icon

Zamilovala som sa do operujúceho lekára

petrabadova
8. nov 2021

Neviem či je to nevera či nie??mam 49rokov vravia že na to nevyzeram,no to nech posúdia iní.mam 13rocny vzťah a pred niekoľkými mesiacmi som podstúpila operáciu.a tu začína moj problem.zamilovala som sa do môjho operujuceho neviem co mam robiť nedokážem prestať na neho myslieť ma40 a rodinu.myslim že ani netuší co sa vo mne odohráva.prežívam doslova muky ked sa s ním mam stretnúť na kontrole.mam trému na nic sa nedokážem sústrediť.najhoršie na tom je že je neskutočne skromný a pokorný.keby bol arogantný dokážem si povedať tak toto by si chcela??

madeline1
30. nov 2021

@dadis je to skoda, ze si sa cez to nevedela preniest, ked to citam zneje to skor usmevne. Urcite ste spolu mohli byt a mat rodinu neskor spolu.

dadis
1. dec 2021

@madeline1 Haha, je to pre mna tiez len usmevna spomienka. Len ja som bola vtedy uz zadana, od 18r som randila s mojim manzelom. Aj ked sa teraz rozvadzame, nelutujem to. Mam dve uzasne deti, ktore vznili z lasky a nikdy by som to nemenila za iny zivot ❤

madeline1
2. dec 2021

@dadis tak to asi malo byt. Kazdopadne, skus sa mu ozvat teraz, len tak zo zvedavosti, ako sa ma...ty sa rozvadzas a ktovie ako to ma on...

madeline1
31. mar 2022

@petrabadova ako to dopadlo?

petrabadova
autor
1. apr 2022

@madeline1 nijako nemám odvahu mu niečo naznačiť bojim sa trapasu.neviem prestať na neho myslieť.bojim sa odmietnutia že by mi povedal nech si hľadám iného dr

h2
1. apr 2022

@petrabadova Fúha! No, musíš naňho proste prestať myslieť. Neviem, kto si, čo si, aká si, ale úprimne: vysoko rúbeš. Lekár, dokonca chirurg, ženatý otec rodiny a ešte aj o 9 rokov mladší? Prepáč, ale prečo si myslíš, že by si vôbec mohla mať šancu?

petrabadova
autor
2. apr 2022

@h2 ja si úprimne ani nemyslím že mam šancu ved som pisala že by som ma neho nic neskusala.

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
petrabadova
autor
2. apr 2022

@petrabadova a navyše nie som žiadna kráska ani škaredá som úplne normálna žena ktorá verí že to proste prejde že je to kríza stredného veku😅😅

kepassa
2. apr 2022

@petrabadova podla mna to je kriza stredneho veku a zaroven problem nefukcneho vztahu/manzelstva...
Po prve, zbytocne to v sebe dusis a hromadis. Ries to s partnerom. Jemu by som pri pohari vina normalne povedala o svojich pocitoch, kde vidim chybu vo vztahu, co chcem zmenit a zaroven citlivo spomenula aj predstavu o inom muzovi, ze som si uvedomila,ze mi to takto nevyhovuje ....
S lekarom to nie je realne. Ano, fajn, ze si to uvedomujes, fakt by si ho musela zmenit a pokial to je odbornik tak by toho bola skoda. Dobri lekari sa tazko hladaju. On ma okolo 40, ked ho takto opisujes s kamoskami je naozaj v naj rokoch, pritazlivy ale urcite by neuhol (a uz vobec by neopustil) svoju manzelku, urvite mladsiu, predpokladam, ze atraktivnu (vzhladom na to,ze na to ma ako vzhladovo tak financne 🙉🙈) s rodinou a detmi pre inu, starsiu "klasicku, obycajnu" zenu akych ma denne v cakarni 30. On Ta prosto ako osudovku vnimat nikdy nebude a preto je fakt na case to v sebe stopnut a uzavriet. Kvoli svojmu zivotu, kvoli sebe... A to sa ti podari hlavne najskor ak si poriesis co mas doma. Drzim prsty....

elenita
2. apr 2022

@dadis a mne je smutno, ked citam, ze sa rozvadzate. Skoda.

madeline1
3. apr 2022

@petrabadova možno ak ho niekam pozveš, keď budeš s nim sama v ordinácii, že teda nech sa ti ozve, ak by šiel, minimálne ho potešíš a uvidíš jeho reakciu, či áno, či nie a vnútorne to v sebe vyriešiš. Nemôže byť komfortné byť tak dlho platonicky zaľúbená.
Zároveň dôvodom prečo sa ti to udialo je nie celkom funkčný vzťah doma, i s tým môžeš niečo urobiť, ale o platonickej láske manželovi nehovor. Je to irelevantná informácia preňho. Zbytočne ho podráždiš a pri tom ktovie ako to má vo svojom vnútri on. Také veci sa dejú, keď to vo vzťahu nie celkom funguje.

