Žena lev a muž rak
Ahojte. Mate skúsenosť so vzťahmi medzi ženou levom a mužom rybou. Ja mam 33 a on 49. Je to veľký vekový rozdiel a áno som si toho vedomá. Vzťah je super. Je to citlivý, inteligentný, silný muž s dobrým srdcom. Pracujeme v rovnakom odvetví on na vyššej pozícii. Ma 2 deti o ktoré sa stará takmer sám (cca 14 a 18 rokov) a preto si drží odstup aj keď som si istá ze chce byť so mnou. Nikdy mi lásku nevyznal a aj keď to nie je bláznivá láska viem ze ma má veľmi rád... Raz večer mi povedal ze je šťastný ze je spokojný a leží so svojou zenou. Je to francuz a na par mesiacov odchádza domov a preto to chce skončiť. Ja to ale nechcem. Je to to najlepšie čo má stretlo. On však tvrdí že som mlada a som vo veku kedy by som mala mat rodinu, deti.... on už ďalšie deti nechce. Bola som dlho sama a myslím si ze byť s niekym šťastný je viac ako mať deti. Ved nie každému je to súdené nie? Nechcem od vás vedieť co mam robiť, skôr chcem vidieť nezaujaty pohľad na vec. O levoch sa tu veľa zlého popísalo, a viem ze moja povaha je hrozna, on je ale človek ktorý zo mňa robí lepšieho človeka.
Ryba ci krokodil alebo chameleon, ked raz povedal, ze si mlada a dalsie vyhovorky nechce mat s tebou nic ved to pochop zabavil sa a papa, ved keby chcel pokracovat navrhne ti riesenie a nie to ako sa ta zbavit, tato naivita zien nema hranic
Ak si myslíš, že jediný problém na tejto veci je, že ty si Lev a on Rak tak si na omyle. Inak milujem, keď ženy "proste vedia, že on to tak cíti, aj keď ten chlap povie úplný opak."😂
@acrobaleno 😁 ženská intuícia 🤣
@lilyth to je neskutočne. 33 ročná koza a nemá rozum. Už len to, že vo svojom veku riešiš znamenia partnerov je maximálne smiešne. Celý tvoj príspevok mi pripadá ako keby ho písala nejaká 16 ročná žaba. Jasne, pomyslis si zaiste, že my nechápeme tu túžbu, vasen a lásku, ktorá vás spája. 🤦♀️ Ze mate medzi sebou niečo výnimočné. Ale vo skutočnosti mate medzi sebou s prepáčením prd. Starý chlap, čo už ma všetko si užíva s mladšou, kým je ta mladá ani nevie, koľko rokov majú jeho deti, nepozná jeho rodinu, nevie o ňom nič. On sa s nou chce rozísť. Ona je ochotná pre neho obetovať celý svoj život, šťastie a stať po jeho boku ako oddana a milujúca krava. On oto vôbec nestojí, ma ju na háku. A hlupaňa sa potrebuje o tom poradiť na konovi. Som rovnako stará ako ty, ale mam po svojom boku muža, ktorý mi dal priezvisko, lásku, domov, zázemie, o finančnej podpore a ďalších veciach ani nehovorím. Čakáme spolu dieťa a budujeme si svoj svet. Ty ani zrejme nevieš, kde ten tvoj býva.
Prepáč za expresívne výrazy, ale zaslúžila by si si aj prefeckat, aby si sa spamätala a upratala si život. Strácas najkrajšie a najlepšie roky svojho života s niekym, s kým to nemá budúcnosť. Mne je ta ľúto aj za teba.
Aj ja som si zažila podobne romaniky a lásky na celý život, ktoré boli silnejšie než vesmír 😅😅😅 ale nikdy som ich nebrala ako nič iné len ako pobavenie. Na vzťah a život som si vybrala chlapa s úplne inymi kvalitami a zapojila som aj rozum.
@lilyth Prepac, zmatok mas v hlave, aj zmatocne komunikujes... cele zle co pises, uplne jedno ake ste znamenia. Ak uz si ale potrpis na znamenia... levice neznasaju, ked sa svet netoci okolo nich a za kazdu cenu si vydupavaju aby sa tocil. To je aj odpoved, tento muz je totalne neperspektivny, ale Ty ho riesis lebo Tvoje ego neznesie nezaujem.

@mariejenka To nič, aj ja to tak často robím. 🙂