Ženy, na čo máte mužov, manželov, priateľov?
Milé baby, zaujímali by ma vaše zamyslenia na čo máte máte mužov, na čo ich potrebujete, čo na nich milujete, čo na nich nenávidíte, za čo ste im vďačné a pod.
Tiež o čo by ste prišli keby ste ich nemali.........
ďakujem.
@michal3691 Povedala by som, že Ty chceš ženskú čo nehrotí a nerieši kraviny? Tak to je chlap predsa, alebo nejaká vyrovnaná 40 tnička.
@natalym tak nejak 🙂 aj kamosi vraveli ze dokym nebudem mat 50 vztah nehrozi 🙂 ale tak ja som spokojny 🙂
@maminuska ze neschpnost 🙂 no aky je problem byt mily zlaty , vycukreny vygelikovany , poriadne makat , nosit zenskej kvety , byt s nou , nefacit , nepit , nic nebrat , nemat kamosov , vymyslat mena pre deti bavit ich 🙂 ale otazkou ostava ci je pri tom ten chlap spokojny , ja nie . To nieje o neschopnosti to je o neochote to robit
@natalym presne tak 🙂 vecsine chlapom zalezi na prestizi aby o nich povedali ze su dobry chlapi , cize pokrytec jeden za druhym hra len formu , a potom sa to vykrystalizuje neskorej ked pridu problemy 🙂 Ale pravda je taka ze uprimnost chlapa rapidne znizuje pravdepodobnost zasunu sak ved mi to tu kazda druha hovori 🙂 ale ja na vas zeny beriem ohlad nechcem aby ste boli sklamane tak hovorim pravdu 🙂 Ale hrat formu je take jednoduche a potom zeny revu do vankusa 🙂
Na co maju zeny manzelov a priatelov v skutocnosti sa dozvedame az vtedy, ked tieto zeny dobrovolne ziju v zlych a nefunkcnych vztahoch ( a z flustracie sa navazaju do inych....pozdravujem jednu zlostnu osobu z jednej nemenovanej sukromnej skupiny, z ktorej som sa radsej odhlasila)
na mojich posledných 2 priateľkách (predtým som mal pauzu v láske asi 4 mes.) najviac ľúbim - teda tým myslím už len moju terajšiu - hlavne milovanie s ňou, jej telo , riť, zadné stehná zadné veci tvrdé milovanie
Ja sa na mojho muza ani hnevat neviem aj ked je snaha ze som urazena tak moj muz hned milacik aka si krasna ked sa hnevas a furt sa liska no proste nejde to nech sa tvarim ako moc urazene.ja som furt vysmiata jak leco.
@natalym nie , ja sa nestretávam s takýmito mužmi a ani som sa nikdy nestretávala, nepotrebujeme viest reči o ich SLOBODE a akí by boli utláčaní . Takej vzorke ako je michal som sa vyhýbala a aj vyhýbam .
Schopný a kvalitní muž si nájde schopnú a kvalitnú ženu , zväčša sa takí partneri priťahujú a tam sa medzi nimi nevedú prihlúple reči o strate slobody , nikto to viac menej nerieši. Žena nerieši že bude doma s dieťaťom a muž ju bude živiť alebo naopak . Berú to ako prirodzený vývoj vzťahu. Manželstvo/partnerstvo nie je žalár a ten kto to takto berie nech do neho nevstupuje a nech si tu ženskú mindu kupuje za 15-50 EUR. Ale nech nevykrikuje že nechce stratiť slobodu ...lebo ženy sú také a onaké a hysterky a neviem čo , no sú aj také , ale keď si také našiel , tak čo už . Jeho chyba.
@michal3691 u teba je to vyslovene o neschopnosti nájsť si vhodnú partnerku.
no aky je problem byt mily zlaty , vycukreny vygelikovany , poriadne makat , nosit zenskej kvety , byt s nou , nefacit , nepit , nic nebrat , nemat kamosov , vymyslat mena pre deti bavit ich 🙂 ale otazkou ostava ci je pri tom ten chlap spokojny , ja nie
no ved presne to je ten problém . Milý , zlatý , vycukríkovaný , nepiť atď ... fuj kto o takéhoto chlapa stojí , veď to je polovičný ...
Toto určite chlapa chlapom nerobí . A ak si myslíš že ano , tak to si hlboko na omyle .
