icon

Žgrľavý manžel

12. aug 2022

Co je pre vas zgrlavy partner/manzel
Co by ste uz povazovali za prehnane setrenie?

Strana
z3
marianeta
15. aug 2022

@srnqqa toto som pozeravala..To bol už iný level lakomosti.. Občas mi bolo do plaču občas aj na vracanie 😁.. Bola tam rodina čo nemala ani nábytok, deti sa okupali v bazeniku a potom tam navlacili všetok špinavý riad a v Tom bazéne ho umývali.. A ženská čo vyberala ten prach z filtra zo sušičky a používala ako odlicovacie tampóny 😁..
Ja nemám muža lakomca, ale občas nezabudne ofrflat koľko peňazí sa minie..

srnqqa
15. aug 2022

@marianeta škoda, že už to nechodí. A presne, aj nevoľno bolo, aj do plaču či smiechu. Rada by som to opäť videla, isto som nezastihla všetky časti 🙂
Obaja s priateľom si vieme peniaze aj ušetriť, aj primerane užiť. Myslím, že u nás je to vyvážené.

marianeta
15. aug 2022

@srnqqa tam toho bolo.. To človeku zostane aj rozum stáť..

lilope
15. aug 2022

@srnqqa mám jedného kolegu, ktorý celý život žije u rodičov, už je 50nik no a hovorí sa o ňom, že má neskutočné peniaze na účte (určite niekoľko stotisíc) keďže si každú výplatu odkladá, mesačne z nej minie max 100€ aj to som asi prehnala, keďže ani normálne neje. No a z toho šetrenia na sebe, na jedle, ho dohnala rakovina hrubého čreva, operácia a umelý vývod. Ale, na jedle šetrí ďalej, ďalej odkladá do hrobu, nepoučil sa vôbec a v tomto životnom štýle ďalej pokračuje. Samozrejme je ešte navyše často v krčme, kde pije najlacnejšie víno alebo sa nechá pozývať od štangastov aby ušetril. Naozaj nechápem takýto životný štýl. To musí byť diagnóza toto neuveriteľne prehnané šetrenie s tým, že tie peniaze nemienim nikdy minúť. Smutné.

heln
15. aug 2022

@srnqqa ano, ten serial bol velmi "inspirujuci",
zenska, vraj milionarka kupovala lososa pre macky lebo bol lacnejsi o 20 centov od normalneho a robila lososove sendvice, ktore ponukla aj navsteve...
parik, ktory sa spolu sprchoval, ona si nasamponovala vlasy a on si zobral penu z jej vlasov a tiez si nasamponoval, mali presne vypocitane kolko na tom usetria....
chlapik, ktory "objavil ameriku" a susi pradlo na snure a mas spocitane kolko usetril na susicke,
manzelsky par s malymi detmi, mali vsetko na pridel, toaletny papier presny pocet utrzkov, deti dostali presny pocet cerealnych gulocok ani o jednu na viac, lebo co keby nezjedli, tusim aj chodila po susedoch pytat jedlo co chceli vyhodit,
hasic, na hasicskej stanici raz za tyzden upratovali chladnicku a on tie zvysky jedal nosil domov, jeho zena vravela, ze jej bolo niekolko krat zle,
tehotna co vytahovala z kosa tehotenske vitaminy po zaruke,
chlap mal cely interier domu obaleny igelitom, aby sa nic neposkodilo, tusim mal obaleny aj zachod, musel dom predat, manzelka sa s nim rozvadzala,
a ratal sa mi chlapik, ktory byval zadarmo v dome nejakych znamych, ktorym ten dom strazil, zobral si podnajomnika, ktory mu platil za podnajom, ako pohare pouzival kelimky od jogurtov ...

marianeta
15. aug 2022

@heln tu mater som videla..Ako počítala tie cereálie 🤦.. potom si aj slepice a kozy dotiahli do záhrady kvôli vajciam a mlieku.. sušienky piekla v aute za oknom z cesta po záruke 😂.. a chlap ktorý zobral ženu akože najesť sa von a smazil vajcia v alobale na rozpálenom motore 🤣.. chudina si myslela, že ju vezme do reštaurácie..

nikijezikova
22. aug 2022

Moj uz ex prišiel za mnou po synov ch krstinach s blockami od plienok a sunaru co kupil za ten cca mesiac, ze to si preplatí z peňazí co maly dostal z krstin.... Skoro ma j€blo
Lieky očkovanie oblečenie sme platili na polovicu..... Vykrical mi ze sa mam hanbiť ze mu davam na najom len 70 eur.....
A podobne....

srnqqa
23. aug 2022

@marianeta @heln a časť, kde nejaké golfové ihrisko chcelo "renovovať" areál, tak baba si prišla a pýtala sa manažérky, či si tie koberce môže vziať. Aj ich sama vytrhala a použila ich namiesto trávy pri dome. Aj umelé kvety mala vysadené 😅 no iní pacienti.

Strana
z3