icon

Zaplatila som účet. Čo si o tom myslíte?

alexas56
1. jún 2023

ahojte, chcem sa s Vami podeliť o jednu situáciu, ktorá sa mi stala a hlavne vedieť Váš názor. Dlhšiu dobu ma volal von jeden muž..má 33 rokov..ja som to stále nejako odmietala, mala som ťažšie obdobie, potom som bola presťahovaná atď..No už som opäť v meste, kde býva aj on..a opäť mi napísal, že či nezájdeme ráno na raňajky do jedného podniku..tak som si povedala, že teda pôjdem. No keď prišlo k plateniu vytiahol peňaženku a on že ,, idem zaplatiť'' a ja nato, že ja to zaplatím..a on nato,, dobre ďakujem'':D a do sekundy schoval peňaženku, zavolal čašníčku nech nám donesie účet a ja som to zaplatila :D Som pracujúca žena, takže mi nerobí problém zaplatiť..ale keď som to povedala kamarátke, tá sa skoro pocikala od smiechu a že nech sním už nikde nejdem, že to o niečom svedčí..no pravdupovediac mi sním bolo celkom dobre, až som ľutovala, že som to dlhšie odkladala..čo si o tom myslíte Vy ? :D

Strana
z5
lenkaknel
9. jún 2023

@alexas56 kto pozyva -> plati. nic viac v tom neni, je uplne jedno ci si zena ci chlap.. ked ta pozval a nechal zaplatit tak no comment

dzt
9. jún 2023

@alexas56 autorka bolo ďalšie stretko? 🙂

alexas56
autor
13. jún 2023

@dzt ahoj 🙂 pozval ma na na jednu horolezeckú akciu (kedže toto máme spoločné) ale hneď podotkol, že si to musím sama zaplatiť :D (nemám stým žiadny problém, určite by som sa ponúkla, že si svoju polovicu zaplatím..ale toto mi príde už čudné, že ešte som ani nepovedala, že pôjdem, ale financie už musel spomenúť..) Ja som sebestatčná, dobre zarobím, viem sa o seba postarať a takéhoto muža mi naozaj netreba. Z odstupom mi príde , že je to taký typ chlapa, ktorý by ma vo vzťahu obmedzoval a všetko riešil čo som kúpila a za koľko..

mladena
13. jún 2023

@alexas56 tak už dopredu ťa prvý upozornil že si to máš sama zacvakať, hanba mu fakt🙄 tak ak pôjdeš hádam sa aspoň zabavíš

negymama
13. jún 2023

@alexas56 no tak zistil, ze si rada sama zaplatis...ale pre istotu ti pripomenul.

dzt
13. jún 2023

@alexas56 fuu 🙈 keby aspoň povedal že teraz som na rade ja… ale on nič 🤔

dadis
13. jún 2023

@alexas56 Tak vidis, intuicia nesklamala 😆😆

sense
13. jún 2023

Tak ak by mi povedal pozývam ta v piatok na horolezeckou akciu ale platíš si to sama. Tak áno toto by už pre mňa potencionálny partner nebol. A to teda nemám problém za seba zaplatiť.

negymama
13. jún 2023

@sense baby vy ste to nepochopili, minule ona ponukla ze zaplati na utratu na rande, tak chlapik asi opat dufa , ze mu dievca zaplati aj horolezecku akciu.😵

lula313
13. jún 2023

@alexas56 ani sa necudujem. Ja som mala presne takehoto bývalého, hneď na prvom rande sa nechal pozvat a ešte bol aj z toho stastny, že konečne nasiel zenu, ktorá ho bude pozyvat. Pritom ja som vyzerala dobre, s dobrú postavou, vzdelaná, s vlastným autom atd. čiže žiadna, čo bola rada, že si o ňu niekto ide oprieť bicykel. Stretavali sme sa, ale bol lakomý. Nezostali sme spolu. Po vyse 10 rokoch sme isli na kavu. Bola som vo faze urovnávanie si vztahov z minulosti a tu som mala tu potrebu, lebo som ho až tak úplne ignorantsky odpalkovala a už mi teda nedovolil zaplatit😂😂😂 ale teda na to, že je z neho prachac, tak lakomý zostal

sense
13. jún 2023

@negymama ja som to pochopila mysli si ze si z nej spraví oslika otras sa.... A je na nej aby to stopla, pretože žiadna rozumná žena pokiaľ nie je zúfalá nebude dotovať chlapa, lebo to už nie je raz zaplatím niečo ja, raz on. Ale ja ra pozvem a ty platíš

slavka1988
13. jún 2023

@alexas56 isla by som na tu horolezeckú stenu ale už nie s ním 😂🙈

leni1977
13. jún 2023

@alexas56 ja by som strašne chcela počuť ako ti to hovorí o tej stene, akými slovami vlastne, lebo toto je moc

alexas56
autor
13. jún 2023

Nebojte nikde nepôjdem :D tento mi zato určite nestojí..a keď pojdem tak jedine sama, ale aspon som sa dobre pobavila natom..akože toto som fakt nečakala a pritom to je chlap, ktorý určite nemá problém s financiami

oranzovyvevericnik
13. jún 2023

@alexas56 a co on na to, ze dalsie stretnutia sa nekonaju? :D

mikadooo
13. jún 2023

@alexas56 myslím si, že keď si chcela, aby to zaplatil, nemala si sa ponúkať, že zaplatíš ty. Zbytočne nad tým teraz medituješ. Ak sa ti chlapík pozdával, môžeš mu napísať, že teraz je on na rade, či ťa nepozve na raňajky. Ak je to naozaj škrob (alebo už nechce randiť), začne sa vyhovárať. Ak je normálny, tak ťa jednoducho pozve. A potom sa teda aj nechaj pozvať 🤭.

sashabb
14. jún 2023

@mikadooo a túto poslednú stranu si asi nečítala? hm?🙈

Strana
z5