icon

Ženy, na čo máte mužov, manželov, priateľov?

natalym
1. feb 2017

Milé baby, zaujímali by ma vaše zamyslenia na čo máte máte mužov, na čo ich potrebujete, čo na nich milujete, čo na nich nenávidíte, za čo ste im vďačné a pod.
Tiež o čo by ste prišli keby ste ich nemali.........

ďakujem.

dzjanetta
2. feb 2017

@libawet ...hodila som...🙈..
...ale nie...mas pravdu

michal3691
2. feb 2017

@libawet hm neviem citim sa skvelo nemyslim si zeby som sa mal zle . A ona sa nestazuje .

@dzjanetta no ak by zeny sex nechceli a chovali by sa tak ako sa chovaju aj nadalej chlapi by ich absolutne nemali motivaciu riesit

@sykorkauhliarka tak ako ti vravi natalym , nedaj mu a uz bude kukat , nedas mu dlho mozno aj poriesi nejaku

@libawet pozrie , ale ak ma doma harpiu ktora to bude riesit cely vecer od strachu to racej nerobi 🙂

sykorkauhliarka
2. feb 2017

@libawet kukat sa je jedna vec sak na to su oci a druha vec je ked sa chlap otaca na ulici za zadkami...to moj nerobi..zena sa musi snazit aby sa pacila stale svojmu muzovi.a musi byt prefikana liska aby mu vedela masirovat jeho ego...

libawet
2. feb 2017

@michal3691 tak na čo také čosi vôbec píšeš, ak nehovoríš zo svojej skúsenosti? ...tak snáď tú " harpiu " ako píšeš, nemá pri sebe celý deň, že....

libawet
2. feb 2017

@sykorkauhliarka tak si to mala tak napísať, nevyjadrovala by som sa....

dzjanetta
2. feb 2017

@michal3691 ...asi mas zlé skúsenosti..s nami ženami...
...aj.muži vedia byť protivni..aj ženy vedia byť protivne, aj deti vedia byť protivne...každý je nejaký...
...ale samozrejme, ak máš vo vzťahu, neustále niečo riešiť...to je blbosť

maminuska
2. feb 2017

@natalym tak ja by som bola rada keby mal chlap len na sex , to by znamenalo že všetko ostané okolo seba si urobí sám , teda okrem toho sexu . Vidíš a môj nie a nie si z toho zobrať príklad, furt niečo chce ...čisté košele , uvariť , čajík navariť pri soplíkoch ....

sykorkauhliarka
2. feb 2017

@michal3691 ale ja naozaj nemam dovod mu nedat.. nerobim to z povinnosti ale pretoze ma to bavi..laska a sex idu ruka v ruke....uz si mal dakedy krasny vztah s clovekom s ktorym bol sex za trest ?

natalym
autor
2. feb 2017

@maminuska Zmysel pre humor je veľmi dobré si udržať..............

No ale potrebuješ Ty neustále niekomu čisté košele, uvariť, čajík pri soplíkoch? Kto Tebe čisté košele, uvariť, čajík pri soplíkoch?

maminuska
2. feb 2017

@natalym mne nikto ...tak čaj mi uvarí , ale zas peňáze na stôl vytasí bez mučenia , ja to volám barter .

natalym
autor
2. feb 2017

@maminuska Tak to je potom v poriadku. Rovnováha je zachovaná........
Ten môj nie a nie pochopiť rovnováhu...........

sykorkauhliarka
2. feb 2017

@libawet nechapem co je zle na mojom nazore na vlastneho chlapa

@natalym velka skoda ze sa to tu zvrhlo len na nadavanie na chlapov..keby viem tak sa ani nezapojim

maria1989
2. feb 2017

@sykorkauhliarka veď preto to asi dala do rodinných problémov nie? 😉

michal3691
2. feb 2017

@natalym no s toho jednoznacne vyplyva jedno ked riesis ci on vari , zehli , a vari cajiky tak potom je to fakt len o tom ze chlap doma sam , funguje , zena doma sama funguje , a obcas sa spolu vyspia 🙂 idealis
@dzjanetta hej lebo zeny precenuju hodnotu vlastnej buchty a ta nestoji otrocenie celodenne a pocuvanie vylevov a plnenie narokov buchta ma hodnotu od 15-50 € a nie ze clovek musi totalne obmedzovat svoj zivot 🙂

dzjanetta
2. feb 2017

👍

bobricek1979
2. feb 2017

Môj muž je jedinečný pre mňa je to balzam na moju dušu je polka môjho zela a ja jeho. Dáva mi všetko čo si žena môže priať lásku radosť pokoj úsmev pocit byť milovanou takú aká som. Neskutočne si ho vážim je všetko čo som si len mohla želať a očakávať. A píšem to preto, že sa život so mnou nemaznal, ale Boh mi poslal po tom všetkom jeho za čo ja som neskutočne vďačná a cítim veľkú pokoru. Je to človek s ktorým je radosť žiť.

