes ist von ked vedel ze som aj ja vonku, lebo sa chcel so mnou stretnut. V podstate sa ma len spýtal, ci sa na neho nehnevam za to ze ma berie len ako kamaratku a nemoze mi ponuknut nic viac. Povedala som mu, ze sa nehnevam, v podstate sa nemam preco, nemozem si vynutit to aby ma mal rad aj inac. Potom sme uz sli domov, lebo bolo neskoro. Takze tymto je to jasne....aj tak si pocas vecera pisal s nou ☹

kliara
16. aug 2015

@zuzina25 - ja by som ho ale v tom prípade asi požiadala, aby prestal s tými sms-kami

zuzka_puska
16. aug 2015

@zuzina25 nikdy nie je neskoro. Povedz mu to, a uvidis 🙂 Ak ta odmietne, budes mat zlomene srdce,ale to casom preboli a aspon budes vediet na com si.

kliara
16. aug 2015

@zuzka_puska - ona mu to už povedala a on odmietol.

zuzina25
autor
16. aug 2015

@kliara a tak dohodli sme sa ze sa o tom vsetkom este porozpravame o samote...niekedy ked bude cas nie takto neskoro... ale v podstate to nemeni nic na tom, ze sme a budeme len kamarati.. a prave pre to je to tazsie, ze toto je kamarat a vidat ho budem, na rozdiel od ostatnych muzov. Co uz, zivot ide dalej.

zuzka_puska
16. aug 2015

@zuzina25 teraz som si precitala ten posledny koment..... tak to ma mrzi, cize to rande ktore mal,bolo ocividne uspesne, ked si pisu, atd.... Popripade, mozno nechce vazny vztah, len take pobavenie.... Aspon mas moznost ho viac neriesit 🙂 Vies co? dobra rada- ignoruj ho, aspon to skus, to ho zarucene nahneva, alebo ak nie nahneva,tak ho to aspon prinuti rozmyslat nad tebou,nad tym preco sa neozyvas 🙂

zuzka_puska
16. aug 2015

@kliara ano uz citam ☹ Tak neprijemne. chlapi su nepochopitelni a necitatelni - spravaju sa milo a nezne, ak ku kamaratkam 🙂 A to nas zeny dokaze pekne zmiest 🙂

katkasofi
17. aug 2015

@zuzina25 😢😡 ale kurňa načo ti teda pletie hlavu smskami??? Tomuto nechápem. Fakt sa v chlapcoch nedá vyznať....

kakatulik
17. aug 2015

Ahojte,
tiez si myslim,ze by si mala prerusit kontakt,lebo budes trpiet ako somar. Fakt! A jeho to este bude utvrdzovat v tom,aky je skvely a neodolatelny. Tymi SMS ta len trapi. 😒

danielagre
17. aug 2015

😝 😝 😝 odláskovať a OKAMZITE 😎 a nesnaž sa meniť osud...mne sa to vypomstilo...ak raz nemáte byť spolu tak nebudete....a keby si to zmanipulovala, rozídete sa neskôr....

alka1980
17. aug 2015

@zuzina25 najhorsie je,ze on sa naozaj sprava,ze by zaujem mal.Ale bude si stale tvrdit tie svoje vyroky mam ta rad len ako kamaratku,nemozem ti dat viac.Mozno skusit naozaj ignorovat,pripadne ho naozaj poziadat nech ti teda nevypisuje.Fakt uz neviem co je lepsie.Je to chlap cize plemeno,ktoremu ja v zivote nepochopim.Snad to porozpravanie sa ukaze nieco nove.

zuzina25
autor
17. aug 2015

Najhorsie je ze mam uz siedmy tyzden dovolenku dievcata (som ucitelka) a vsetkym sa potom len zozieram. Uz sa tesim normalne o tyzden do prace. Vzdy sa mi taketo veci stanu ked su prazdniny, minuly rok ma ex nechal po takmer 4 rokoch, pred prazdninami...tento rok ma druhy nechal pred prazdninami , asi aby som krajsie leto mala bez nich 😀 a teraz este aj toto sa mi prihodilo...Uz nech som v robote zavalena pracou aspon nebudem mat cas mysliet na to vsetko. Pozval ma sice v stredu von, lebo ma narodeniny, ze aspon si vsetci pripijeme, no po vikende aj on odchadza na tyzden prec, tak aspon budem mat chvilu cas, vsetko si to konecne v hlave ujasnit .

alka1980
17. aug 2015

@zuzina25 No ono je niekedy najlepsie nevidiet,nepocut,utriedit si myslienky.

filipal
17. aug 2015

tiez nieco na poucenie...

