icon

Závisť a rivalita. Ako sa vyrovnať so švagrinou?

3. jan 2026

Definitívne končím so švagrinou. Na Vianoce sme u svokrovcov oznámili, že sa snažíme o dieťa. Mám 34 a už dve máme, ale chceme aj chlapca. So švagrom sa usmievali a tvárili sa ako nám to prajú. Dnes sme boli u svokrovcov zase a oni oznámili, že čakajú dieťa. To urobili naschvál? Ona musí byť vždy stredobod pozornosti. Teraz aj keď otehotnieť aj ja, už budem druhá stále. Oni budú mat prvé spoločné dieťa, my tretie. A to je ešte otázne, či bude zdravé, lebo ona má už 38 rokov. Nervy mám neskutočne. Keď sme postavili dom, oni kúpili byt. Muž si kúpil auto, oni tiež. Vždy musia byť minimálne rovnakí ako my. Muž mi vravel, že sa nemám stresovať, ale už ani nemám chuť byť tehotná, keď viem, že pre nich to bude len ďalšie vnúča.

Strana
z6
anonym_c11cfd
3. jan 2026

@anonym_autor 😵‍💫🤢

anonym_67511d
3. jan 2026

@anonym_autor Švagriná môže byť šťastná,že s ňou končíš.
Keď ste to oznamovali, určite už tehotná bola. Jasné, že to bude iné, keď je to ich prvé a vy už privediete tretie a možno aj štvrté, piate, ... kým chlapec nebude.

hederamonstera
3. jan 2026

Neviem kto tu chce dieta kvoli pozornosti…

valria
3. jan 2026

@anonym_autor
Tvoj príspevok je detinský a trápny. Čítaj po sebe!

anonym_4a1b93
3. jan 2026

Boze zena, ty musis mat riadne smutny zivot. Tak asi ked svagrina otehotnela, tak to s radostou svokrovcom oznamila. Co mala cakat az ked porodi? Davaj si pozor, karma ta raz dobehne. A mozno ta uz dobehla.
Svagrina sa moze tesit na babatko, a ze sa zbavila toxickej a hlupej zavistlivej zeny v zivote. Teda teba.

pribinak
3. jan 2026

Si zlý človek. Dobrý človek by povedal, teším sa, že si tehotná, budeme kočíkovať spolu

To, že definitívne končia so švagrinou, je Jej šťastie. Ešte aj tá pripomienka o veku a zdravom dieťati. Pre tvoje info, aj 20 ročná môže mat choré dieťatko

Dúfam, te si troll a nie naozaj tak zlý človek

anonym_49cc88
3. jan 2026

to je ake smiesne oznamovat, ze sa snazime o 3. dieta, na co je to dobre? koho to zaujima? ked budes tehotna, potom to trub do sveta, ale ze ides sulozit nemusis nikomu oznamovat
ty si aka jednoducha osoba, ze my sme postavili dom a oni si kupili byt...a co je na tom, ako divne? to sa tak bezne deje, ze ludia niekde byvaju, alebo mali oznamit, ze budu byvat pod mostom? alebo oni si mali kupit bicykle, ked vy mate auto?!

stellarstar
3. jan 2026

Ja len že ty nie si normálna 🤢

autor
3. jan 2026
@anonym_67511d

@anonym_autor Švagriná môže byť šťastná,že s ňou končíš.
Keď ste to oznamovali, určite už tehotná bola. Jasné, že to bude iné, keď je to ich prvé a vy už privediete tretie a možno aj štvrté, piate, ... kým chlapec nebude.

@anonym_67511d je mi jasné, že tehotná už bola. Ale mala to povedať. A nie sa tváriť, ako sa teší. Áno, ešte aj dnes s výsmechom vravela, že keď sa podarí aj nám, budeme spolu na materskej.

Ale mylite sa. To ja som šťastná, že som sa zbavila osoby ako je ona. Už aj muž to vidí, aj keď on to nekomentuje nijak.

Všetky sa tvárite, ale toto by sa dotklo každej jednej z vás. Každej. A kto povie, že nie, tak klame samu seba.

abbey1
3. jan 2026

Môj mozog odmieta uveriť, že toto je reálne.

pribinak
3. jan 2026
@abbey1

Môj mozog odmieta uveriť, že toto je reálne.

@abbey1 ja verim, že toto je troll 🙈🙈🙈🙈

enmery
3. jan 2026

Ty nie si normálna...bohu vďaka, že takú švagriná nebudem nikdy mať!

personality
3. jan 2026

Mohla by si byť lesbička, hádam nebudeš žiť s mužom ako ona! 🤣

pralinka25
3. jan 2026

wtf? to ako vazne? dufam ze len zabavka

anonym_a76487
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_67511d je mi jasné, že tehotná už bola. Ale mala to povedať. A nie sa tváriť, ako sa teší. Áno, ešte aj dnes s výsmechom vravela, že keď sa podarí aj nám, budeme spolu na materskej.

Ale mylite sa. To ja som šťastná, že som sa zbavila osoby ako je ona. Už aj muž to vidí, aj keď on to nekomentuje nijak.

Všetky sa tvárite, ale toto by sa dotklo každej jednej z vás. Každej. A kto povie, že nie, tak klame samu seba.

