icon

Zaslúži si sex?

mmaximaa
15. júl 2013

Baby prosím poradte ak máte, prípadne ak Ste riešili taký problém. Manžel sa ku mne správa ako k trucovitému dieťaťu. Staviame RD (máme hrubú stavbu) manžel mi povedal , že sa nebudeme milovať. kým neprejdeme do nového. To najbližšie cca 2roky ☹ ☹ ☹ nehrozí, nakoľko to finančne aj niečo stojí. Výčíta mi, že som peniaze minula mimo stavby, čo ale nie je pravda.Prosím o radu, či ho presviedčať, alebo keď príde na neho chuť ako na mňa včera 😀 ,tak ho mám tiež odmietnuť?

Strana
z2
irriss
15. júl 2013

@lujza123 ....ja jsem na Vanoce rekla, dokud nebudou v obchode melouny... 😅 😅 😅

simca06022011
15. júl 2013

@mmaximaa aaano u nas sme to riesili a vyriesili sme to tak, ze nepochodi ani jeden.. no dve deti trucovite :P a este aj tvrdohlaveeee.... aj peniaze aj ine specialitky vytahoval, nepochodil... nenecham si po hlave skakat, nechce, nemusi... rovnako sa k tomu staviam aj ja. Inak poznam kocku co to vyriesila tak ze: nebude dom nebude dieta.. a do dnes je to tak.. a inak to ani nebude. Vacsinou je taketo vydieranie kontraproduktivne, nie sme male deti...

dendy1
15. júl 2013

@irriss 🙂 no veď správna žena si musí vedieť poradiť za každých okolností 😀

irriss
15. júl 2013

@dendy1
Jak to vidi muzi? ,,take si umi poradit..
Muj kamarad s velmi "malym, ale funkcnim " tvrdil kazde zene..
ze: "I s malym Kasparkem muze byt velke Divadlo"... 😀 😀 😀 😉

lujza123
15. júl 2013

@irriss no s tym kasparkom ...kludne sa dá robiť veľké divadlo aj bez šaška

irriss
15. júl 2013

@lujza123
juuuuuuuuuuuuuuuuj zacina to tu "vonet sexem"..asi umysl autorky Temy 😀 😀 😀

Jak bys hrala Divadlo bez saska? To jedine s pani saskovou... 😅

zandaa
15. júl 2013

@mmaximaa ked nechce on, druhy bude chciet a nebudes sa mu musiet ani prosit 🙂

lujza123
15. júl 2013

@irriss tak nejak....ked už šaško tak nech aspoň stojí za to..radšej poriadnu zábavu ako tragikomédiu 🙂

irriss
15. júl 2013

@lujza123

😀 😀 😀 Nekdy je mi lito, ze jsme tu prevazne virtualni..kdyz se prochazim po CZ nebo SK, libilo by se mi rozpoznat Konikovskeho maniaka...treba podle obycejneho spendliku s obrazkem houpajiciho se konika MK.... 😉

jabadaba
15. júl 2013

ale ale ale....nabralo to tu lahko impertinentny kurz. 😀

fomarik
15. júl 2013

nerozumiem... čo má váš spoločný sex spoločné s hrubou stavbou domu??? Som asi z inej dimenzie, ale toto popiera zdravú logiku!

victory1
15. júl 2013

Nerozumiete logike autorkinho manzela? Postav dom, zasad strom, splod syna....a zatial je len pri prvej mete... 😝

tatko_bebe
15. júl 2013

Uz som zazil vselico ale aby chlap nechcel sex.. to som este nepocul otazne je ci si fakt minula nejake prachy co on ma mozno pocit ze krvopotne musel zarobit alebo nie.. asi je na Teba fakt dost nasraty

marcelatje
15. júl 2013

@tatko_bebe až tak nasratý že trestá sám seba 😕 😕 😕 😕 😕

ivett1
15. júl 2013

Fúúú...ale som sa krásne pobavila ... to sú super hlášky....ale...fakt, ani ja som ešte nepočula o chlapovi, ktorý by trestal svoju ženu tým, že by jej "nechcel dať"...😀 ... súhlas s @tatko_bebe ... to musel byť fakt vytočený...
PS:..taká polemika na záver ... a bol by to vôbec pre ženu trest?...