Dostupná žena nevyvolá jeho príťažlivosť

Najmä na začiatku vzťahu majú niektoré ženy tendenciu doslova sa rozdať. Sú v zápale vášne partnerom tak nadšené, že aby si ho udržali, spravia, čo mu na očiach vidia. Samozrejme rátajú s tým, že parter im všetko vráti. A takisto rátajú, že ich oddanosť, láska a plnenie jeho snov vyvolá v partnerovi stále väčšiu príťažlivosť – akoby to inak aj malo byť?

Nuž, v mužovi takéto správanie vyvolá pravý opak. Zo začiatku sa mu to bude páčiť, nechá ženu držať opraty, postupne spohodlnie a jeho inštinkt bojovníka začne hľadať inú korisť, o ktorú by bojoval. Príliš dostupná žena v ňom vyvoláva pocit, že ju mohol mať hocikto veľmi ľahko a preto nie je nič výnimočné, že chodí s ním. Že bola už tak zúfalá, že ju nikto nechcel a konečne môže ulapiť jeho. A najmä ho štve, že nemal kedy prejaviť svoje úžasné lovecké schopnosti, lebo žena sa mu už aj bez jeho námahy ponúka priam na striebornej tácni.

Muži chcú nedostupnú ženu

Takú ženu ľahko pustí k vode, lebo v ňom nezanechala dojem, že je o čo stáť. Začne loviť ďalej a potajme bude dúfať, že tá nová bude odolávať, nechá sa dobývať, umožní mu organizovať program a rozdávať sa pre ňu. A on, hrdina, bude môcť konečne ukázať, aký je skvelý, úžasný, obdivuhodný a čo všetko dokáže. A ak uvidí, že žena je spokojná, jeho vlastná cena začne stúpať – potvrdí sa mu, že je hrdina! Čo viac môže muž chcieť?!

A jeho nová partnerka urobí najlepšie, keď každý prejav náklonnosti bude iba opatrne a veľmi pomaličky dávkovať. Dá najavo, že si je vedomá svojej hodnoty (veď je skvelá) a pod ňu tak ľahko nepôjde. Bude sa správať (aj keby skutočnosť nebola až taká ružová), že pod jej bránou čakajú zástupy ctiteľov, ktorí by boli vďační za jej úsmev. Bude ho presviedčať (a aj samu seba), že ona je ten vzácny šperk v ich vzťahu, že o ňu sa treba starať, venovať jej pozornosť a dobývať ju. A keď muž ukáže, koľko je pre ňu ochotný urobiť, potom sa ona láskavo rozhodne, či posunie ich vzťah trošku ďalej, alebo nie. Tak takáto žena zvyšuje príťažlivosť muža.

Muži, aká žena si vás najviac získa?
Samostatná, nedostupná, vzácna
Nedostupná, ale potom romantická a dobrá
Tá, o ktorú sa nemusím veľmi namáhať
Chcem len sex, nie vzťah
Mýtus o dostupnom sexe

Ešte stále existujú ženy, ktoré sú presvedčené, že si skorým privolením k sexu muža najlepšie udržia. Sú presvedčené o pravdivosti vety „ak sa s ním čoskoro nevyspím, nájde si inú“. V prvom rade by si však taká žena mala uvedomiť, či stojí o muža, pre ktorého platí táto veta. Veď nechcete, aby to, či s vami partner bude chodiť, záviselo iba od spoločného sexu, nie?

