Ženatí chlapi a vydaté ženy na pokeci. Je to nevinná zábava?
Ahojte, potrebujem nezaujaty nazor na jeden problem. Manzel chodi na pokec - TAJNE. A mna to dost trapi, vlastne po dnesku som uz z neho zufala.
Ma tam dokopy 3 nicky, jeden si zalozil este pred narodenim nasho syna, v case, ked bolo medzi name vsetko OK, ziadne hadky a problemy, proste zalubene hrdlicky sme boli (nastastie som nemala ziadne tehotenske nalady). Neviem presne ako casto tam vtedy chodil, prisla som na to, az ked mal syn cca 2 roky.
Mali sme neskor problem, manzelska kriza, minuly rok v decembri to vyvrcholilo, odstahoval sa z bytu (vtedy som sem tiez pisala o radu, ohladne Vianoc, ci ich stravit spolu kvoli malemu alebo radsej uz oddelene). Pred dvoma mesiacmi sme sa dohodli, ze to este spolu skusime, za tym zlym obdobim dame "hrubu ciaru" a zacneme znova. Zistila som ale, ze chodi na pokec - aj ked bol odstahovany (tesne predtym neviem), a pokracuje v tom, aj odkedy je nazad. Neviem, co si o tom mam mysliet. Pred 2 tyzdnami som mu za to vynadala(slusne). Obratil to proti mne, ze mu neverim blabla, a ze co ma robit, ked sa mu nevenujem - prave vtedy som prala nejake jeho tricka, co potreboval na dalsi den na sluzobku, tak som sa mu naozaj nevenovala (musel si ich potom doprat sam 🙂). Povedala som mu na dalsi den, ze ked je to teda len taky nevinny pokec, tak nech si tam teda chodi, ale nech s tym nerobi tajnosti, ze citat mu to nemusim, ale nech hned nezatvara okno s pokecom, ked sa objavim pri nom a ked zdvihnem zadok, tak zase ide tam a tak dookola.
No... spomenula som vtedy len ten jeden nick, ten co ma najdlhsie. Ten prestal odvtedy pouzivat, ale stale sa prihlasoval na tie dalsie dva. A samozrejme, zase tajne (napriklad odbehne na zachod, rano v aute len co vytiahne paty z domu, ked idem ja vyniest kos, ...).Dnes som to uz nevydrzala a zase som nanho vybehla (aj ja som sa tam zaregistrovala a napisala som mu tam spravu). Zase ziadne ospravedlnenie z jeho strany, ziadny pocit viny, prave naopak, ze ja som "zla", ze ho sledujem, a ze kedysi som taka nebola atd... a ze ved som mu mala povedat, ze tam nema chodit vobec... moja pripomienka, ze som povedala, nech to nerobi za mojim chrbtom (a presne tak tajne, tam stale chodi) ostala akokeby nevypocuta, asi 3x zopakoval, ze ved som mu mala rovno povedat, ze tam nechodi :(.
Som z toho nestastna a zufala - myslite, ze prehanam ?? Urobila som aj ja chybu - ked som na ten jeho pokec pred par rokmi prisla, tak namiesto vydiskutovania som si vtedy zalozila na truc aj ja nick na pokeci. Viem bolo to hlupe, detinske (sama sebe to ospravedlnujem tym, ze som nemala v poriadku hormony, po porode, kojenie a tak). Inak, vadilo mu to vtedy, napriek tomu, ze aj on tam mal nick, ale nikdy nepriznal, ze aj on tam je (ani som sa ho vtedy nepytala, cakala som, ci to prizna sam).
A je pravda, ze ho pozorujem odkedy sa vratil. Totiz ked sa odstahoval tak (ako to uz u chlapov byva), asi po mesiaci si nasiel niehoho - neviem ako to nazvat , ci spriaznena dusa, ci milenka, ci co. Vraj to ale skoncilo, ked sa rozhodol vratit, resp. ked sme sa dohodli, ze to este spolu skusime.
