Závisť a rivalita. Ako sa vyrovnať so švagrinou?
Definitívne končím so švagrinou. Na Vianoce sme u svokrovcov oznámili, že sa snažíme o dieťa. Mám 34 a už dve máme, ale chceme aj chlapca. So švagrom sa usmievali a tvárili sa ako nám to prajú. Dnes sme boli u svokrovcov zase a oni oznámili, že čakajú dieťa. To urobili naschvál? Ona musí byť vždy stredobod pozornosti. Teraz aj keď otehotnieť aj ja, už budem druhá stále. Oni budú mat prvé spoločné dieťa, my tretie. A to je ešte otázne, či bude zdravé, lebo ona má už 38 rokov. Nervy mám neskutočne. Keď sme postavili dom, oni kúpili byt. Muž si kúpil auto, oni tiež. Vždy musia byť minimálne rovnakí ako my. Muž mi vravel, že sa nemám stresovať, ale už ani nemám chuť byť tehotná, keď viem, že pre nich to bude len ďalšie vnúča.
@anonym_autor fakt mas 34? Neverim. Spravanie mas na 14.
Ani sa nesnažte o chlapca, na 99% budete mat zas dievča a ked nahodou svagrina chlapca ,potom len bude tema🤦♀️. Chudera svagrina…
Tak ja len skúsim 🙂
@loyda si tehotná? či len podobnosť s tvojou švagrinou čisto náhodná?
@anonym_autor sorry, ale ty si takto normálna? Som nesmeirne šťastná, že ja nemám takéto zakomplexované teľa za švagrinú
@anonym_autor neviem ci to skoncenie s nou bude mat za trest alebo skor za odmenu.... Ty dospej, si ako hasterivy skolkar.
Ja som myslela, že tu nájdem pochopenie, ale jasne. Nedeje sa to vám, tak musíte strapnovat a ponižovať. Na mojom mieste by ste boli rovnako zradene. Ale žite si tie vaše dokonale životy. Končím!
@anonym_autor Ahoj, no nehnevaj sa, ale to nie my ta strapnujeme a ponizujeme, ale robis to v plnom nasadeni ty sama svojim chovanim🤷♀️ Aj ked svagrina dieta ma, neznamena, ze nemoze cakat dalsie len za to, ze vy sa idete snazit🤦♀️ Toto ako fakt? Miesto toho, co by si jej dopriala, a aby dieta bolo zdrave, pripadne sa s nou tesila, tak zavidis, len za to ze im sa podarilo skor ako vam? Prepac, ale TY NIE SI NORMALNA! Krista, sama som mala kamosku co cakala babo (druhe) a jej svagrina (manzelova sestra) oznamila,ze je v tom tiez (prve) tak sa neskutocne tesili,ze ako im to dobre vyslo, ze budu spolu kocikovat a krpci spolu vyrastat, ze budu rovesnikov mat. Ty musis byt dobre ujeta, ked za pozornost rodicov riesis takuto zavist co mas v sebe! Verim, ze sa svagrinej ulavi, ked ta ako cloveka strati🙏 Ty si tak toxicka osoba len z toho co si napisala, ze nazivo by som ta zazivat nechcela (predpokladam, ze to co si predviedla tu je len zlomok tvojej chorej povahy)...A zapamätaj si, ona moze mat dieta kedy chce - nie na tvoj povel, ona to moze oznamit kedy chce a uzna,ze je spravny cas - nie na tvoj povel a moze si kupit a mat (auto, dom, plot, zvierata atd) kedy ona chce a nie na tvoj povel!!! Tak sa spamätaj, lebo este mozes v zivote tazko zaplakat s takouto jeb...... zavistlivou povahou!
"Vianoce sme u svokrovcov oznámili, že sa snažíme o dieťa."
.
.
"A furt len oni, že by mohli mať aj spoločné. Tak sme sa s mužom ozvali, že aj my chceme ešte chlapca."
