Zamilovala som sa do kamaráta
Mám 26 rokov, a prešla som si už viacerými vzťahmi, kratšími, aj dlhodobejším. Naposledy som mala vzťah, ktorý sa ale skončil po pol roku. Mám skvelých kamarátov, ktorých poznám už mnoho rokov. Tohto kamaráta ale poznám asi len roka je o 3 roky mladší. Kamaráti videli, čo sa stalo a rozhodli sa, že mi pomôžu to prekonať, tak ako sa na správnych kamarátov patrí. Volali ma vždy, keď niekam išli von, proste sa mi starali o program, aby som vraj nesedela doma a nesmútila. S týmto kamarátom, s ktorým sa poznáme len rok, som sa až tak často nestretávala. V zime sme občas boli s ostatnými vonku, asi 2 krát ma aj do kina zavolal, ale teraz sme sa stretávali častejšie. Zvykli sme sa doberať, podpichovať, lebo obaja mame takú povahu, radi žartujeme a rýpeme do druhých, samozrejme, že v rámci srandy. Asi po mesiaci sme boli na jednej zábave u jeho známych na neďalekej dedine. Tam sa dosť popilo a akosi sme sa viac mali k sebe. Padli nejaké objatia, bozky, a skončilo to napokon aj sexom, po ktorom som sa dosť obávala, že sa naše kamarátstvo pokazí. Na druhý deň sme sa stretli, aby sme sa o tom porozprávali, dosť sme sa na tom nasmiali a nejak sme to ďalej nerozoberali, prečo a pod. Videla som, že sa na našom kamarátstve nič nezmení a bola som rada. Vtedy som ho brala len ako kamaráta, nič viac. Odvtedy mi ale začal písavať, písali sme si aj celé dni, od rána do večera, volával ma von, častokrát aj sám, keď nikto z partie nemohol. Dali sme si niečo v bare, a keď ma mal odviesť domov, vždy mi povedal, že sa so mnou cíti dobre a že sa mu ešte nechce ísť spať, že či sa nejdeme ešte niekam pozrieť, alebo prejsť. Tak sme sa veľa rozprávali, žartovali, nasmiali sa, trávili sme spolu dosť času. Trvalo to asi 4 týždne a poslednou dobou som si uvedomila, že mi je s ním dobre, a že k nemu niečo cítim, že už ho nevnímam len ako kamaráta. Začala som sa na stretnutia s ním tešiť, bolo mi s ním úžasne. Nechápem tomu sama, a nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať. Ale neodvážila som sa mu to povedať . Nikto o tom nevedel. Zdôverila som sa kamarátke, a tá mi radila aby som mu povedala, čo k nemu cítim, no nedokázala som to. A pred pár dňami mal stretnutie, teda rande, s jednou ženou, ktorú raz videl, keď bol kdesi v pálenici a stretnutie im dohodila jedna jeho známa... a mňa to ranilo, hoci viem, že mu nemám čo vyčítať, nakoľko som mu o svojich citoch nepovedala. Odvtedy mi už píše menej, len pár sms, alebo vôbec. Sú to asi len 4 dni , no obávam sa, že povedať mu o tom, čo k nemu cítim, je už asi neskoro .... alebo nie?