Vzdy som si myslela, ze ma sice mnohe neresti, ale je to slusny chlap, co aspon nebeha za babami, nema milenky, ani nijako extremne neflirtuje. Ale po dnesku uz neviem. Som z toho fakt zufala - prehanam ? Chodite aj vy na pokec a fakt len tak nevinne pokecat ? Ak ano, robite to partnerovi za chrbtom, aby si to nevsimol ?
podla mna nie je normalne ani to, ked chodia na pokec vseobecne ludia nad osemnast, aj ked su slobodni 😀
@nyusika to je strasne obmedzeny nazor 😉
Jednym slovom je Ubohy a ty sa nic nenatrapis ,neprestane s tym
@livinkakvetinka naozaj to robil tajne 🙂... no, ak si teraz zalozi dalsi nick a bude tam chodit zase tajne, tak na to naozaj uz nepridem. Ale pred 4 rokmi nebol taky opatrny, vedel, ze som zalubena (aj on bol alebo to velmi dobre hral) a ze by ma ani nenapadlo po takom niecom patrat, prisla som na to nahodou. A tie dalsie nicky - on sa prihlasuje na vsetky naraz, ma tam rovnaky vek (nespravny, pridava si 3 roky🙂), rovnaky profil (uplne prazdny), rovnaky pocet fotiek... takze ked sa z toho jedneho prihlasil, tak som si pozrela ostatnych prihlasenych z BA v tej chvili a to zvykne byt (v tom veku) par ludi, max 2 stranky, jednoduche 🙂.
@lorela ano, tiez myslim stale na to, ze to asiprehanam... vies, spominala som tu jeho "spriaznenu dusu" co mal, ked bol nacas odstahovany, kvoli tomu som asi taka nemozna... nasiel si ju dost rychlo po odchode...a napadlo ma aj, ze si ju narazil prave na pokeci davno predtym, pre odstahovanim.... po mesiaci ich asi spolu videli na kave (pisem "asi", lebo neviem naisto, ci to bola ona), po dvoch mesiacoch boli spolu na malom vylete (aj s nasim synom - vtedy som sa o nej dozvedela)... na jednej strane si hovorim, ze ak s nou je stale v kontakte, tak uz hadam by to nebolo cez pokec (kedze ma na nu mobil)... ale potom ma prepadne depresia, ze mozno aj hej - aby pri pripadnom rozvode nesvietilo vo vypise z jeho mobilu jej cislo.... a takychto kravin som mala vcera plnu hlavu.
Momentalne na to kaslem, nejdem nic riesit. Idu prazdniny, idem si uzivat par dni volna s malym.
este k tomu, co ste mi viacere radili - ze aktivovat plus a vypytat si od neho heslo - to nepojde, heslo mi urcite neda... vcera doobeda, ked som mu telefonovala, tak som povedala, nech mi ukaze aspon posledne RP, nech vidim, a akom style na pokeci pise...alebo nech mi povie co prave pisal.. a on, ze nie, preco by mi to ukazoval... a ze si nepamata, co naposledy pisal (cize nepamatal si, o com pisal pred 15-20 minutami)
robila som to aj ja pisala si a. .našiel mi to,cítim sa úplne na dne, neviem bolo to hrozne, bola debata aj o rozVode
@bratislavcankanm čítala som tvoje príspevky aj v iných témach, naozaj sa ti divím, že si s ním ešte nevyrazila dvere, respektíve nechápem, prečo si ho zobrala späť....to chceš ďalšie roky robiť stopárskeho psa? Je ti tento človek oporou, alebo príťažou? On vyhľadáva presne také typy, ako si ty, alebo iná by ho vyrazila už dávno. Tu nejde len o pokec, ale o sústavné klamstvá plátané ďalšími klamstvami 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Vôbec nezáleží, čo tam komu písala, ide o to,že sa s tebou hrá ako mačka s myšou. Kde je úcta k tebe? O láske radšej ani nepíšem....