Ja beriem svojho chlapa takeho aky ja kazdy z nas mame svoje chybicky a treba sa len respektovat a kceptovat sa. Najdolezitejsie je doverovat si, lebo pokial jeden z dvoch neveri, tak to moze vztah uzavriet. Milujem svojho chlapa aj ked niekedy by som ho prefackala🙂 ale inak je to mojho srdca sampion
@michal3691 cize vysledok je, ze vztah muza a zeny je vlastne na silu existujuca neuprimna chujovina, jo? Aky teda uprednostnujes? :D
@dorottka zo strany chlapa v podstate hej 🙂 zo strany ze nie sak ved ma otroka co robi co chce 🙂 ta je spokojna 🙂
@michal3691 z tvojej strany je to tak a mozno tvojho okolia, pretoze je bezne, ze podobni ludia sa stretavaju 🙂 a nie je to moja jesitnost, ale tak ako chlapom lezu na nervy zenske vlastnosti, je to tak aj naopak a nemyslim si, ze je vela zien, ktore by povedali, ze vztahy su zbytocne 🙂. Chapem, ze je to tvoj nazor, ale zasa negeneralizuj, teraz v podstate vravis, ze kazdy chlap, ktory je stastny vo vztahu je len spolocnostou dotlaceny ubohy genko a ani o tom nevie alebo este horsie, vie, len ticho mlci (sak genko) 🙂.
@michal3691 este by si nam tu mohol napisat co konkretne je sloboda pre teba....ja som mala o tom na vs napisat A4 a mi nenapadlo nic ;)...a k tej mamke byt dominantny clovek nie je nadavka ani urazka ale z tvojho pisania sa skorej bojis aby si nedopadol ako tvoji kamarati ...prepac ze som to zaskatulkovala ale uz som videla tolko chlapov co z nich rodicia urobili emocionalne trosky
@dorottka nie iste nie su chlapi ktory fakt veria tomu ze chcu rodinu deti a tak dalej aj ja som veril , sklamal sa a casom si nasiel kvantum zalub ktore mi prinasaju potesenie , ale pohlad na revajuce decko je deprimujuci proste by ma to nebavilo chodil by som ako bezducha troska s prace domov a bavil deti s kyslym vyrazom tvare . Alebo by ma to mozno bavilo ked by som nepoznal ine veci 🙂 tazko povedat aktualne je to tak ako to je 🙂 ale zhodneme sa na tom ze deti a rodina je viac starosti ako radosti tak 80/20 ale to si malo kto prizna kto ma rodinu nebude si predsa kazit den rozmyslanim nad tymto 🙂 No ale dost co ich poznam taky genkovia su dokonca s vlastnej vole 🙂 lebo taky strach maju ze ich zena necha ze robia vsetko 🙂
@sykorkauhliarka chces to na A4 ? ok 🙂 mas to mat 🙂
sloboda
sloboda pojem ktory malo kto chape a v podste absolutna sloboda ani neexistuje . Niet cloveka ktory by si mohol na svete robit co len chce cize absolutna sloboda sa dosiahnut neda da sa k nej len priblizit . V skratke by som slobodu vnimal ako stav cloveka kedy robi alebo ma moznost robit co len chce . A to mnohy nemaju , hlavne priciny straty slobody ? Rodina , hypoteka , proste celkovo zavezky . Cim viac hmotnych alebo nehmotnych statkov clovek ma tym je ich vecsim otrokom a tym ma vecsiu stratu slobody . Ruku na srdce kolke z vas si moze zariadit len jeden den po svojom uplne ? A ak aj ano viete coby ste v ten den robili ? lebo velmi vela ludi ani len slobodu a nezavezny zivot mat nemoze , vnimaju to ako zahalcenie ze nerobia nieco prospesne co je v lexikone zakotvene , alebo napisane 🙂 Ludia vecsinou robia to co vidia u inych lebo potrebuju uznanie , a tak hypoteka rodina , clovek nestastny nebavi ho to , len si povzdychne to je zivot no . Niektory sa nad tym aj zamyslia preco niesu spokojny ak robia tak ako druhy a ty su pri tom stastny . Kazdy si ma hladat vlastnu cestu a nenechat sa odradit ostatnymi , hejteri tu boli su a budu a co jednemu vyhovuje nevyhovuje druhemu a vsetkym sa zavdacit neda. Prvym krokom k slobode je vediet co chceme a to vela ludi nevie , len robia co im povedali druhy , rodina , biblia , koran , a podobne a hladaju v tom nejaky gral spokojnosti . Ale nie vzdy to tak je . Sloboda je podla mna to kedy clovek robi fakt to co chce a toto je velmi tazke . Tolko k tomu
@sykorkauhliarka ach bože môj...žena musí to a musí hento, aby si chlapa udržala? Prefíkaná líška, aby mu masírovala ego? Prosím ťa...Poviem ti rovno - mne sa nechce. A čím menej sa mi chce a čím menej to celé riešim, tým viac za mnou chodí 😅 Maximálne mu tak občas namasírujem chrbát. Na to, aby som mu ego masírovala sme už obaja príliš veľkí a veci znalí. Prekukol by ma a ja ho mám tiež prečítaného 😀 Teraz vážne - k udržaniu spokojného manželstva stačí neriešiť blbosti a dobre vyzerať (kým nie ste sexuálni dôchodcovia), aby sa po ulici neobzeral až príliš. Ak ste sa brali z lásky a sadnete si, všetko ostatné sa utrasie. Ale platí prvé pravidlo - nerieš malichernosti, neotravuj seba a jeho kravinami a dajte si podľa možnosti dosť svätého pokoja navzájom, občas sa niekam treba upratať a potom je to celé ako "za mlada" 😉
@alaguema tak neviem co si ty predstavujes s tou masazou ..ale mne staci mu povedat ze je sikovny ze nieco dobre sravil (aj ked nie az tak dokonalo ) ze sa pri nom citim v bezpeci pretoze je vysoky chlap...a ze je krasny...kebyze vravim opak..nadseny by nebol
@michal3691 k tvojej gramatike-je strasna, neda sa to citat, neverim, ze mas co i len maturitu...
