icon

Zaslúži si sex?

mmaximaa
15. júl 2013

Baby prosím poradte ak máte, prípadne ak Ste riešili taký problém. Manžel sa ku mne správa ako k trucovitému dieťaťu. Staviame RD (máme hrubú stavbu) manžel mi povedal , že sa nebudeme milovať. kým neprejdeme do nového. To najbližšie cca 2roky ☹ ☹ ☹ nehrozí, nakoľko to finančne aj niečo stojí. Výčíta mi, že som peniaze minula mimo stavby, čo ale nie je pravda.Prosím o radu, či ho presviedčať, alebo keď príde na neho chuť ako na mňa včera 😀 ,tak ho mám tiež odmietnuť?

Strana
z2
materina_duska
15. júl 2013

@mmaximaa Treba manželovi slušne oznámiť, že budeš tým pádom nútená osloviť švárneho junáka z Oravy, čo vám bude šalovať schody 😀

sharlotta
15. júl 2013

Podobne by som oznamila, ze nie je jediny chlap na svete a ak nebude doma, bude sex inde... 😝 A teda isto by uz u mna nepochodil a mohol by mu aj nohavice roztrhat.

galaxy
15. júl 2013

No ja by som bola asi zlá. Teda závisí aj podľa toho ako často máš chuť 🙂 či vydržíš nejakú dobu napr. Ja by som sa mu nevnucovala ani ho neprosila, cítila by som sa ponížene. Nechala by som to tak, a ak dôjde na lámanie chleba-že chce aj on,kašlala by som na neho. Keby na mňa skúšal niečo večer, nechcela by som,potom by som možno skúsila ja - "skúšať" tak za 1,2 dni,či ho to ešte drží 🙂
Ale to by som spravila ja....

marcelatje
15. júl 2013

@mmaximaa no správanie hodné základnej školy.......... nerozumiem tomu, pes bude inde zakopaný 😨 😨 😨

irriss
15. júl 2013

@mmaximaa
Nejak mi to nejde "spocitat dohromady"..
Mne z toho vychazi tento vysledek:
Nemate penize na stavbu , protoze sis nechavala platit za sex od manzela??
A on dal prednost dlazdickam a omitce pred zaplacenim "za sluzby pri stavbe TOBE?? 😉

smuhyta
15. júl 2013

Presne ako pise materina duska....on podla mna nevydrzi tiez...inak ma napadlo neni pretazeny vies ako ze sa mu nepostavy a aby sa zachoval ako chlap tak to hodi na zenu ...no co si budeme klamat...hadam sa neprizna ze sa boji ze zlyha haha a ziadna kasa sa neje horuca...len sa neoduvaj ale pouzi vsetky zenske triky

cecil36
15. júl 2013

trestanie odopieranim sexu je vlastne tyranie 😀 Ale vazne, to on ta chce vychovavat alebo co? Ja by som mu jasne vysvetlila ci si uvedomuje, ze tym sa moze velmi lahko podielat na rozpade rodiny, lebo ak manzelia rok a viac neziju intimne, je to dovod na rozvod 😉

slozika
15. júl 2013

je to cudne vyhlasenie od chlapa, ktory by Vas mal mat rad...no neviem co si mysliet...

jabadaba
15. júl 2013

😀 moje nervy! Takze minula si cez limit - zle, zle dievcisko! nebude sladka odmena... nooooo, aby si si nezacala nahradzat tieto laskominy inde a pan manzel sa potom moze strcit. 😝

jasmika
15. júl 2013

To mi príde divné... ako my sa tiež z manželom dakedy doberame... tak zo srandy... Ale ak toto nemyslí žartom (to už musíš ty poznať) tak je to potom divné...lebo si myslím že každý muž by mal túžiť po svojej žene... a keď to tak nieje...tak niekde je problém... netvrdím že má inú,alebo takéto závery...ale možno vyprchala nejaká iskierka z vášho vzťahu pri tých problémoch pri stavbe a tak... iskričku treba znova zapáliť 😀 a nejako to skúsiť poriešiť..aj sa o tom možno porozprávať. Neviem ako vyzeráš ani nič.. ale možno skús nejakú zmenu na sebe urobiť, potešíš sa aj ty...a mal by sa aj on... A hlavne ten rozhovor nejaký...

marcelatje
15. júl 2013

@jabadaba práveže nemôže 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fra
15. júl 2013