@bratislavcankanm Nechcem, aby to čo napíšem vyznelo, že máš rezignovať. To vôbec nie. Ale skús myslieť viac na seba, človek musí byť aj vo vzťahu trochu sebec (užívaj leto, užívaj si s malým každodenné radosti, teš sa z maličkostí, nájdi si záľuby, odreagovanie, čas na kamošky), a zároveň tým môžeš urobiť viac pre váš vzťah, ako tým, že ho budeš neustále napätá, podráždená kontrolovať, dožadovať sa dôkazov a vysvetlení. Čo sa má stať, stane sa - ak tvoj muž má akési nazvem to "predispozície" na úlety smerom k ďalším ženám, neurobíš s tým nič a môžeš byť tá najskvelejšia partnerka na svete.
... Nech má doma sebavedomú usmiatu ženu plnú plánov na ďalší deň ako zamračenú sliediacu semetriku s večnými výčitkami. No s ktorou bude chcieť tráviť viac času? 😉
@lorela určite s tou, ktorá mu umožní taký život, aký sa mu páči - nulová starostlivosť o dieťa a o domácnosť, menšia finančná zainteresovanosť na chode domácnosti, ako má žena , pánske aj zmiešané jazdy, vyhľadávanie flirtíkov na pokeci....veď ja byť ním, tak takejto žene ruky bozkávam. Prečítaj si príspevky aj v iných témach... 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Radíš dobre myslieť viac na seba, ale na seba aj čo sa týka budúcnosti, s týmto človekom je to zabitý čas.
@timea7 To je fakt, iné témy som nečítala. Môžeš mať kusisko pravdy.
Zakázané ovocie tomuto pánovi chutí najviac 😝 , navyše čím viac sa ona snaží o kontrolu, tým viac je on polichotený. Proste ho to baví. Keby to mal "dovolené", stratí sa ten adrenalín, to napätie. Jedného podobného som poznala. Z toho vychádzam... 🙂
@bratislavcankanm tvoj manzel vnasa nedoveru do vaseho vztahu a ocividne mu to vobec nevadi..taha ta za nos a nechava si otvorene zadne vratka,ktovie,s kolkymi damami udrzuje "vztahy"... 😒
@timea7 To nepochybne. Ale keď už raz na scéne indivíduum je... 😝
Ťažko radiť, aj keď sa hovorí, že najlepšia rada je od nezainteresovaných. Najlepšie by bolo, ako píšeš, takého hada na prsiach si nechovať. No koľko žien je natoľko citovo zainteresovaných a zaslepených doslova bezvýhradnou láskou, že predstava o chlapa prísť úplne je 100 krát desivejšia ako sa pri ňom trápiť a zožierať.
@lorela viem, ale nechápem to, čím je kludný život bez muža horší, ako život, v ktorom sa stále umáraš tým, že si niekoho nájde a či ostalo len pri písaní a prečo to robí, prečo ma tým uráža, na domácnosť bohviečo neprispeje, nepomôže, toto je partnerský život? Sú mladí a zdraví, čo ak príde choroba, vážne problémy? Môže sa na takéhoto muža spoľahnúť? Je to pre život ženy prínos, alebo brzda....zrazu zistí, že jej ťahá na 50-tku a život nežila, ale prežívala po boku takéhoto tĺka, pre manželský život podľa mňa nepoužiteľného. Všeličo sa dá tolerovať, aj odpustiť, ale klamstvo plátané ďalším klamstvom u dospelého muža, manžela, otca.....
