icon

Zavolali by ste svokrovcom ohľadom nepozvaných hostí?

15. jún 2024

Baby ,moja dcéra má zajtra 8rokov, robíme malu oslavu pre rodinu, tentoraz sme vynechali ,jej bratrancov s rodičmi, pretože naše deti ich tu nechcú, naposledy ponicili hračky, dotrhali knihy..ide o to že to sú miláčikovia svokrovcov , a bojíme sa že aj tak ich prinesú ..pretože deti u nich trávia víkendy..
Deti povedali svokrovcom,že ich nechcú u nás na oslave už pred pár mesiacmi, ja som povedala tiež , avšak oni veľmi nerešpektujú..
Pozvanie som napísala, vyslovene tak že pozývame dedka a babku, ale aj tak mi je zle z toho že proste ich donesú ..
Čo by ste spravili ?
Toto je posledná oslava, veľmi sme sa s mužom pohádali kvôli tomu aby rodičom zavolal že nech ich nedonesu pre istotu..on je proste inak výchovany ale aj jemu veľmi vadia...
Už som z toho na prášky ..
Viem že keď im budeme kvôli tomu volať ,veľmi sa urazia, oni sú ťažká povaha..ja vôbec neviem čo robiť , mňa j.bne keď ich uvidím pred bránou s nimi ,že schválne ich prinesú ..
Deti majú 9 rokov ,ale výchovu ako opice bohužiaľ..svokre rozbili okno, televízor proste nezvládnuta výchova..

kikushaa
15. jún 2024

Mas tri moznosti:
- zavolat svagrovi svagrinej, a poprosit ich nech deti tento vikend nedavaju starzit svokrovcom, ze mate planovanu oslavu.
- otocit vsetkych pri vchode svokrovcov a deti, ze pozvanka platila len pre svokrovcov
- dorazne pri dverach upozornit svokrovcov, ze ak nieco ponicia maju za to hmotnu zodpovednost a potom trvat na preplateni znicenych veci.
Kazdopadne vzdy vysete z toho zle len vy, a urazia sa asi pri vsetkom co som vypisala 🙄🥹

mamina7070
15. jún 2024

este ma moznost napisat im sms ze oslava sa rusi to ze len pre nich tam pisat nemusis

autor
15. jún 2024

Už som si dala aj tabletku na nervy, som hotová z toho , práve preto je to posledná oslava

autor
15. jún 2024

@mamina7070 je pozvaná muzova sestra ešte , to by mi neprešlo, aj tá vie dokonca že deti tam nechceme

autor
15. jún 2024

Oni nás na oslavu svojich detí nezavolali , ani na jednu..

kikushaa
15. jún 2024

Muzova sestra = matka deti?

autor
15. jún 2024

@kikushaa nie druhá sestra

autor
15. jún 2024

@kikushaa taka sprostá nie som ani ja😅

0kristina0
15. jún 2024

Ak tvoj muz nema gule zavolat vlastnej matke urob ty. Pekne slusne ju popros, este raz vysvetli dovod a snad to pochopi.

simca06022011
15. jún 2024

Prezi.poslednu oslavu. Aj tak tieto.rodinne sú na nič. Deti nech oslávia s kamarátmi a s vami.

matullienka
15. jún 2024

Ja by som asi na hulvata keby prišli aj s tými spratkami ich otočila vo dverách, že pozvánka platila len pre starých rodičov tak nech deti vrátia rodičom a potom sa vrátia ale tie deti neprekročia prah môjho domu. Bolo by mi srdečne jedno či sa taký sebestrední ľudia urazia alebo nie. Nenechám si ničiť dom nevychovanyni spratkami len preto, že starí rodičia nedokážu rešpektovať naše rozhodnutia. A ak by niečo vykrikovali mohlo by sa stať, že na koniec sa budú stretávať len s tými nevychovancami lebo ja by som sa urážať nenechala ani moju rodinu

k_a_j_k_a
15. jún 2024

Nečítala som úplne celú diskusiu, ale... všetko by som pobalila a oslavu presunula k svokrovcov. Tým pádom sa vyhneš riešeniu druhých detí. Ak máte pozvaných aj iných ľudí, tak sprav dve oslavy. Jednu doma jeden deň, jednu u svokrovcov druhý deň/týždeň. A k svokrovcom by som zobrala nejakú malú jednoduchú tortu.

autor
15. jún 2024

Minule ich na oslavu doniesli aj tej druhej dcére, ktorá má topovicu dom, naozaj do najmenších detailov porobeny, krásny, vytrhali jej všetky papriky zásadne, postúpali po rajčinách , pochádzali smeti po záhrade..a nič absolútne nič, odvtedy nerobila oslavu ani nikoho nevolala..

