Ženy, na čo máte mužov, manželov, priateľov?
Milé baby, zaujímali by ma vaše zamyslenia na čo máte máte mužov, na čo ich potrebujete, čo na nich milujete, čo na nich nenávidíte, za čo ste im vďačné a pod.
Tiež o čo by ste prišli keby ste ich nemali.........
ďakujem.
@michal3691 niektore zeny maju iba zlych chlapcov rady ;) ja uz ich nemusim
@michal3691 Ty si ešte veľmi mladý a prepáč, hlúpy....
@sykorkauhliarka tak sme vsetci spokojny 🙂
@libawet pacia sa mi tie babickovske reci stylu nerobis tak ako sa ma ? tak si hlupy nenormalny a podobne odhliadnuc od toho ja to nejak nepocitujem zeby sa mi nedarilo 🙂 A kedze sa mi dari dovod na zmenu nemam a samozrejme niesom politik aby som musel robit tak ako chcu iny 🙂 nepotrebujem tvoj hlas vo volbach 🙂
@libawet ak je jeho vek realny tak prepac ...velmi mlady rozhodne nie je ....to je vek kedy by mal mat clovek uz rozum ale v tomto pripade sa nedostavi...
@michal3691 No je to názor.
@michal3691 prosím Ťa, chlapče - 1.pád množného čísla sa píše vždy mäkké " i" ...nebol si vtedy v škole?
Nechajte ho, baby.......... Ide o názor, pohľad. Zapojil sa, to je jedno aké je tam i v tejto chvíli.
@sykorkauhliarka rozum je robit zenam otroka ? nie to je nerozum 🙂
@michal3691 Keď máš pocit, že muži robia ženám otroka, poniektorí teda, tak si myslíš, že tá žena to žiada od nich kvôli sebe?
Niekedy to tá žena robí pre rodinu................ Aj keď áno sú ženy môj muž to nazýva píly.........
@michal3691 asi poznas iba dominatne zeny pocnuc tvojou mamkou ...nic v zlom asi si to mal ako maly chlapec pred ocami...moj muz mi otroka nerobi ani ja jemu spolocne sa starame o nas domov
A veľa mužov by skapalo v hnoji, keby nemali ženu.............
@michal3691 Klidek, ak by muzom tak strasne vadilo zenske chovanie, tak sa na to vykaslu a nehladaju si neustale vztah, ale prisambohu chlapi nadavaju na zeny, no len co vztah skonci, o nicom inom nerozmyslaju, len ako si najst dalsi :D. Ty zjavne nemas dobre skusenosti, cize sudis podla toho, to chapem. Ale vzdy je to tak - kazdy ma, ako si urobi. Ak chce zena ostat doma a muz s tym suhlasi - preco by to malo niekomu vadit? A naopak. Ak to chlapovi vadi, nech povie NIE, jednoduche, ma na to narok, ale v tom pripade je casto nutne, aby doma trochu pomohol, nie je mozne, aby obaja mali normalne zamestnanie a zena pride z roboty a zacne dalsiu sichtu - domace prace, zatial co muz oddychuje. Ak su ludia normalni, da sa vzdy dohodnut, ak nie su a ostavaju spolu, to uz nie je nikoho problem okrem nich dvoch.
Pánko sa rád háda vidím🙂))) hlavou proti múru. Baby nemusíte hrať jeho hru. Treba sa len pousmiať a ísť ďalej. Nie sme na tomto svete aby sme s každým súhlasili, ani aby sme každého zachránili a už vonkoncom nie aby sme celému svetu vysvetľovali a obhajovali svoje postoje. Napísali ste svoje postoje tak ako to cítite vy. že to on cíti inak, tak nech...nech si má to svoje a je šťastný. na veky vekov. ámen🙂)
@sykorkauhliarka ale píše a vyjadruje sa akoby mal 15....áno, ako píšeš, rozum nejde priamo s vekom....
@libawet nie nie nejde lebo pre rozum je ina definicia nez si myslis ty 🙂 nezabudni mi vytknut nejaku pravopisnu chybu ked uz k teme nemas co povedat 🙂
@jjunka tu mi to pride skorej jak sadrokarton nie jak mur 🙂 slabe slabe 🙂
@natalym to mas pravdu 🙂 ale niektorym hnoj vyhovuje 🙂
@sykorkauhliarka do mojej mamky sa nenavazaj
@natalym niekedy pre seba a hovori ze je to tak spravne a ze je to pre rodinu
@michal3691 Hej po posledné máš pravdu...........
@michal3691 No doviedol si ma k poznaniu, že keď on chce hnoj a je mu dobre a ona chce palác, tak majú rozdielne hodnoty a prečo sú teda spolu? V konečnom dôsledku je on zrobený a radšej by bol v hnoji, alebo je rád, že sa z toho hnoja dostal?
Čo keď ona spozná, že ten palác je jej nanič a radšej by ten hnoj.
Jáj riziko podnikania........... Či? Takže len skúšať a skúšať a nebyť tvor monogamný teda.......
