Zarábam viac ako manžel
Zienky chcela by som sa poradit, do novej prace mam nastupit 1.3. a vyplatu budem dostavat ovela vyssiu ako manzel. Mate skusenosti? Ako to beru vasi muzi? Ci to moc netrapi ich ego 😅 Dakovala za rady 🙂
@liana111 ale nie, vacsina zien o tom rozmysla, pretoze chlapi s tym mavaju problem (aj vacsina mojich kamosov sa priznava, ze by ich to stvalo). ale nastastie su aj taki, ktori to beru uplne normalne, a tak to urcite bude aj u vas. pripadne to skus s humorom pred nim spomenut, ci nebude mat traumu🙂..bud to aj on prejde so smiechom alebo sa zamysli a povie, ze sa mu to zda cudne-potom ho mozes uistit, ze sa nic nedeje, akurat budete mat viac peniazkov a budete si ich spolu uzivat🙂. neboj, bude to v pohode.
ahoj, aj ja zarabam viac ako moj mm, a jemu to nevadi, prave naopak, je spokojny, ziadnu traumu ani hadky a vycitky koli tomu niesu 🙂
ved to je normalne,ze niektore zeny v dnesnej dobe zarabaju viac 🙂
s ex priatelom sme s tym mali problem...nepochopil, robil rozbroje...aj ked sme sa rozisli tak ma ohovaral, a ze som vraj karieristicka mrcha atd....teraz mam priatela z rovnakej brandze, a velmi dobre vie a chape ako to ide s nasim platom. Niekedy ja mam viac, niekedy on...ale nerisime to, naopak sa podporujeme. Ale je to uplne ale uplne ine...tu fakt ide o ludi ake maju IQ a EQ.. 😀
vzdy som zarabala viac ako moj ale bol tu aj polrok ked som nepriniesla do domacnosti ani korunu.On vtedy nereptal a ani ja.Sem tam z cloveka nieco neumyselne vyleti ale zeby mu vadilo ze mam lepsiu vyplatu to nie.
My obaja zase zarobené peniaze berieme ako naše spoločné. Poplatia sa účty a zvyšok minieme spolu, resp. odložíme, prípadne ak si nejakú sumu nechá každý bokom, neriešime. Keďže máme sezónnu prácu, niekedy ťahá výdavky on, niekedy zase ja a nemáme s tým problém. Rovnako je úplne jedno, kto zaplatí v obchode nákup, kto má, ten platí 🙂
Teraz som sa ho na to akurát pýtala, a ako som si myslela, nerieši to.
u nas to bolo asi pol roka, ze som zarabala viac ako mm. ked som zmenila pracu a zarabala som menej zarabat tak sme boli obydvaja spokojni. zacalo sa mm viacej darit a neboli ziaddne hadky za peniaze.

Ja som tiez vzdy zvykla zarabat viac ako manzel. Bral to uplne v pohodicke. Mame sice odlisne ucty, ale naklady si delime a potom usetrene peniaze posielame na spolocny sporiaci ucet.
Lenze, ja som bola 2 roky mimo a situacia sa otocila tak, ze manzel teraz zaraba viac ako ja, tiez to beriem v pohode 🙂.