icon

Pridajte tipy na darček pre manžela k 30. narodeninám

13. aug 2026

Ahojte poraďte niečo čo by som mohla dať manželovi na 30 rokov. Čo ste kupovali vašim manželom partnerom ? Ďakujem
Hľadám nejaké inšpirácie

anonym_44bcf1
13. aug 2026

Šli sme na turistiku na Madeiru

anonym_6d41cf
13. aug 2026

kosačku, motorku, vylet do Gruzinska, tortu, listky na Nedvedovcov, letenku na Miami
nove hodinky, naramok s venovanim, zoskok padakom...

anonym_8018b4
13. aug 2026

Však a čo manžela baví?máme ti tu radiť udice a nieje rybár,alebo zoskok padákom a ma strach z výšok.vsak napíš o ňom niečo

mirage
13. aug 2026

@anonym_autor zájazd do Grónska

anonym_6d41cf
13. aug 2026

mne toto hlava neberie, v dnesnej dobe internetu, tik toku, AI si nevie niekto vyhladat daku inspiraciu sam pre svojho najblizsieho cloveka, o ktorom by mal vediet vsetko najlepsie
to je na hanbu

thirstymonk
13. aug 2026

@anonym_autor Mne žena spomínala, ako veľmi by chcela rotačný podstavec na tortu, a vravela to viackrát. Ja som si to v sebe uchovával a keď prišiel čas jej narodenín, zakoamufloval som to tak, že ideme jej s deťmi robiť tortu. Tak sme piekli, robili, bolo to krivé jak hovno, ale chuťovo super :D
No a keď sme jej tu tortu doniesli na podstavci, tak hneď si všimla, že torta tu nie je to hlavné, ale len "křoví" a bola happy :D

Čo by potešilo mňa? Večer sa s ňou zavrieť do private wellnessu a vystrájať do rána. Bez deti, a bez hanby. :D

lucik194
13. aug 2026

vylet do Maroka s kamaratmi

lindusss2016
13. aug 2026

Ja som taka prakticka... Neznasam kupovat ale aj dostavat zbytocne dary. A veci, ktore potrebujem, si vzdy sama kupit, tak to ocakavam aj od partnera. Neviem, aky mas budget. Ale ak to ma byt hmotne, ja kupujem sportove vybavenie (moj raz dostal kimono, lebo som si vsimla, ze zacal na nete okukavat nove, teraz tiez viem, co by som mu mohla kupit, ale detom tiez bezne kupujem veci na sport ako darcek). Ak to moze byt zazitkove, tak tam sa da vysantit, vsetko zalezi od rozpoctu. Muzi vo vseobecnosti ocenuju skolu smyku, alebo hocico motoristicky zamerane 😃 Ak ma rad adrenalin, tak toho je kopec na vyber. Ak je to v tvojich moznostiach, kup letenku, zarezervuj ubytko a dovolenkujte.

domkakvet
13. aug 2026

@anonym_autor hodinky, spolocny pobyt, knihu s venovanim, darcekovy kos,

katrinka8
13. aug 2026

Neviem, no ja by som sa opýtala muža, čo si praje a nie cudzích ľudí, ktorí ho nepoznajú. Môj si pri okrúhlom výročí prial gril. Tak ako hlavný dar dostal gril a ako "prekvapenie" pár drobností ako športové oblečenie a tortu.

crazy_cat_lady
13. aug 2026

To co ma rad.., pripadne welness, dovolenku..

anonym_450cb6
13. aug 2026

Muzske hracky: Dron s kvalitnou kamerou, vrtulnik, auto na dialkove, sportove oblecenie, parfem, znackovy krem