dzjanetta
2. feb 2017
sykorkauhliarka
2. feb 2017

@maria1989 aspon nemusia hadzat vsetkych do jedneho vreca ;) lebo moj porobi vsetko navari upecie ozehli si kosele okupe dieta prebali ho atd atd to ze jej muz ma tuleniu chorobu neznamena ze ju maju vsetci....asi si zle vybrala ..pociatocne prispevky su plne lasky vyznani...a ona to takto zaklincuje

dzjanetta
2. feb 2017

@michal3691 ...to ako fakt?...na eurá??????
...a už pochop, že nie všetky sú také...

maria1989
2. feb 2017

@sykorkauhliarka veď každý si napísal svoje o mužovi. Niekto lepšie, niekto horšie. A pozri tuto hore, čo si myslí muž o ženách. Krása.

michal3691
2. feb 2017

@dzjanetta hej na eura lebo cas ktory investujem ma tu najvysiu hodnotu cize racej par hodin nadcasu ako muka cely den

natalym
autor
2. feb 2017

@sykorkauhliarka Aleeeeeeee nieeeeeeeeeeeeee. Veď je to super, že sa máte radi. Odpovedala si tak ako si to cítila, ale nie každý má šťastie ako Ty.

natalym
autor
2. feb 2017

@sykorkauhliarka Nie, len som bola zvedavá .............

Ale ja som to nedala do rodinných problémov, ale do diskusií o všeličom, takže admin prehodil a zle.........

sykorkauhliarka
2. feb 2017

@natalym neboj viem ze kazdy nema to stastie a mam to rovno pod nosom ..ani ja som nemala x krat stastie ;) vcas som hodila spiatocku

katrin21
2. feb 2017

na otazku jednoducha odpoved: naco ma zena muza?
AK na to vie odpovedat, tak to nie je laska 🙂

sykorkauhliarka
2. feb 2017

@maria1989 to je jeden z tych debilov co by som si ani bicykel on neoprela ;)

natalym
autor
2. feb 2017

@katrin21 A čo? Blbosť? 🙂

dai
2. feb 2017

@natalym ahoj
odpovedam len na tvoje zadanie...
naco mam muza🙂 zaujimava otazka... vlastne ja som chlapa nikdy nehladala, dlho som bola sama vychovana z domu ze zena sa ma chranit, stale dvoch bratov za chrbtom pre ktorych nebol nikto dost dobry pre mna🙂 takze som sa tak nejak naucila zit sama za seba, postarat sa sama o seba aj v case kedy kazdy okolo mna uz randil...myslim tym aj financne😉
moj muz je moja prva vazna znamost... nasiel si on mna - bol velmi mily, starostlivy, zalubeny... pre mna velmi vtipny, rozumny, s viziou - zaujimavy... casom to aj z mojej strany prerastlo do lasky... Toto je asi aj to co mi moj muz dava : inspiruje ma svojimi hodnotami ( ktore neporusuje aj keby mal z toho vyhody, aj ked sa mu moznosti ponukaju), je moj najlepsi kamarat - mame spolocne zaujmy, znamych, ale aj slobodu pre vlastne konicky, je to samozrejme moj milenec a otec nasich deti, vie ma podrzat ked to potrebujem, vie ma povzbudit, niekedy nakopnut, inokedy ukludnit... myslim ze si navzajom vytvarame pocit domova a bezpecia...
neidem pisat o koseliach a cajikoch - toto zalezi od nalady, od toho ci sme aktualne neni pohadany, od toho ako je kto unaveny, kde sa v zivote nachadza etc. - toto su u mna neustale sa meniace premenne🙂 niekedy ma vytaca, inokedy ho zboznujem... ale to hore - to je asi to o co by som nerada prisla 🙂

sykorkauhliarka
2. feb 2017

lebo laska je slepa ..aj ja som najprv vybrala rozumom👍

natalym
autor
2. feb 2017

@dai Toto je pre mňa odpoveď - je pre Teba inšpiráciou, útočiskom, máte rovnaké hodnoty, rešpektuje ťa ............. Ďakujem, pochopila si zadanie.