Dve rozporuplne verzie. 🤔😏 Jednoducho neprajnost a zavist ako svina
Všetky trefné komentáre už odzneli,ja len pridám,že mať takého zákerného člena rodiny je buď na vypiplanie svojej sebakontroly,alebo len ...za trest v minulom živote 😏.
Ako malé deti 🤦inak nechápem načo oznamujete že sa snažíte o dieťa. Čo je koho do toho!? A ste jak v škôlke deti keď sa bijú o lopatku taka klasická Slovenska tradičná rodinka.
vďaka Bohu za moju zlatú švagrinú. Tá je normálna, autorka ani zďaleka
Svagrina mozno este tam na vianocnej oslave rychlo otehotnela, aby ta predbehla. Nebudes predsa prva co to oznami a nebude sa cela rodina rozplyvat len nad tvojim dietatom. Boze zena, preber sa. Ona s muzom to vedeli uz vtedy, len chceli pockat mozno na vysetrenie, alebo par tyzdnov. Malokto oznami tehotenstvo hned ako ma 2ciarky. Ty uz mas 2zdrave dievky, tak bud rada a dopraj aj inym. Ver mi, ze sa nikto s tebou nepredbieha. To su v zivote take nahody aj s domom a autom. Len ty v tom vidis problem a pretacas to podla seba.
@anonym_67511d je mi jasné, že tehotná už bola. Ale mala to povedať. A nie sa tváriť, ako sa teší. Áno, ešte aj dnes s výsmechom vravela, že keď sa podarí aj nám, budeme spolu na materskej.
Ale mylite sa. To ja som šťastná, že som sa zbavila osoby ako je ona. Už aj muž to vidí, aj keď on to nekomentuje nijak.
Všetky sa tvárite, ale toto by sa dotklo každej jednej z vás. Každej. A kto povie, že nie, tak klame samu seba.
@anonym_autor a nezamyslela si sa nad tým, že mozno bola tehotná aj vtedy, keď si povedala, že vy sa snažíte? A ohľaduplne vtedy o svojom tehotenstve mlčala?
Neviem, aké máte medzi sebou vzťahy, ale keď chce, aby ste spolu kočíkovali... skús sa trochu schladiť. Možno si toto celé vytváraš sama a zbytočne.
@anonym_autor uz radsej dalsie dieta nemaj, lebo ty ho nechces preto, aby to bol chlapec, ale pre tvoju pozornost a jasne, ked ste si kupili dom oni mali sto rokov cakat aby si kupili byt, aj s autom mali cakat a teraz ste oznamili ze chcete dieta, tak oni rychlo na seba skocili, aby vas predbehli a jasne, ze sa pytaju ich kedy budu mat dieta, ked oni este nemaju, ach autorka ty si sama este dieta.
Ja som myslela, že tu nájdem pochopenie, ale jasne. Nedeje sa to vám, tak musíte strapnovat a ponižovať. Na mojom mieste by ste boli rovnako zradene. Ale žite si tie vaše dokonale životy. Končím!
@anonym_autor prepac ale ty si na hlavu? Co ta zradilo? Ze si dovolili mat dieta vo chvíli keď ste sa aj vy rozhodli mat dieta? Však sa teš, že sa im podarilo...a ešte viac keď sa podarí vám...to ako mala ísť na potrat lebo ry chceš byť tehotná a byt stredom vesmíru? Ty si veľmi zlý clovek
Mne jedinej tu pride divne oznamovat rodine, ze budete trtkat ako zajace, muz ta bude mat ako matrac a ty budes ako jablon ?
Naco to vesias na nos rodine a rodicom?
Ble
@anonym_adbd18 nie si jediná.
Mne príde normálne oznámenie, že čakáme, až vtedy, keď to uznáme s manželom za vhodné.
Prvé dieťa som mala v 38, zdravé. Dúfam, že aj tá švagriná neprajnej autorky bude mať zdravé.