k tvojim nazorom-sranda prevelka
@michal3691 aspoň že sa bavíš...mňa už táto téma neba🙂
@natalym odpovedam az teraz....
ak vies povedat, tak je to skor vztah z rozumu.. 🙂
ak milujes, tak milujes, nevies to uplne presne definovat, ze preco... su veci, co sa ti na muzovi pacia, ale milovat niekoho, to je hlavne chemia ktora prerasta casom do lasky , alebo aj nie. a take vztahy koncia. vacsinou...
@katrin21 len ty pises katrin o zamilovanosti - takej tej detskej pubertalnej... ja osobne si nemyslim ze tato forma hormonalnej poblaznwnosti je najlepsi zaklad pre vztah;-/ aj pary ktore su nenormalne zalubene by podla mna mali pockat pokial sa to utrasie a zacnu sa na seba pozerat normalnymi ocami - az potom uvidia ci to smeruje k laske alebo to bola len vzbura hormonov...
@michal3691 pre mna je napr. Sloboda stav mysle, vobec ju neohranicujem materiou, priestorom ci casom - slobodu mi dava sebauvedomie sa, schopnost vytvarat si nazor a aj zan bojovat, ucit sa, nenechat si mysel zviazat spolocnostou ci nazorom vaecsiny...a je jedno ci si vo vztahu alebo nie - podla mna totalne neslobodny moze byt aj ten clovek co si robi co chce ak je jeho motivaciou uspokojenie cudzich ocakavani a naopak zena uvaeznena doma moze byt ten najslobodnejsi clovek na svete
mojho manzela nepotrebujem ale chcem, tuzim po nom aj po tych rokoch co sme spolu... je to moj partner, najlepsi priatel, milenec , skvely otec... som rada ze mi pomaha v domacnosti, navzajom sa doplname podporujeme .. ma svoje muchy mam ich aj ja.. mozno by pri mne uz iny davno usiel co ja viem 😀 neda sa povedat ze nieco nenavidim je vela malickosti ktore ma vytacaju 😀 ale lubim ho aj s tymi malickostami.. ved nemoze byt uplne dokonaly 😀 ani ja nie som .. ale som rada ze ho mam .., robi pre mna a deti maximum lubime sa.. mame spolu krasny vztah , jasne obcas je aj hadka .. ale to beriem len ako take okorenenie vztahu 😀
@sykorkauhliarka tak to nie je masáž ega, ale normálne veci, ktoré si partneri normálne hovoria. Ty si napísala "zena sa musi snazit aby sa pacila stale svojmu muzovi.a musi byt prefikana liska aby mu vedela masirovat jeho ego..." To znie ako permanentná námaha...aspoň pre mňa 😀

@maminuska ale ja taky som , nebudem ticho a hrat formu nieje frajerina zensku zbalit frajerina je s nou ostat a byt stastny a to nehrozi ak budem ticho a potom zisti aky som iba zbytocne sklamanie .No a co ked ma iq hojdacieho konika ja ju nepotrebujem na riesenie diferencialnych rovnic alebo na prestiz 🙂 Chcem zensku ktora situaciu nehroti a neriesi kraviny 🙂
@dai nemyslim vzdy to zdoraznujem ze kazdy je nejaky 🙂 su chlapi ktory dufaju v rodinu , potom su taky ktory sa od samoty idu obesit , kazdy je nejaky a kazdy je spokojny pri niecom inom . Ale ak vidim ze ten chlap je v tom vztahu uplne dehonestovany tak ma to kus mrzi , ale to je chlapom lebo on jej to dovolil . Hold ked motivacia mat vztah vysia nez vlastna hrdost tak to tak vyzera , je kopec chlapov ktory by si nechali aj ruky odrubat ked by im to zena povedala . Tak sak pohode 🙂 niekto taky niekto inaky 🙂 nechodim s holou prdelou po ulici cize je to v poriadku .