Možno že ked teraz staviate dom, nechce za žiadnych okolností mať dieťa a riadi sa heslom naspoľahlivejšia antikoncepcia je absencia? No, len či za tie dva roky ho vôbec bude mať s kým mať 😔

lucinkao
15. júl 2013

@mmaximaa my ked sme stavali dom tak sme spolu nespali hadam aj 3 mesiace ak nie viac lebo sme boli taky zniceny ze sme nevladali nic a chlapom sa ani nedivim ze nechcu ked maju starosti okolo domu a ked ho staviate este svojpomocne

jasmika
15. júl 2013

a s tou blbosťou že si veľa minula... fú... tak to úprimne fakt mi je ľúto tých žien čo majú takýchto chlapov... na tie prašule..to vie toľko narobiť šarapaty že až... kurnik jak keby sa to všetko okolo peňazí točilo... Ako môj chlap vraví: Peniaze boli aj budú, len my ich teraz nemáme 😀 😀 😀 Ale fakt ako toto som rada že u nás je tá ktorá chce čoto pošetriť ja...on mi nikdy nepovedal že nekúp si to..alebo tak... Hádam ten tvoj v tomto zmúdrie..lebo peniaze si človek na druhý svet nevezme.. 😖

sissy27
15. júl 2013

@mmaximaa buď si z nás robíš srandu, alebo je problém niekde inde... vydierať niekoho v manželstve sexom? to kde sme? leda že by to bola nejaká nová "hra" ...

trish31
15. júl 2013

To čo je za debila?

irriss
15. júl 2013

@sissy27
...zacinam verit tomu, co jsem napsala nahore..
Nechavala si platit za sex pri stavbe a manzel pri uctovani prisel na to, ze dlazdicky a omitka bude levnejsi nez sex s manzelkou...a ze je lepsi mit kde bydlet nez si mit kde "ptacka" na chvilku ohrat.. 😅 😅 😅

sissy27
15. júl 2013

@irriss ako hovorí klasik, "lidé jsou různí - povětšinou hovada" 😀 😀 😀

irriss
15. júl 2013

@sissy27
..znam i "veprove"..nejen rasu "hovezi"...a velky vyskyt drubeze je i zde.. 😵 😵 😵 😵

wikina123
15. júl 2013

Pozitivna motivacia vzdy viac zmoze ako trucovanie !!!! Takze by som si bud pockala na to, ked dostane chut alebo si zaobstarala nejake pekne pradielko na den, ked nebude az tak mrtvy z prace na domceku. A po peknom veceri by som ho len nadalej zmotivovala, ze mas rada chvilky s nim, ze Ti na nom zalezi a ze tak krasne vam nemusi byt az ked dostaviate 😉 Je to tvoj manzel, ktoremu si slubila vernost a lasku a postoj "Zasluzi si?", "Tak Ti treba, nemas vymyslat" "Teraz sa rovnako trap ako ja minule" nema v manzelstve co hladat - aj ked je to krute a "nespravodlive". Ale to, ze on pochybi vo svojom slube nema motivovat Teb,a aby si sa zachovala rovnako a pochybila tiez. Drz sa !!! 🙂

jabadaba
15. júl 2013

@marcelatje 😀 noooo.....

dendy1
15. júl 2013

😀 😀 tak nech si manžel stavia a Ty si zatiaľ nájdi niekoho komu už stojí 😀 😀

tykat
15. júl 2013

Vybavil sa mi jeden vtip. Nepamätám si už presne ako znel ale bolo to niečo v tom zmysle že...
Manžel vraví po svadbe manželke:
"Moja milá aby bolo jasné, v pondelok od 18:00 som na hokeji, aj keby neviem čo bolo ja som na hokeji, v utorok a štvrtok večer chodím do klubu, aj keby fúriky padali idem do klubu, v stredu, piatok a nedeľu chodím do krčmy s kamošmi, nesnaž sa to meniť lebo ja za každých okolností som večer v krčme, v sobotu večer idem na diskotéku, takže moja žiadne pripomienky, v sobotu som na diskotéke, je to jasné??!!"
A žena mu na to:
"Úplne jasné môj milovaný, nie je problém ja som zase každý večer doma a o 21:00 mám sex, za každých okolností či si doma alebo nie, ja mám sex." 😀 😀 😀

terezka1947
15. júl 2013

😀 fiiiha,tak take nieco som este nepocula....ze nezasluzis si 😀 ....mna napada jedna vec....zacat sa sexi obliekat,nevsimat si to,ze on nema chut...a on zatuuuuzi 😉 a najma,ked ini muzi zaslintaju 😉

jabadaba
15. júl 2013

@sissy27 😀 Werich to vzdy vystihol... 😀 😀

emilia25
15. júl 2013

no mi sme s manzelom 3 tyzdne od seba ale ked spolu volame o nicom inom sa nerozpravame len ako pride a prve co urobime ideme do kupelni hahahah kedze mame deticky tak aspon tam nejake to sukromie si uskubneme.

liz_lemon
15. júl 2013

dnes zalozeny nick, tema uplna hovadina, prazdniny su v plnom prude

irriss
15. júl 2013

@liz_lemon
prazdniny su v plnou prude.MY a NASE "stado" se take chytlo v plnem prude... 😀 😀
To asi patri k prazdninam..nekdo je rad skautem za kazdeho pocasi...ber to jako bojovku.. nekdo tu moznost nema..

lujza123
15. júl 2013

To je dobreee, to skusim aj ja 😀 Nebude sex kym nebudem vo svojom dome byvat !!! Len sa obavam ze ten mozno aj 50 rocný celibat by som nevydrzala

irriss
15. júl 2013

@dendy1
😀 😀 😀
krasna "dvojsmysl"odpoved .. 😀

Strana
z2