@anonym_autor 👀🍿🍷
@anonym_autor veď toto tu už bolo
@anonym_autor to načo oznamujeme u svokrovcov, že sa snažíte o tretie dieťa? Čudna si ty, nie švagriná.. 🙂
Krmite trolla...
Ahoj, teba by som nechcela za švagrinú. Si závistlivá žena. Kto nedopraje iným, nebude dopriate ani jemu samému.
@anonym_autor …a to ako prebieha take oznámenie??? A načo je take oznámenie potrebné? Ako chapem, keď to spomeniete v rámci nejakej debaty…ale oznámenie? A ako ste to vlastne oznámili…drahá mama/svokra a spol, už mesiac se.ujeme bez ochrany 🙃 A ta zákerná švagriná ešte v tu noc zámerne otehotnela, aby vás stihla zatieniť, veru veru, skončí s ňou 😉
@anonym_autor Ahoj, no nehnevaj sa, ale to nie my ta strapnujeme a ponizujeme, ale robis to v plnom nasadeni ty sama svojim chovanim🤷♀️ Aj ked svagrina dieta ma, neznamena, ze nemoze cakat dalsie len za to, ze vy sa idete snazit🤦♀️ Toto ako fakt? Miesto toho, co by si jej dopriala, a aby dieta bolo zdrave, pripadne sa s nou tesila, tak zavidis, len za to ze im sa podarilo skor ako vam? Prepac, ale TY NIE SI NORMALNA! Krista, sama som mala kamosku co cakala babo (druhe) a jej svagrina (manzelova sestra) oznamila,ze je v tom tiez (prve) tak sa neskutocne tesili,ze ako im to dobre vyslo, ze budu spolu kocikovat a krpci spolu vyrastat, ze budu rovesnikov mat. Ty musis byt dobre ujeta, ked za pozornost rodicov riesis takuto zavist co mas v sebe! Verim, ze sa svagrinej ulavi, ked ta ako cloveka strati🙏 Ty si tak toxicka osoba len z toho co si napisala, ze nazivo by som ta zazivat nechcela (predpokladam, ze to co si predviedla tu je len zlomok tvojej chorej povahy)...A zapamätaj si, ona moze mat dieta kedy chce - nie na tvoj povel, ona to moze oznamit kedy chce a uzna,ze je spravny cas - nie na tvoj povel a moze si kupit a mat (auto, dom, plot, zvierata atd) kedy ona chce a nie na tvoj povel!!! Tak sa spamätaj, lebo este mozes v zivote tazko zaplakat s takouto jeb...... zavistlivou povahou!
@motylik2559 👏👏👏
Si zlý človek a je mi ťa ľúto!
@anonym_autor mozno by si sa ty konrcne m9hla z tych reakcii dozvediet, ze to tvoje vnimanie nie je spravne. A ze tvoj hnev je iba tvoj, tvoje nastavenie mysle a nie od niecoho zavisle. A nie zhrozena, ze tu nenachsdzas pochopenie
Ty si úplne prepnutá. No jasné, ty si povedala na Vianoce, že sa snažíte o dieťa a tvoja švagriná naschvál v priebehu týždňa otehotnela a už jej aj vyšiel pozitívny test a to všetko tebe napriek. Tebe nedošlo, že ona už pravdepodobne tehotná bola a že to cez Vianoce nepovedala len preto, lebo už vie, že si úplné psycho a že by si zúrila, že ti chce ukradnúť pozornosť? Asi ťa už má dobre odhadnutú, že na ňu žiarliš. Tipujem, že jej iba urobíš láskavosť, keď s ňou skončíš.
@anonym_autor Maju byvat pod mostom a vozit sa na bicykli? To kazdy, kto si kupi byvanie a auto po vas opakuje? Spamataj sa. Neverim, ze toto moze napisat 34-rocna baba.

Ja len dúfam 🙏, že švagriná bude mať syna.