icon

Opakované sny so staršími mužmi. Čo znamenajú?

Dnes o 08:44

Ahojte prosím vás myslíte že ide o moje vnútorné nenaplnené túžby? Opakovane sa mi sníva so staršími mužmi. Nie je to ten istý ale je v tých snoch rovnaká neha a láska. Rovnako silné objatia po ktorých sa cítim ešte aj po zobudení naplnená a šťastná. Rovnaké dotyky a pohladenie na tvár rovnaká láska ktorá z toho vyžaruje. Vzťah mam nenaplnujuci s rovesníkom. Nefunguje nám to už dlhodobo. Nemame spolu nič intímne. Nemám v sebe sexuálne túžby ale vždy som skôr vzhliadala k starším mužom raz som aj taky vzťah mala a bola to moja najkrajšia láska. Myslíte že to tak proste mám? Ze mi chyba po mojom boku starší muž kde budem cítiť lasku bezpečie a ochranu? Dat šancu takému vzťahu ak v realite príde? Samozrejme po rozchode. Už to veľmi dlho škrípe 🥹🫂

anonym_aadd51
Dnes o 08:49

@anonym_autor tak keď to tak čítam tak zrejme áno. Ale sexuálna túžba a milovať niekoho má spolu spojitosť ale sú to 2 rozdielne veci.

anonym_20d9a8
Dnes o 08:58

Keď nevyskúšaš,nebudeš vedieť.Ale,mala som vzťah aj ja s rovesníkom a rozišla som sa s ním. Zo začiatku to bolo fajn,ale potom mi na ňom už všetko vadilo . Potom som už len zo staršími bola. Ale u mňa to bolo tak max do 3-4r rozdiel starší

januska12323
Dnes o 09:05

To musíš vedieť sama.

anonym_b68911
Dnes o 09:11

Mám o dost staršieho muža…už mame aj malé dieta
Bola to láska od začiatku velka. Moja prvá velka…je medzi nami skoro 13 rokov rozdiel
V nevím je to skvele ale nezabudaj že starší muž aj rýchlejšie starne, je viac unavený a keď ty si v najlepších rokoch, on už toľko energie nemá
Tak to mame teraz my…vybrala som si to a musím sa s tým zmieriť. Neviem koľko máš rokov, nepíšeš, ale treba rátať aj s tým a pripravit sa. A to že časom bude mat čoraz menej energie a radšej ako napríklad nekam ísť, bude chcieť ležať na gauči apod
Tým ta od toho neodhovaram, ja by som aj cez to nemenila 😇

anonym_b68911
Dnes o 09:12
@anonym_b68911

Bola to láska od začiatku velka. Moja prvá velka…je medzi nami skoro 13 rokov rozdiel
V nevím je to skvele ale nezabudaj že starší muž aj rýchlejšie starne, je viac unavený a keď ty si v najlepších rokoch, on už toľko energie nemá
Tak to mame teraz my…vybrala som si to a musím sa s tým zmieriť. Neviem koľko máš rokov, nepíšeš, ale treba rátať aj s tým a pripravit sa. A to že časom bude mat čoraz menej energie a radšej ako napríklad nekam ísť, bude chcieť ležať na gauči apod

@anonym_b68911 v niečom je to skvele som chcela napísať

anonym_c3b097
Dnes o 09:59

chybal ti otec v detstve. Bezpodmienecna laska, neha, ochrana. Urcite daj na svoje pocity a bud stastna. Hladaj vsak partnera, aj ked starsieh, nie nahradu za otca

anonym_68fe0e
Dnes o 10:03

To je o koľko rokov starší?
15-20 rokov už je veľa, neskôr by si ten rozdiel cítila, ja by som do takeho vztahu nesla

anonym_497825
Dnes o 10:23
@anonym_b68911

@anonym_b68911 stále byť doma a ležať na gauči je skôr vec nátury. Niekto je aktìvny aj vo vysokom veku (niekto až natoľko, že aj mladšiemu partnerovi to môže vadiť). Ale jasné, energie a síl vo vysokom veku ubúdať môže. Ideálne je byť v aktivite kompatibilní.

anonym_3a8750
Dnes o 10:31

@anonym_autor ako si na tom vo vztahu k otcovi? Zatial co som.okolo seba videla mlade baby co isli po starsich muzoch tak tam bol vzdy komplikovany vztah s otcom. Hladali mozno podvedome nahradu toho co sa im nedostavalo. Velakrat isli hlavne po zenatych/rozvedenych s detmi a asi nasli to co hladali vtedy ked im dal prednost pred vlastnymi detmi, napr.zaklamal doma ze musi byt dlho v praci a bol s nimi. Asi potrebuju ten pocit byt vtedy u neho na prvom mieste, aby vsetko nechal tak, skratka byt jeho princezna.
Teraz s odstupom 10 a viac rokov to dve s ktorymi som v kontakte hodnotia ako velku chybu. Stale su s nimi ale je to komplikovane. Hlavne potom co prisli deti, prvotne nadsenie chlapov opadlo a teraz riesia ako byt so vsetkymi detmi plus minus rovnako. Vela krat sa to nedari lebo tie starsie deti z prveho vztahu si vedia vynutit pozornost,plus je tam u otca pocit viny. A to male z druheho vztahu tomu este nerozumie, ale jeho matka vidi ten nepomer a bojuje s chlapom nielen o pozornost pre seba ale aj pre dieta. Nie je co zavidiet

arek00
Dnes o 12:09

Opakujúce sny sú predpoveď budúcnosti, čo sa skoro stane realitou. Lenže nevieme aku realitu žiješ...či to nie je iná realita inej osoby teba samotnej. Nieco to znamená a niekto nechce pustiť do sveta význam snov...