@bratislavcankanm ja by som ho z celej lásky prenechala jeho babenkám na pokeci. Nech si ho aj roztrhajú na kusy, nech sa o neho bijú, nech si to chalan užije a ďalších 20 rokov rieši ženy a hľadá ďalej. Až z neho zostane vypĺznutý starý kocúr bez rodiny a bez zázemia, ale vyrealizovaný na pokece 😀 😀 😀 Fakt by som mu to z úprimného srdca želala 😎
@lorela ja najmä nechápem, že sa spolu nerozprávajú o takých nesmierne dôležitých veciach - kde budú bývať, výchova detí, financie. Nerozumiem ani tomu, že ak sa to stane prvý krát, že žena nemá peniaze, mužovi to nedocvakne, alebo to robí zámerne ( to asi skôr 😝 😝 😝 😝 ) a ona sa s tým uspokojí?! Ďalej to nerieši? Viem, že nie každý má takú "papuľu" ako ja, že sú ženy bohužiaľ na SK stále vychovávané k tomu, aby držali hubu a krok, vyhoveli mužovi vo všetkom, všetko strpeli, len aby dobre bolo.....ale veď nežijú v 19. storočí bez prístupu k informáciám. Zakladateľka témy VŠ, vzdelaná inteligentná žena, si nedokáže zohnať info a argumentovať nimi?
😒 😒 😒 on chatuje na pokeci, lebo sa mu nevenujes a peries mu tricka???...wtf?...v tom momente by bol zbaleny aj s mokrymi trickami pred dverami 🙄
kazdopadne je to diagnoza chronického pod*ebavaca, ktory trpi priliz nizskym sebavedomim a potrebou stale si dokazovat, ze je ziadany (co u zufaliek na pokeci zase nie je az take tazke) a pri kazdej konfrontacii rata s alternatívou, ze ho zbalis a on potrebuje rychlo nahradu, lebo ved nemoze zostat predsa sam 😉
btw, normalny clovek by neriesil manzelsku krizu systémom "klin sa klinom vybija", ale hladal riesenie, lebo mu asi zalezi na partnerke a dietati (alebo jedine ze by nie)...takze to je tvoj pripad...daj mu ZBOHOM
@maria117 uplne s vami suhlasim, predsa treba hladat kompromis a vsetko sa da vyriesit, som presvedcena, ze nejaka ta chyba je vzdy na oboch stranach. Ja osobne si radsej veci s priatelom hned na rovinu vydiskutujem ako robit zbytocne natahovacky ktore aj tak nikdy nevedu k nicomu. Musite sa snazit obaja aby vas vztah mal znovu nejaky zmysel. Drzim palce snad sa to podari 🙂🙂
@linduska86 klietka....???Aksa dohodneme obaja že Fb nebudeme použivat lebo je to hlupost...to je klietka? Nie práve to je o dôvere. FB a chat je len pubertálny prežitok a horšie. Internet je dobrá vec...to ano,ale nie FB. Ak si chce niečo s kolegami, s kamošmi pisať....nato mame emaily.
Nikdy som mu nekontrolovala telefon, ani emaily. Asi tak si totálne mimo,nevieš čo je klietka...moja
@lucinkaboz dovera je o tom, ze pokial ma niekto fb tak mu doverujem, vies niekto tam moze mat aj pracovne kontaktky a nemusi sa rovno kurvit.. mas trosku obmedzene spektrum ak ta chce podviest tak ta podvedie ci chces alebo nechces. emaily? ty kde zijes v jaskyni? a ak ma viber tak co tiez je to zle?!
mam pocit, ze niektore herecky su tu v puberte a riadne s nimi trepe.. pokial sa chlapovi venujes tak nema dovod si hladat niekoho ineho 😀 ak to ma raz geneticky dane, ze je kurevnik tak mozes sa ty s nim dohodnut aj spisat zmluvu pred notarom .amen.