@zuzina25 to, ze sa nikomu nezmienil o novej slecne, je podla mna uplne normalne. muzi nemaju taku potrebu vyjadrovat nejake fakty o sebe ci svojom cit. zivote. osobne, si taketo zalezitosti nechavam pre seba. v podstate to ani nikoho nezaujima, ci som niekoho stretol, zaujal ma a pod. zeny to ako vidime vnimaju ibac a skor sa podelia o taketo zalezitosti. ;)
@hankm Nejde o to, ze by som sa ja o tieto veci potrebovala delit, alebo ich vyhlasovat kamsi do sveta. Skor išlo o to, že som sa ocitla v takej zvlastnej situácii, bola som z toho dosť zmätená, nakoľko išlo o kamaráta, o ktorom som nikdy predtym ani len neuvažovala ako o objekte môjho zaujmu. Skor som potrebovala poradiť, ak sa niekto už ocitol v takej situácii, čo je vtedy lepsie urobit, resp. počut nezaujatý názor, nakolko moji kamaráti a kamarátky poznajú aj mna, aj jeho. A možno tak trochu aj posmelit a podporiť, aby som mu dokázala povedať o svojich citoch. O nič iné nejde, ja som práveže z tých, čo takéto veci tiež nevyhlasujú kade tade. Nikto o tom nevedel a ani nevie, čo k nemu cítim, len dotyčný sám a jedna moja spriaznena duša - kamarátka. A tej fotke - po zvážení som ju predsa len stiahla, aby ostali aj osoby aj informácie tuna anonymné a aj z dôvodu môjho povolania, aby to niekto nerozniesol tam, kde netreba, chapeme sa, však? 😉
@zuzina25 drz sa dievca, viem,ze to je tazke,ale ber ho ako kamarata.Uz sa vyjadril a sanci mal dost.Nechces predsa hrat zalohu pre pripad,ze mu to inde nevyjde. Si vyzretejsia ako on,zvladnes to. Ja by som mu tiez nic nevravela a sukromne stretnutia obmedzila,len ak tak v partii. Myslim,ze pri tvojom povolani budes mat cochvila hlavu plnu inych starosti. Mozno sa to teraz nezda,ale dobre,ze si dala najavo city.Ak by to zostalo nevyjasnene,zostalo by to v tebe stale a taketo nedoriesene veci dokazu rozbit aj manzelstva niekedy.Zalezi od idealizovania toho neziskaneho partnera a realu sucasneho partnera.
@zuzina25 Ahoj Zuzi...aj ked som sem este nic nenapisala,vzdy mrknem ako sa mas a co nove.Prides mi ako velmi mile,sympaticke a este aj pekne ziena 😉 (stihla som zrovna tvoje foto,ked tu chvilku bolo) Ja som daaaavno pred rokmi bola v tak troska podobnej situacii.Boli sme najskor dlhsie len kamosi.Mne bol sympaticky,pacil sa mi a neskor som tajne tuzila aby bol aj viac nez kamaratom.Nepovedala som mu to nikdy.Nemala som ani sebavedomie ktovie ake a on pre mna bol pekny muz s vysportovanou postavou.Netusila som cely cas,ze aj ja sa mu pacim viac ako kamoska 🙂 Moj pribeh je dlhy a nejdem ho sem pisat.Len nikdy nevies,kedy sa vsetko moze prekvapene otocit.U nas sa to tiez stalo,a bolo to neskutocne silne,krasne,uzasne.Ten okamih,ked sme si prvy krat povedali "milujem ta",na to nikdy nezabudnem.Sme spolu do dnes.Presli sme si rajom aj peklom.Som vdacna za vsetko co sa stalo a neskutocne stastna,ze mi aj dnes po tolkych rokoch povie,ze ma miluje a som krasna.Zuzi,zelam ti zo srdca krasny pribeh lasky,ci uz s tymto kamosom,alebo inym.Kazda skusenost cloveka posunie dalej a verim,ze ten pravy si ta najde 😉 Vsetko dobre Zuzi...nech coskoro prezijes krasne,zamilovane dni 😉 S pozdravom Marika
@zuzina25 reagoval som na vyjadrenie, ze aj jeho kamarati boli prekvapeni, ze sa stretava s inou zenou. ak sa veci natahuju, castokrat upadnu do stavu kedy ani ani. akysi status quo. z mojej skusenosti, ukoncenie akejkolvek komunikacie. k foto, chapem preco si ho zmazala, len ja som teraz zvedavy :D
@sardinka32 vravim ,ze ju to nici,nie vadi.A ano vyjadril sa,ze je iba kamaratka.Ale asi treba pankovi jasne vyjasnit,ze to co robi je uz cez.Ale toto su len nase napady,nazory 🙂 😉 a Zuzka sa teda vyjadrila,ze mu to hovorit nebude.