@anonym_autor ja som doteraz nikomu nepovedala, že som tehotná a ludia, s ktorými som bola dávnejšie, keď to na mne nebolo vidno to doteraz ani nevedia a to som v 8 mesiaci. Kde je napísané, že švagriná to musela oznámiť? Mohla si to nechať pre seba. A možno to nemala potvrdené od lekára, preto sa len usmievali a keď im to potvrdili, tak to oznámila. Alebo čakala, kým začne druhý trimester atď.. ako nehnevaj sa, ale toto mi príde, ako keď sa malé deti o niečo hádajú. Ty normálne žiarliš, že ona to dieťa už čaká a ty ešte nie, pritom ty už dve máš a ona žiadne.. pochopila by som, keby si deti mať nemohla a ona oznámi,.že by ťa to vzalo, ale ani vtedy by nebola na mieste takáto reakcia.. my keď sme prišli o naše dieťatko q potom sa niekto pochválil tehotenstvom, tešila som sa s ním, hoci vnútorne som sa cítila šialene zle a potom doma plakala. Ale vždy som každému priala.. a ešte nerozumiem tomu, že teraz ty budeš vzdy tá druhá..a čo chceš byť prvá? To by bolo fér? Fét je to vtedy, keď sa starí rodičia zaujímajú o vsetky vnúčatká a nie len o vyvolené.

autor
3. jan 2026
@anonym_a76487

@anonym_autor ja som doteraz nikomu nepovedala, že som tehotná a ludia, s ktorými som bola dávnejšie, keď to na mne nebolo vidno to doteraz ani nevedia a to som v 8 mesiaci. Kde je napísané, že švagriná to musela oznámiť? Mohla si to nechať pre seba. A možno to nemala potvrdené od lekára, preto sa len usmievali a keď im to potvrdili, tak to oznámila. Alebo čakala, kým začne druhý trimester atď.. ako nehnevaj sa, ale toto mi príde, ako keď sa malé deti o niečo hádajú. Ty normálne žiarliš, že ona to dieťa už čaká a ty ešte nie, pritom ty už dve máš a ona žiadne.. pochopila by som, keby si deti mať nemohla a ona oznámi,.že by ťa to vzalo, ale ani vtedy by nebola na mieste takáto reakcia.. my keď sme prišli o naše dieťatko q potom sa niekto pochválil tehotenstvom, tešila som sa s ním, hoci vnútorne som sa cítila šialene zle a potom doma plakala. Ale vždy som každému priala.. a ešte nerozumiem tomu, že teraz ty budeš vzdy tá druhá..a čo chceš byť prvá? To by bolo fér? Fét je to vtedy, keď sa starí rodičia zaujímajú o vsetky vnúčatká a nie len o vyvolené.

@anonym_a76487 ona už dieťa má, len nie je svagrove

anonym_78b12d
3. jan 2026

Chorá hlava toto

alex49
3. jan 2026

Si otrasná ženská. Ty chceš tretie, lebo sa vám zatiaľ nepodaril chlapec. Švagriná je nadšená aj z jedného. Čo praješ ostatným sa ti vráti. Aby ste zase nemali "iba" dievča, ak sa vám to vôbec podarí.
Chápem, že ľudia oznamujú rodine tehotenstvo, ale na keru onú ste na vianoce rodine oznamovali, že idete mať z mužom nechránený sex, aby ste splodili vytúženého chlapca...?

autor
3. jan 2026
@alex49

Si otrasná ženská. Ty chceš tretie, lebo sa vám zatiaľ nepodaril chlapec. Švagriná je nadšená aj z jedného. Čo praješ ostatným sa ti vráti. Aby ste zase nemali "iba" dievča, ak sa vám to vôbec podarí.
Chápem, že ľudia oznamujú rodine tehotenstvo, ale na keru onú ste na vianoce rodine oznamovali, že idete mať z mužom nechránený sex, aby ste splodili vytúženého chlapca...?

@alex49 lebo bola reč o vnucatach. A furt len oni, že by mohli mať aj spoločné. Tak sme sa s mužom ozvali, že aj my chceme ešte chlapca. Ja neviem, vy sa na návšteve bavíte len o počasí?

anonym_7ef4ca
3. jan 2026

Daj adresu švagrinej, chcem jej poslať toto 🍾🥂. Aby mohla osláviť, že sa zbavila takého hada

anonym_0289e8
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tebe zaj..áva alebo trolluješ? Iné vysvetlenie skrátka nejestvuje!🙂

enmery
3. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_a76487 ona už dieťa má, len nie je svagrove

@anonym_autor Tak hnusného zlého človeka som tu už dlho nečítala.

doriiis
3. jan 2026

Ja len dúfam, že vám sa podarí dievča a švagrinej chlapec. 🤣Aby ťa normálne j. blo. Zaslúžila by si si

sisaka
3. jan 2026

Istú dobu som mala podobnú osobu v živote ako je autorka.
Švagrinej, ak je normálna, sa neskutočne uľaví, ak s ňou táto závistlivá, egoistická osoba skončí.

A čo sa ťa @anonym_autor dotklo? Že si dovolili kúpiť byt, auto alebo že si dovolila otehotnieť pred tým, ako si otehotnela ty s 3. dieťaťom?
Ty fakt nie si normálna …

autor
3. jan 2026

Ja som myslela, že tu nájdem pochopenie, ale jasne. Nedeje sa to vám, tak musíte strapnovat a ponižovať. Na mojom mieste by ste boli rovnako zradene. Ale žite si tie vaše dokonale životy. Končím!

amazonka13
3. jan 2026

Keď Boh stvoril muža, oddýchol si.
Potom stvoril ženu a odvtedy si už nikdy nikto neoddýchol!

Boh opatruj tvojho muža 😅 .

doriiis
3. jan 2026

Trápna krava

enmery
3. jan 2026

Trollolo😉🫠

anonym_b61342
3. jan 2026

Troll nabeton

zuzanaete
3. jan 2026

Akoze vazne???? Urcite svagrina otehotnela, len aby ti prekazila oznamenie o snazeni sa o chlapca. Niekto chce byt stredobod vesmiru, ale svagrina to nie je.

Strana
z6