gladys_07
15. jún 2024

Zavolaj ty svokre. Povedz ze ti doma deti „placi“ ze nechcu bratrancov na oslave lebo minule pokazili hracky a robis bordel a ze ak maju prist tak radsej ziadnu oslavu ani nechcu. Tak ze ju prosis nech pridu len oni so svokrom. Sk sa urazia alebo napriek tomu bratrancov donesu, budes vediet ktore deti maju radsej a podla toho sa zariad

autor
15. jún 2024

Absolútne nič iné m nepovedali, svokrovci sedeli celý čas na sedačke a ani sa nepohli odtiaľ vôbec nic

0kristina0
15. jún 2024

Vy ste dospely, oni su deti, to vazne nikto z vas si nevie s nimi urobit poriadky? Tak by som ich zhucala ze sami by k nam nechceli prist.

autor
15. jún 2024

@0kristina0 veď keď ich donesú tak spravím taký bordel normálne sa bojím že to preženiem ..ja som prchka povaha ..

autor
15. jún 2024

@0kristina0 ja sa nebojím vybavovať, ja sa bojím že to vybavím tak zze všetci budú cumiet

teki1
15. jún 2024

Asi je už načase,aby si sa prestala vyhrážať a konečne si s tými deťmi urobila poriadok ty sama,keď to rodičia ani starý rodičia nezvládaju.A ked niečo pokazia,daj to zaplatiť rodičom.Deti rýchlo pochopia,ako sa majú správať,len im to niekto musí ukázať.A čo tvoj muž,ani toho nerešpektuju?

tykat
15. jún 2024

Urobte oslavu vonku, bude pekne tak sup niekam na opekacku/piknik/vylet. Azda nebudete sediet doma a pozerat sa ako navsteva demoluje vasu domacnost?

autor
15. jún 2024

@teki1 nie nikoho absolútne nikoho , ani jedno z tých troch

teki1
15. jún 2024

Tak načase aby začali🤔 Keď to vedia tvoje deti,naučia sa aj oni.Od teba a hotovo.

autor
15. jún 2024

oni v živote neboli na výlete, v reštaurácii, nikde, keď idú do obchodu s potravinami,tak ich nechávajú u starých ,lebo oni si ľahnú na zem v obchode aj v 8 rokoch . .keď im nechcú niečo kúpiť..

autor
15. jún 2024

Sú zdraví , tu sa nebavíme o chorých deťoch ,ktoré majú nieco ...

tykat
15. jún 2024

"...,lebo oni si ľahnú na zem v obchode aj v 8 rokoch . .keď im nechcú niečo kúpiť.." sak nech lezia, tvoj problem to nebude 😁 mozno ked napises svokrovcom ze oslava bude vonku na vylete tak ich ani nezoberu.

autor
15. jún 2024

@tykat chvalabohu nie

h2
15. jún 2024

Ak muž odmieta toto riešiť si svojimi rodičmi, tak ja by som na tvojom mieste zavolala. Začala by som tým, že teda si chcem overiť, či prídu. Potom by som zopakovala želanie dcéry, že chce na oslave len starých rodičov, nie aj bratrancov/sesternice, tak že veľmi dúfam, že to budú rešpektovať. Všetko by som im to povedala slušne a tak trochu odľahčene, aby vôbec nedošlo k situácii, že by sa mohli uraziť. A ak by sa napriek tomu urazili, tak nech, bude aspoň o starosť menej. Ty si ešte robíš starosti, či sa nebodaj neurazia a ich vôbec nijako netrápi, či sa urazíš ty, že nerešpektujú tvoje pravidlá a želanie tvojej dcérky, ako oslávenkyne?
Prekvapujú ma aj rady presúvať oslavu k svokrovcom, alebo do prírody. Dcéra tých bratrancov/sesternice na svojej oslave nechce. Nechce ich ani na oslave u svokrovcov, ani na oslave vonku. Nechce ich tam vôbec, lebo jej zničia jej oslavu, jej veľký deň.

mamina7070
15. jún 2024

pozri nechaj to plynut ak pridu s nimi tak si to vybav priamo tak a nekontroluj sa

spoony
15. jún 2024

Neviem, ako ďaleko bývate od svokrovcov, ale možno by bolo riešenie, keby im manžel zavolal, že aby nemali starostlivosti s dopravou, tak ich príde autom vyzdvihnúť a dovezie aj odvezie ich z oslavy. V prípade že ho budú čakať aj s deťmi, tak riešiť rovno u svokrovcov, že tri deti do auta nevôjdu a rovno tam ich vrátiť domov rodičom.

nikpa
15. jún 2024

O to menej by ma to mrzelo keď je svokor taký... Lebo toto znamená doživotné ustupovanie.