Dala som mu svoje srdce na dlani, no on odmietol. Nebudem sa teraz prosiť ani ponižovať, jeho problém, a ja sa s tym uz nejako vyrovnám, budem musieť, aj horšie veci sa v živote stavaju 😉
@zuzina25 si velmi sympaticka Zuzka, urcite stretnes niekoho, kto ta bude naozaj lubit, nie ta takto natahovat. Tento kamos ti za to nestoji. Zazila som podobnu situaciu a nakoniec som bola rada, ze on to necitil ako ja, pretoze som stretla niekoho ovela lepsieho a uzasnejsieho 😉 Ja som sa poucila, ze ked chlap nechce mna, zbytocne sa nim trapit. Neboj, coskoro pride niekto s kym budes stastna 🙂
@maritana Ahoj, ďakujem za opýtanie, neudialo sa nič, ešte je chalan v Taliansku stale..ani v tom divadle sme neboli. ..mam prace vyse hlavy, zaciatok šk. roka, dochadzam do prace, do fitka chodím, som rada, že stiham čo musím, tak nemam veľmi čas riešiť to..smutna som ešte, zvyknem na neho občas mysliet, sem tam sa ozve,.. ale tak nezostava mi ine ako akceptovať fakt, že z toho nič nebude. Tvarim sa, že je všetko v najlepšom poriadku, hoci nie je ešte, ale nechcem aby to poznal. Ale časom to prejde hadam. Akosi mam obdobie, kedy som si povedala, že nechcem a nebudem riešiť chlapov, venujem sa praci, sama sebe,snažím sa na to myslieť čo najmenej. 🙂
@zuzina25 S tym fitkom to je super napad.No aktivit mas teda ajajaaaaj.Je fajn,ze sa venujes teraz hlavne sama sebe.Ktovie,ci on nakoniec nepride na to,ze si pre neho viac len kamoska.Teraz ked ste tak daleko od seba,mozno mu to aj trkne.Myslim,ze vsetko je mozne.Ale vsetko co teraz pre seba robis,je dobre.Zelam ti aby si bola stastna! 😉 ahojky
Ahoj Zuzi...zmenilo sa niečo, alebo si sa s tým už vyrovnala?
@modraorchidea Ahoj, v podstate sa nezmenilo nič, on je cely cas odcestovany este stale , a vyrovnať som sa este nevyrovnala...resp. to budem vedieť, ked sa s nim opäť stretnem osobne... kontakt s nim teraz udrziavam minimalny kym je preč
A takto to dopada ked sa niekto boji povedat co citi.. Ak by to nevyslo bola by si mudrejsia.. Ak by to vyslo tak stastna... No a teraz co... Povedz mu to aj ked je mozno uz neskoro....
@maminkynafazulka Ja som mu to uz davno povedala a aj odpoved uz dávno poznam - ma ma rad len ako kamaratku
Ahojte dievcata 🙂 No tak mlady pan uz asi randi so spominanou slecnou, bola som s kamaratmi v kine a div sa svete, koho sme tam nestretli . Jeho aj s tou svojou slecnou, z ktorej je taky paf . No takze veci sa pohli...len trochu inym smerom . Ale uz mi nevypisuje... len sa sem tam ozve ked ide von s chalanmi, ci sa k nim pridam, ale aj ja sama som obmedzila s nim osobny kontakt. Nevyhybam sa mu, ale ani ho nevyhladavam. Pomaly sa s tym zmierujem...tak dufam, ze uz bude len lepsie
@zuzina25 Juj tak sa predsa rozhodol pre inu...... presne posledne dni som myslela na Teba, už som ti chcela písať na FB.....ozvem sa, len mam toho vela....presne ako alka píše, čaka na Teba niekto iny....lepši....určite je všetko len tak ako ma byť.....držim palceky aby to bolo len lepšie
@zuzina25 Zuzka a ako vyzera ta jeho vyvolena? Teba taku kocku odmietol, tak by ma teda ze strááášne zaujimalo, ako vyzera ta dotycna? Dufam, ze nie je blondina...teraz aby sa na mna blondinky nenahnevali, nemyslim to v zlom...len ze ci to je Tvoj uplny protiklad? 🙂 😉
Blondínka nie je, ale este aj chalani (kamarati) nechapavo pozerali, ze keby to aspon nejaka kočka bola, ale že nechapu , co na nej vidi. Ale hold, ako sa hovori, srdcu človek nerozkaze 🙂
Chcela by som vedieť ako mám napísať na plochu poraďte mi prosím
@zuzina25 tak aspon mas jasno a mozes prehodit list. Predstav si,ze by si mu nic nepovedala a trapila sa este viac a hryzlo by ta,ze mozno by ste mohli byt spolu,keby.... Takto sa cez to lepsie prenesies. Drzim paľce a uvidis,vsetko zle je na nieco dobre.Ja mam take motto aj -co ta nezabije,to ta posilni.

@zuzina25
Ty si mu to este nepovedala? Holka, na co cakaas? uz ste davno mohli byt spolu