Opakované sny so staršími mužmi. Čo znamenajú?
Ahojte prosím vás myslíte že ide o moje vnútorné nenaplnené túžby? Opakovane sa mi sníva so staršími mužmi. Nie je to ten istý ale je v tých snoch rovnaká neha a láska. Rovnako silné objatia po ktorých sa cítim ešte aj po zobudení naplnená a šťastná. Rovnaké dotyky a pohladenie na tvár rovnaká láska ktorá z toho vyžaruje. Vzťah mam nenaplnujuci s rovesníkom. Nefunguje nám to už dlhodobo. Nemame spolu nič intímne. Nemám v sebe sexuálne túžby ale vždy som skôr vzhliadala k starším mužom raz som aj taky vzťah mala a bola to moja najkrajšia láska. Myslíte že to tak proste mám? Ze mi chyba po mojom boku starší muž kde budem cítiť lasku bezpečie a ochranu? Dat šancu takému vzťahu ak v realite príde? Samozrejme po rozchode. Už to veľmi dlho škrípe 🥹🫂
Keď nevyskúšaš,nebudeš vedieť.Ale,mala som vzťah aj ja s rovesníkom a rozišla som sa s ním. Zo začiatku to bolo fajn,ale potom mi na ňom už všetko vadilo . Potom som už len zo staršími bola. Ale u mňa to bolo tak max do 3-4r rozdiel starší
Mám o dost staršieho muža…už mame aj malé dieta
Bola to láska od začiatku velka. Moja prvá velka…je medzi nami skoro 13 rokov rozdiel
V nevím je to skvele ale nezabudaj že starší muž aj rýchlejšie starne, je viac unavený a keď ty si v najlepších rokoch, on už toľko energie nemá
Tak to mame teraz my…vybrala som si to a musím sa s tým zmieriť. Neviem koľko máš rokov, nepíšeš, ale treba rátať aj s tým a pripravit sa. A to že časom bude mat čoraz menej energie a radšej ako napríklad nekam ísť, bude chcieť ležať na gauči apod
Tým ta od toho neodhovaram, ja by som aj cez to nemenila 😇
Bola to láska od začiatku velka. Moja prvá velka…je medzi nami skoro 13 rokov rozdiel
V nevím je to skvele ale nezabudaj že starší muž aj rýchlejšie starne, je viac unavený a keď ty si v najlepších rokoch, on už toľko energie nemá
Tak to mame teraz my…vybrala som si to a musím sa s tým zmieriť. Neviem koľko máš rokov, nepíšeš, ale treba rátať aj s tým a pripravit sa. A to že časom bude mat čoraz menej energie a radšej ako napríklad nekam ísť, bude chcieť ležať na gauči apod
@anonym_b68911 v niečom je to skvele som chcela napísať
chybal ti otec v detstve. Bezpodmienecna laska, neha, ochrana. Urcite daj na svoje pocity a bud stastna. Hladaj vsak partnera, aj ked starsieh, nie nahradu za otca
To je o koľko rokov starší?
15-20 rokov už je veľa, neskôr by si ten rozdiel cítila, ja by som do takeho vztahu nesla
@anonym_b68911 stále byť doma a ležať na gauči je skôr vec nátury. Niekto je aktìvny aj vo vysokom veku (niekto až natoľko, že aj mladšiemu partnerovi to môže vadiť). Ale jasné, energie a síl vo vysokom veku ubúdať môže. Ideálne je byť v aktivite kompatibilní.
@anonym_autor ako si na tom vo vztahu k otcovi? Zatial co som.okolo seba videla mlade baby co isli po starsich muzoch tak tam bol vzdy komplikovany vztah s otcom. Hladali mozno podvedome nahradu toho co sa im nedostavalo. Velakrat isli hlavne po zenatych/rozvedenych s detmi a asi nasli to co hladali vtedy ked im dal prednost pred vlastnymi detmi, napr.zaklamal doma ze musi byt dlho v praci a bol s nimi. Asi potrebuju ten pocit byt vtedy u neho na prvom mieste, aby vsetko nechal tak, skratka byt jeho princezna.
Teraz s odstupom 10 a viac rokov to dve s ktorymi som v kontakte hodnotia ako velku chybu. Stale su s nimi ale je to komplikovane. Hlavne potom co prisli deti, prvotne nadsenie chlapov opadlo a teraz riesia ako byt so vsetkymi detmi plus minus rovnako. Vela krat sa to nedari lebo tie starsie deti z prveho vztahu si vedia vynutit pozornost,plus je tam u otca pocit viny. A to male z druheho vztahu tomu este nerozumie, ale jeho matka vidi ten nepomer a bojuje s chlapom nielen o pozornost pre seba ale aj pre dieta. Nie je co zavidiet
Opakujúce sny sú predpoveď budúcnosti, čo sa skoro stane realitou. Lenže nevieme aku realitu žiješ...či to nie je iná realita inej osoby teba samotnej. Nieco to znamená a niekto nechce pustiť do sveta význam snov...

@anonym_autor tak keď to tak čítam tak zrejme áno. Ale sexuálna túžba a milovať niekoho má spolu spojitosť ale sú to 2 rozdielne veci.