Zariadenie izby dcére

sis789
7. jún 2018
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

Chcela by som upraviť svojej dcére izbu, nejde mi len o to že tam má furt bordel ako v tanku. Ale tiež jej to tam trošku skrášliť.
Prísť na chuť štýlu dospievajúceho človeka môže dať poriadne zabrať. Plagáty na stenách rodičom často prekážajú, ale predsa len sa nájdu spôsoby, ako umožniť mladým ľuďom urobiť zásah do interiéru po svojom.
Známa mi odporučila že sa mám z dcérou vybrať do nábytku a nech si ona vyberie čo chce a že to bude určite lepšie ako to má teraz, čo myslíte?

dadanu5
7. jún 2018

Ze ma pravdu, je to dcerina izba tak by som sa jej bud pytala ako by si predstavovala svoju izbu akoby to chcela mať, prípadne farby alebo ju rovno so sebou zobrala aLe predtym sa samozrejme dohodnúť a povedať jej svoju predstavu financií do ktorých sa chceš mestit, záleží na veku dieťaťa a aky mate vztah ale určite by som ju z toho nevynechavala nech povie aspon svoj názor 😉

dominika6
7. jún 2018

@sis789 v akom je veku?
babá od 12r. sa už celkom páčia biele nábytky,je to neutrálna farba a je to do dospelosti..biela posteľ,biela skrina so zrkadlom
Doplnky ako poličky,koberec,obliečky atd atd sa môžu doladiť kontrastom bud svetlo šedej,staroružovou,tyrkys,proste pastelové farby..
čo sa týka plagátov je dobré jej kúpiť velkú korkovú nástenku na stenu a tam si ich môže pripinačkami pripnúť..

maruski99
7. jún 2018

@sis789 keď už dospieva, tak by bolo fajn keby si nábytok vybrala sama a taktiež sama rozhodla, ako chce mať vymalovanú svoju detskú izbu..tvoja známa ti dobre poradila 🙂

lubbi1
7. jún 2018

ono nejde o to, aby sa pacila tebe... mala by byt aspon z casti podla jej predstav, ona v nej spi, ona v nej travi cas

classymom
7. jún 2018

ak ma dcerka problem s neporiadkom, skus si najskor kuknut knihu od Marie Kondo, pripadne nejake youtube videa. vyborne poradi, ktore veci nechat a ako ich ulozit tak, aby boli dobre a lahko dostupne a zaroven aby sa aj lahko ukladali. potom by som si sadla aj s dcerkou nad pinterest, kde najdete kopec inspiracie z realnych bytov a izieb. teda ziadne katalogove fotky. potom sa treba kuk do izby. co sa este da pouzit? mozno staci nejaky nater alebo dat dole dvierka a pod. nieco by mozno zvladla aj dcerka, takze by ju to urcite motivovalo. a potom, podla toho, co este bude chybat, by som dokupovala z obchodu. drzim palce, aby ste to zvladli!

gabci_gabca
8. jún 2018

Ja si tiež myslím, že proste je to jej izba, ona tam bude tráviť svoj voľný čas tak by ste jej v tomto mali nechať voľnú ruku, mala by sa ta cítiť príjemne, predsa len celý zvyšok domu alebo bytu si si zariadila podľa vlastného gusta tak táto jedna miestnosť ťa nezabije 🙂