Ženy, na čo máte mužov, manželov, priateľov?
Milé baby, zaujímali by ma vaše zamyslenia na čo máte máte mužov, na čo ich potrebujete, čo na nich milujete, čo na nich nenávidíte, za čo ste im vďačné a pod.
Tiež o čo by ste prišli keby ste ich nemali.........
ďakujem.
@natalym a inak , tiez si kupuje sam oblecenie. on totiz neznasa nakupovanie :D , kupuje len ked musi a ide do prveho obchodu a kupi.... Paradoxne si kupuje mozno aj drahsie veci ako ja, ale ja si ich kupim viac a castejsie, ved som zena, nie? :D tak sa to vyrovna, alebo aj predbehne :D :D
a k holicovi chodi tiez sam .. a ano, castejsie ako ja, ja sa casto nedavam strihat :D
aj jedlo si sam nalozi.... :D ...
aj auto mi umyje... povysava... ale keby nie, spravim to aj sama, ako ked som zila sama, ale ked uz ho mam, je to take skor pre chlapa 🙂
a ozaj, obcas donesie tulipany z lidla len tak 🙂
ale ver, ze skoro kazdy den ma niecim nahneva :D.. no nemiluj ho :D
To by som už mohla mať rozum.........
V pohode baby neriešte. Mám tendenciu skúmať kde robím chybu, ale ak aj robím tak už mi je to jedno.
@sykorkauhliarka pises, "ked povysava tak mu podakujem" ale za co? robil to pre teba? on ti dakuje zakazdym ked upraces, umyjes, navaris, nakupis, postaras sa o dieta?
prave preto nevychovavam svoje deti pochvalami, aby raz v dospelosti na tych pochvalach neviseli. Aby robili veci preto ze chcu, pretoze ONI chcu mat cisto a upratane pretoze si uvedomuju ze aj oni sa pricinili na neporiadku a preto je len spravne sa na upratovani podielat.
@natalym
ja v tebe vidim tuzbu, alebo skor vieru, ze vsetko sa obrati, zmeni, tvoj muz sa zmeni... ale mozno to necakaj, mozno si predstav zivot s nim takym aky je teraz, prave v tejto dobe...
skus si sama polozit otazky:
- chcem s nim prezit zvysok zivota?
- čo očakávam od toho vztahu?
- aky by bol zivot bez neho?
manzelsky vztah ma byt na cely zivot, ale pokial manzelia roky nefunguju ako maju, je to uz len agonia..
@natalym ťažko sa k tomuto vyjadriť, keď človek nepozná všetky súvislosti. Možno ste sa časom zmenili, odcudzili. Pravdepodobne vašu situáciu vníma úplne inak ako ty, aj si sa sním o tom rozprávala? Ale ignorácia alebo ľahostajnosť vo vzťahu určite nie je nič príjemné... to ti verím. A presne ako píše @mima4, vieš si predstaviť, že takto budete fungovať napr. ďalších 20 rokov? Veď sa utrápiš, alebo tiež otupieš, alebo rezignuješ...
@natalym
pred cim utekas?
@argyro to ze to ty nerobis mi je uplne u riti...nepotrebujem od teba povolonie...mozno raz budu tvoje deti smutne ze im nedakujes za drobnosti ze vsetko beres ako samozrejmost..mam taku kamosku co sa citi koli tomu doma dost nedocenena lebo sa snazi a jej mama to bere ako samozrejmost..mala obdobie ked koli tomu plakavala
@argyro
PS moj muz tiez pouziva v komunikacii so mnou dakujem prosim a tiez mi dava komplimenty ...vies to su tie carovne slovicka co sa ucia aj deti preco by ih dospeli nemohli pouzivat ? (recnicka otazka) nemam zaujem o tvoj obmedzeny nazor
@sykorkauhliarka vidim ze nemas kapacitu chapat co ti clovek pise aj ked sa zmerne snazim po lopate kedze mi hned bolo jasne s kym mam tu cest...
nikto ti nebrani dalej zit vo vztahu v ktorom chvalis muza len preto aby si dosiahla to co chces, len sa nam tu nesnaz natlacit do hlav ze to je laska... to nie je laska ani nahodou 🙂

@natalym zlatko , ale ty máš problémy so svojim mužom dlhodobo ..kde máš ten patent ?