horana
15. júl 2013

Nuz aj keby bol nastvany aj za nejake minutie prachov a chcel "trestat", netrestal by sam seba. Ci sex ma len kvoli zene a sam ho nechce?
Je to podozrive. Dovod sa mi nezda. Moze to byt kde co.
Napr. sa citi unaveny zo stavby a zaroven v strese a veci okolo a nechce minat energiu, sam nema docasne chut a tak to predostrel ako trest. Co je vsak absurdne.
Nech ide s pravdou von, mozno radsej aby ponizil svoje muzske ego to predostiera takto. Lebo jasne ide o jeho nechut/neschopnost a co je za nou skutocne sa mozme domyslat...trvala by som na pravom dovode, lebo zdravy chlap by sa takto netyral...

radkanika
15. júl 2013

A prečo nikomu nenapadlo,ze ma možno inú? MOŽNO!!! Ale mne to napadlo ako prvé..kebyze sa riadi heslom Zasad strom, postav dom, splod syna... tak by sa predsa ani ešte nezenil, nie??? Pokial nemá to co rodine dať chce...no a keď vie,ako dlho im stavanie domu potrvá,tak úprimne...ktorý muž vydrží dlho bez sexu?? Veď je to jedna zo základných fyziologickych potrieb muža, raz za čas to zo seba dať von musí, možno to napíšem blbo, ale mne to manžel vysvetľuje tak, ze ak spolu dlhšie nespime, musí si pomôcť sám, lebo ma plne guľky a začne to aj riadne boliet 🙂 no a neviem teraz... To akože jej manžel radšej sám popracuje na sebe,než by si to mohol uľahčiť a sprijemnit s manželkou??? Neverím...OK, muž môže byt unavený a nemat chvíľu chuť na sex...ale ze dva roky dopredu to už vie a vyhlási takú blbosť???pricinu hľadaj inde. Popripade možno fakt ešte nejaký zdravotný problém a nevie to inak riešiť,lebo sa hanbi atd...ale únava v tom nebude.

victory1
15. júl 2013

@ivett1 Ale netresta seba..chlapi nie su multifunkcni....bud stavia alebo sulozi..., nie?! 😝

stellamaris
15. júl 2013

@mmaximaa neviem,o co ide tvojmu muzovi 😖 Mne byvaly muz zahlasil,ze nechce sex,lebo nie som taka,aku chcel,neprosila som sa mu.Nasla som si milenca a nechala sa rozviest 🙂 Citovo sa vydierat nenecham a neviem si predstavit zit s takym clovekom dalej.Toto si rozmysli alebo sa ho rovno spytaj,ci sa mu kvoli stavbe teraz nepostavi alebo kde ma problem!!!!

tatko_bebe
15. júl 2013

Blbost nema inu a uplne ho chapem, je unaveny ako kon a draha mu este minie prachy, tak je taky nasraty ze ju slusne poslal niekam :D ze eee. Inak damy ked citam co tu pisete...jemu sa urcite postavi ale aj ja mamvam stavy ze by som obcas svoju drahu roztrhal v zuboch a odkedy mame Petka je to coraz castejsie

digysa
15. júl 2013

@materina_duska Ako vzdy...................tvoja odpoved NESKLAMALA.....ostatne su uplne zbytocne! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

anavila
15. júl 2013

ahoj...ja som sa s mužom pohadala predvcerom a on chcel vcera sex. A ja mu hovorim: " nezaslužiš si" a on mi na to: " ale ty si zalúžiš" rehotali sme sa ako kone 🙂

tanitta
15. júl 2013

mozno chce vypaltit tvoj podiel na stavbe v naturliach 🙂 akezde tmy padom ziadny posiel nemas.. matematika nepusti

Strana
z2