Porekadlo každý chce to, čo nemá, platí aj o milovaní na začiatku vzťahu. Len ho nechajte dobývať vás, zaslúžiť sa o to, čo mu je momentálne najvzácnejšie, odolajte – sejte a budete žať. Kým sa pomilujete, už bude medzi vami vytvorené puto, prežité spoločné zážitky, jeho investovaná snaha. Preto sa tak ľahko nestane, že vás opustí, keď sa „nasýti“. Zhrnuté a podčiarknuté, využite bežnú ľudskú túžbu „mať to, čo nemáme“ pre seba a získajte si ho.

katkasofi
17. aug 2015

@zuzina25 ty si aká kočka (aspoň vieme komu píšeme) 😉 . Tak uvidiš v tu stredu. A pauza pomôže.. Neodpisovala by som mu hneď na SMS, nech si nefandi chlapec. Jaj do zadku by som ho nakopala 😉

keziah
17. aug 2015

@zuzina25 joj taka kocka si 🙂
ja to cele vidim casto odlisne ako ine dievcata, preto obcas hodim svoj nazor, lebo vlastne vsetky len hadame, co sa vlastne deje v hlave tvojho kamarata, tak nech mame sirsiu paletu moznosti 😀
ja VIEM ze moze existovat aj dobre blizke priatelstvo medzi muzom a zenou bez vzajomnej fyzickej pritazlivosti, zazila som, mala som vyborneho kamosa, pricom obaja sme mali nejaky iny objekt zaujmu.
ja by som to ozaj zobrala tak, ze ta ma kamaratsky rad a ty, kedze si vyjadrila, ze k nemu citis aj cosi viac, tak si trosku "stratila tvar" a kedze ta ma rad a nechce, aby si sa preto citila nejak zle, bude sa snazit pokracovat v kamaratstve akoby sa nic nestalo.
zavisi od teba, ci ti to vyhovuje. ja byt tebou, snazim sa rychlo povzniest nad svoje zalaskovanie, zakazat si akekolvek nadeje, ze zmeni nazor, normalne pokracovat v kamaratstve (mate predsa dobry zaklad a kamarati su vzacni) a kde tu si trosku utiahnut z toho svojho vyznania, len tak, nech vidno, ze to neberies smrtelne vazne a vies zostat nad vecou.
drzim palce, drz sa.

sardinka32
17. aug 2015

@zuzina25 No...ked chalanisko odmietol takuto kocku, tak uz mu fakt nieto rady ani pomoci. 😉 🙄

kadri
17. aug 2015

@zuzina25 mne keby sa taketo stalo, tak by som urcite obmedzila aspon nacas kontakt s nim, neviem si ani predstavit, co to s tebou robi, ked ta stale kontaktuje a pritom si ta drzi od tela... 😕 to aj zrely clovek ma co robit, chce to riadne sebaovladanie a sebazapretie... myslim, ze to chce cas a ty sa zatial zameraj na nieco ine 😉 🙂 🙂 🙂

zuzina25
autor
17. aug 2015

Dakujem krasne za komplimenty dievcata , ste zlaté 😉 Foto som dala len preto, aby ste vedeli, komu tolko radite a s kym to vsetko tak prezivate 🙂 Len tak mimochodom, chalanisko nie je zrovna krasavec z katalogu - ma 24 a na hlave uz len polovicu vlasov, ani sportovec to nie je ani nic podobne. Len ja si na ludoch vazim ine veci ako peknu tvaricku ci postavicku...hold, lenze chlapi su v tomto poväcsine trochu iní, tí preberaju, vyberaju az potom nakoniec ani nevyberu 😀 Co sa jeho ale tyka, budem sa urcite tvarit, ze je vsetko ok, a som nad vecou, nie je to zas nic take strasne, aj horsie veci su v zivote, urcite sa s nimo tom este porozpravam, silou mocou sa zas kazdemu stretnutiu tiez vyhybat nebudem aby si zas on nemyslel ze sa ho stránim a vyplakavam pre neho doma alebo co. A tie sms, no pokial to bude nieco neutralne, odpisem, ale urcite mu uz nebudem odpisovat a vypisovat si s nim cele dni ako kedysi. Aj dnes rano som uz dostala spravu : Dobre ranko Zuzka, tiez si spala tak ako ja? Slahne ma z tých chlapov, ozaj 😀

kadri
17. aug 2015

@zuzina25 tusim mu to zdviha sebavedomie, tak sa v tom vyziva 😀 😀 😀 odpoved na sms - nie, ja som spala sama 😝 😎

zuzina25
autor
17. aug 2015

@kadri tak skoda ze mna takato odpoved nenapadla do čerta 😀