icon

Zamilovala som sa do ženy

30. apr 2023

Ahojte, neviem ako ďalej a ci robim dobre. Stretla som zenu o 30r starsiu, a ja som sa zamilovala. Nie tak eroticky alebo ako to nazvat ale zrazu som v nej videla mamu ktoru som nikdy nemala, citim ze ju lubim tak naozaj ako lwby to bola moja mamka. Travime spolu cas niekedy skrz spolocne zaujmy ale je to vacsinou nahoda nic planovane, niekedy ideme na kavu akoze pokecat. Ona nevie co citim a je ten typ cloveka co kzdeho objimne ked sa napr lucime, alebo da pusu na lico, ale to kzdej kamoske. Mna ked obijme citim sa ako male dievcatko pri svojej mame. Ona ma svojho muza aj deti dospele, vnucata nema este a ja mam jednu dcerku s ktorou si tiez rozumie (spojili nas treningy ktore vedie). Mam jej o svojich pocitoch povedat? Pride mi to hlupe a zaroven mam chut to vykricat, ale bojim sa ze si ponysli ze mi sibe a kontakty prerusi.

Strana
z3
autor
2. máj 2023

@madeline1 tak bohuzial nie kazdy zazil stastne vztahy…..

janulka1802
2. máj 2023

Juj, ja som v živote mala šťastie na dve takéto kolegyne, obidve vo veku mojej mamy. Cítili sme to rovnako, aj si to povedali navzájom. S jednou som už málinko v kontakte, presťahovala som sa, tak sa to už prirodzene vytratilo. Občas si pošleme pohľadnicu a s tou druhou si často píšeme, voláme, občas stretneme. Ja mám skvelú mamku, ale som rada za tieto dve osoby v mojom živote. Boli mi obrovskou oporou, keď som ju potrebovala.

mooonika1975
2. máj 2023

@makakova bože, to tak , keď niekto prečíta dve slova, to ako keď cita obrázky v časopise. Presne pre takéto sa robia prehnane titulky. Píše ako o MAME !!!!!

klarolinne
Autor odpoveď zmazal
autor
2. máj 2023

@klarolinne juj samozrejme by som to takto nepovedala dospelej zene 🙂

marlen5
2. máj 2023

ak ju lubis ako mamu, tak jej to povedz, ale ak ju lubis ako zenu, tak nie

modro_zelena
2. máj 2023

Inak niekto tu správne poznamenal, že aby sa dotyčná necítila “staro” tak ja by som asi povedala, že ju mám rada ako vlastnú sestru 🙂

autor
2. máj 2023

@modro_zelena tak ja mam 30, ona po 60tke 😅

modro_zelena
2. máj 2023

Ja mal sestru o 20rokov staršiu🙂 a tým že povieš “ako sestra” by jej to polichotilo určite

autor
2. máj 2023

@modro_zelena uvidime ako to nakoniec dopadne 🙂

autor
4. máj 2023

Tk dnes ta chvila necakane prisla, ked sme sa stretli v obchode a odviezla som ju domov, nema auto. Dopadlo to nad ocakavania, plakali sme obe a ja mam novu mamku, ona dceru, dakujem komentujucim ktore mi dodali odvahu!

modro_zelena
4. máj 2023

To je krásne🙂 nech máte takýto krásny vzťah už navždy 🙂

autor
4. máj 2023

@modro_zelena dakujem 😍

retatka
4. máj 2023

Krásne gesto si urobila .A hlavne v dnešnej dobe kde ľudia sebou pohŕdajú ,nebudujú medziľudské vzťahy ,pozerajú len na seba a druhý mu je ukradnutý ..Nech vám to vydrží ,čo najdlhšie.

Strana
z3