Ja zas taká stará nie som , ale aj v rannej mladosti som obchádzala takýto typ chlapov . Takých pseudomachov. Oni ženy nepotrebujú , majú ich len na sex ..pritom drvivá väčšina z nich by rada zakotvila v normálnom prosperujúcom vzťahu . Len kde taký nájsť že keď vediem také reči ...tak potom s takouto zvukovu kulisou si nachádzajú menej kvalitné partnerky. A potom sa chodia odreagovávať na ženské fóra.
@natalym zalezi od hodnot a schopnosti daneho chlapa mas 4 kategorie
taky co hnoj nechce ale moc nevie ten stav zmenit sam preto potrebuje zenu
taky co hnoj nechce ale vie si upratat taky v podstate zenu nepotrebuje ( nie na pratanie )
taky co hnoj chce ale chce aj zenu ( idealne rovnaku )
taky co hnoj chce a nechce zenu 🙂
a zalezi este od druhu hnoja a pravda je taka ze malo ktory chlap chce poriadok ako z katalogu koli sebe , chlapi sa svojim hnojom definuju 🙂
@maminuska nesud vsetkych podla paru chlapov 🙂 ja sa nepokladam za pseudomacha normalne hovorim svoj nazor ked je toto pre teba pseudomachovske spravanie tak mas zrejme doma subika bez nazoru ( alebo kedisi davno nazor mal a uz nema ) odporucam teoriu tygra pozriet . Normalny fungujuci vztah ? bez obety nehrozi a obeta u chlapa = strata slobody 🙂 A aka je to menej kvalitna partnerka ? btw ako odreagovanie dobre forum 🙂
@michal3691 Obeta u chlapa = strata slobody?
@natalym no ano 🙂 chlap je svojim sposobom socialny buzerant 🙂 Je mu lepsie s chlapmi , pretoze ty mi nekritizuju uces , topanky , nohavice , kolko piv vypije , ci grga , alebo nadava , kamosi ho vzdy podporia . ( ak takych samozrejme ma ) Lenze zeny vnimaju chlapa ako kus zuly ktory treba otesat do kvalitnej sochy 🙂 No a tu nastava problem pretoze chlapi sa tomu otesavaniu brania ( samozrejme ako ktory ) . Vo vztahu to je o obete , nemozes to nemozes hento nemozes tamto , musis toto 🙂 A tak to ma byt a hentak to ma byt 🙂 Pride ti to ako sloboda ?
@michal3691 A čo v prípade keď to žena nerobí? Že akceptuje slobodu, mierny hnoj, blbé zvyky a zábavy?
@michal3691 🙂 nie ty si pseudomacho ... kopec kecov . Všetci ženatí muži sú podľa teba subíci , a keď náhodou nie sú tak si majú robiť čo chcú ...🙂 a až potom je to ten správny CHLAP , čo pretiahne ženu na gorilu , doma treskne po stole odíde kde chce, príde kedy chce.. lebo to je to pravé mužské a to je tá SLOBODA.
A s takýmito kecami chceš kvalitnú partnerku ? S takýmito kecami si tak nájdeš ženu čo má IQ húpacieho koníka, lebo žena so zdravím sebavedomím naozaj ten bicykel o teba neoprie.
Ty by si aj chcel "dobrý tovar" aj by si chcel normálny vzťah , to si ale zaši ústa a neotváraj ich , lebo keď ich otvoríš tak sa všetko normálne rozuteká a na teba zostane tak civieť zmoknutá sliepka. A potom že máš zlé skúsenosti ..sám si ich robíš.
@michal3691 by ma celkom zaujimalo preco si myslis ze vsetci muzi su ako ty a tvoji kamarati🙂 ja ked som spoznala svojho muza tak nehresil, negrgal, necitil potrebu pit pivo a pod. ... ja som nikdy svojho muza nedrzala doma, nemam problem ked ide von, bol uz s kamosmi aj na muzskej jazde na 3 tyzdne... neviem ake zeny ty poznas a akym muzom si - ale vdaka bohu nie si vzorka ludi s ktorymi sa ja stretavam🙂 inak moj muz si kupuje oblecenie sam - velmi kvalitne a vkusne a ku kadernicke chodi castejsie ako ja - jednoducho sa o seba stara, co tiez pokladam za normalne ( ty viditelne nie🙂)
@natalym predpoklad pre dlhorocny vztah 🙂 lenze je ta zena stastna ak mu to toleruje ale nepaci sa jej to ? Ak je rovnaka ako on tak sa to fakt da 🙂 lenze taka liberalita na slovensko este nedorazila 🙂
aby som nebola sama, na to ho mam...jednoduche... vo dvojice se to lip tahne
@michal3691 Toleruje a nevadí jej to. Lenže prča je, že to vadí jemu, lebo sa o neho nezaujímam.
baby, na neho je škoda reagovať. On tu chodí si zdvihnúť adrenalín, aby mal vzrúšo, on to potrebuje k životu. Včera zmazali diskusiu kde si obhajoval svoje názory, tak prešiel do druhej. Ešteže má koníka, ktorý sa mu vždy postará o zábavku .-)

@sykorkauhliarka neopres ty opre ina 🙂