h2
3. apr 2022

@madeline1 No to nemyslíš vážne! On je ženatý a má deti. To vážne radíš 49 ročnej žene, aby pozývala svojho 40 ročného lekára na rande? Akurát tak by sa strápnila.

pallacinka29
3. apr 2022

@petrabadova ked to mas profilovu fotku, moc si nefandi… vyzeras na 50

pallacinka29
3. apr 2022

@madeline1 toto by som ani nepriatelovi neporadila… ved sa na nej bude rehotat…

madeline1
3. apr 2022

@h2 nie, nestrápnila by sa. Takéto veci sa v živote stavajú a nie sú trápne v žiadnom veku. Dotyčný pán má určite úroveň. Buď jej povie, že je od nej milé, prekvapilo ho to a potešilo, ale nedá sa...alebo porozmýšľa, ozve sa...netreba z toho robiť vedu, o nič nejde.

h2
3. apr 2022

@madeline1 Nuž, tvoj názor, že to nie je trápne, ti nikto neberie. Môj názor je, že je to mega trápne. A myslím, že nie len môj. To, že lekár sa zachová profesionálne, neznamená, že mu to nebude nepríjemné.
A k tomu, že sa možno ozve, ani nemám slov. Tebe by to nevadilo? Je to ženatý chlap! V pohodičke by si ho balila a keby sa nechal, išla by si s ním?

petrabadova
autor
3. apr 2022

@h2 dakujem za všetky odpovede uz ma prosim vás prestaňte riešiť aj som oľutovala že som to napísala mic na neho skúšať nechcem ani nebudem.ja to nejako v sebe spracujem aj ked je to uz dlho ale časom sa to podarí.ta moja fotka je úplne onicom preto tie vaše reakcie uz inú nedam.ale aj tak vsetkym dakujem

petrabadova
autor
3. apr 2022

@kepassa skúšam zažil to nejde ale časom mozno ta fotka je na p..u neviem sa tváriť fotogenických este sestričky na operacke mi povedali že nevyzeram na svoj vek ale to je vedľajšie nechcem ho zmeniť lebo je fakt odborník vo svojom fachu a viem že ho budem potrebovať nemozem logicky napísať co to je.ale snad mozem len dúfať že to prejde,lebo radiť niekom že mam prestať na neho myslieť moze len niekdo nestranný kde to nezaziva sorry

dadis
3. apr 2022

@petrabadova No ved ho miluj platonicky. Ved tym nikomu okrem seba neublizujes (ak sa o tom nikto nedozvie). Aku radu by si chcela? Odmilovat sa z platonickej lasky je tazsie nez z klasickeho vztahu. Pretoze ty nemilujes jeho, len jeho vyzor a predstavu o tom aky je. V tvojich predstavach sa na teba nikdy nenahneva, neodvrkne, nezabudne na tvoje meniny...jednoducho nema si cim tvoju naklonnost ani o malicko znizit..takze bud miluj alebo upriam svoju energiu inam...napriklad na na svoj vztah s manzelom, oziv vasen a romantiku...

madeline1
3. apr 2022

@h2 dievča, to že má niekto iný názor neznamená, že sa máš hádať.

h2
3. apr 2022

@madeline1 Neviem, kde vidíš, že sa hádam. Veď ešte aj píšem, že ti tvoj názor ti nikto neberie. Ja ho rešpektujem. Skús aj ty rešpektovať iný názor.

madeline1
3. apr 2022

@petrabadova tak keď to riešiť nechceš, tak to naozaj uzavri ideálne už hneď teraz

madeline1
3. apr 2022

@h2 mne je tvoj názor jedno, samozrejme je pekné, že nejaký máš, nesnažím sa ho vyvrátiť, to sa neboj... ja mám však iný a radila som autorke, voči tebe som reagovala na tvoju odpoveď, pretože s tebou sa mi žiaľ nedá súhlasiť.

dadis
3. apr 2022

@madeline1 No ale ved trochu nad tym co radis, aj porozmyslaj. Autorka je zadana 50tnicka. Je platonicky zalubena do zenateho 40tnika s detmi. Teda su tam tieto faktory: zadanost jednej strany, zadanost druhej strany, profesionalny odstup a etika lekara, vyrazny vekovy rozdiel, ziadny naznak, ze by z jeho strany islo o sukromny zaujem. Ozaj si myslis, ze najlepsie, co jej mozes poradit je to, aby ho pozvala na rande? 🤦‍♀️

h2
3. apr 2022

@madeline1 Písala si, že sa hádam. A môj názor, hoci ti je jedno, je, že autorke radíš zle.

derdia
3. apr 2022

@petrabadova no len skoda, ze ta tuhoc ktomoze spoznat...

madeline1
3. apr 2022

@dadis
V jej prípade treba urobiť buď niečo s tým alebo so sebou.

zanka10
8. nov 2022

@petrabadova este to trva? ja mam to iste k lekarovi podobneho veku. ak by mas zaujem pokecat, tak ss

petrabadova
autor
8. nov 2022

@zanka10 áno trvá to stale ale nechcem o tom uz takto verejne aby to čítali všetci a súdili ma a mudrovali