@linduska86......... po puberte mam tak 20 rokov,
emaily su z jaskyne, moja? Odkedy?? Odkedy sa využiva na pracovnu komunikáciu FB? Vieš o tom, že niektore velke firmy FB v práci blokuju,aby sa nekonverzovalo? Kolko mas rokov si z tých...čo využivaju všetky vydobytky doby a ani si neuvedomuješ, že práve tymto sa ty vracias práve ty v oblasti KOMUNIKáCIE A VZTAHOV do jaskyne...Pracovne emaily ti niečo hovoria? Kolko presediš pri chate,aby si bola online?
Ja tu o ziadnom..kur..veni nepisem, Nikedy treba stopnuť to, čoby mohlo byť v začiatkoch,DOVERUJ ALE PREVERUJ, mnohi si nevedia vydiskutovat problemy za stolom, otvorene sa rozprávat,mnohi zo vztahu utekaju do virtuálneho sveta, kde si niektorých chlapov ochotne vypocuje nejaka zamindrákovaná ženská a chlap sa toho chyti...chlapi su mnohokrát ,mnohokrát ako pubertiaci, v problemocom vztahu si takto virtuálne dokazuju ego a nebodaj ak na druhej strane najdu tzv, pochopenie a obdiv.. To nie je o nevere o sexe cez postel ...to je o tom čo tomu cez net predchádza....tak za zobud, vyjdi z ulity FB ..realita vztahov a dovera je uplne o niečom inom.ako sa tvarit...že doveraujem ti...kludne si chod na Fb každy večer...na par hodin ...sa zobud...tvoj slovik iba ukazuje ze si nedospele pubertáne decko,ktore zivot ešte nauči, tvoje vyjadrovanie zenskeho pohlavia je na urovni dlaždičky
@lucinkaboz my sme si potykali?! si nespomínam "moja" !!
NO ty si presne z tých vyberavých žien 😀 tvoja arogancia o niecom svedci -- mas pokoru voci nazoru iných ludi ,alebo si hladis len to svoje?
No tvoje vyjadrovanie tiež svedci o niecom 😉
z tvojej argumentácie teda plynie , ze vlastne ty neveris muzovi - tak mas potrebu preverovať ak verím tak ja taku potrebu nemam.. ;) a mám dosť rokov nato, a nieco za sebou aby som nemala pubertálne ani vyjadrovania a ani chovanie , ale kazdopadne mám nato iný nazor. a nemyslim si, že FB je hrozba pre vztah, alebo pracovný kontakt. 🙂
@linduska86 svoj slovnik...si ukazala, bohužial na tvoju škodu, je to detinske sa teraz obhajovať
arogancia? iba pravda na rovinu
veta: pokial ma niekto FB, tak mu doverujem.....ma dostala...ked ma niekto FB, tak mu doverujem?
prepáč, ale žiadnemu mužovi sa veriť nedá, aj tomu najlepsiemu na svete
FB a virtuálne neverey, stretka, dohovaračky ...ohovaračky, navrhy, fotky a ine správičky su hrozbou pre vzťah, taka je realita
@lucinkaboz ži a nechaj žit asi tak .. sorry mám nato uplne iný nazor ako ty. a je mi to fakt jedno co si ty o mne budes mysliet, mysli si .. vies kde to mám? ano presne tam 🙂 see u
mas problem uznať iný nazor., utočiš hlupymi rečami, vykričniky sa v normálnej neútočnej konverzácii nepouživaju, tvoja štylizacia je hodna pubertáčky z 8.A
inak sa ma to nejak nedotýka, pekny večer

@bratislavcankanm chodenie na pokec a najmä spôsobom, aký si opísala - keď vytiahneš päty z domu, keď ide na WC....je na úrovni pubertiaka. Zadaný muž tam nemá čo robiť. Po mesiaci, ako sa odsťahoval si našiel milenku. Ja akosi dobre nerozumiem tomu, na čo s mužom takýmto "kvalít" strácaš čas. Je to nevyzretý pubertiak, ktorý sa nezmení nikdy.
Názory -že sa nudí, že tam chodí preto, lebo má nejaké problémy,považujem za veľmi úbohé výhovorky.