icon

Zhnusil sa mi manžel. Je to možné zachrániť?

matasimsko
20. júl 2022

Zdravím vas. Som s manželom uz 17 rokov, manželia 8 rokov. Mame dve deti, 3 a 8 rokov. Bol moj prvy… vo vsetkom… od začiatku sme chodili vsade spolu… respektive ja sim bez neho nechodila nikam. On vzdy za chrbtom behal po disco a vonku… ja som bola zaslepená láskou a jeho ospravedlnenia ma vzdy dostali… ale prisiel ten cas a uvedomila som si, ze nikam a nic nemozem… ak niekam chcem napriklad na kavu s kamoskou, musim o to dva tyzdne prosit a vlastne v den ked k tomu pride mam aj tak peklo lebo si vymyslí príbeh ako idem za chlapom… ako si mam vziat deti, lebo on ide za ku… a starať sa nebude. Nakoniec aj odidem ale potom zas 300 sms.
Najst si pracu, bol tiez riadny pokrok. Lebo mi bral kluce od auta, do noci sa hádal, vypisoval hlúposti a moje pohovory nakoniec bud padli alebo som tam sla urevana a opuchnuta a pohovor nespravila. Posledny som urobila na tajno a prijali ma. Je to pre mna praca snov. Som spokojna… ale stale ma podozrieva. Cele to zacalo asi 3 roky do zadu. Pri rizikovom tehotenstve som nemohla sex a on to nezvládal… potom boli obdobia ked som opat kvoli zdravotným problémom nemohla ale on si to bral na silu. Nevadilo mu, ze som plakala… casto mi nadaval, krical aj pred detmi, rozbíjal riady, starsi syn ma obranoval. Potom uz som sa zacala obhajovať a velakarat mu vynadam… prestal kricat, zacal vsetko po tichubabteraz ja kričím… ak nechcem sex, hned som ku… a on je zdravy a kopu žien ho chce a ja som divná a nicim ho a psychiku mi nicim, spôsobujem mu depky. On vraví…. Mne sa totiž zhnusil jeho dotyky, hoci by som velmi chcela objatia, bozky, nežne a vášnivé milovanie… nedokazem. Vadi mi to od neho. Chcela by som to mozno aj zmenit, mozno kvoli tomu je na mna zly. Hovori, ze mu to chyba a ja nechcem s jeho to ničí. Navrhla som poradňu, nechce… mali ste niekto nieco? Je to mozne dat do poriadku? Zacat znovu ľúbiť a zabudnut na zlo co vam spôsobil?

Strana
z4
konik123_
20. júl 2022

@beronsche pravda je krutá 😂 chvíľu by si poplakala a potom uvidela aký pokoj u nich doma nastal. Každopádne jej prajem, aby našla silu a odišla od neho, poprípade ho vyhodila. Neviem ako to majú s bývaním

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
mamamoni
20. júl 2022

A myslíš,že je tam nejaká nádej, že v dohľadnom čase ozaj skočí pod ten vlak? Lebo to by bolo super rozhodnutie....Len nech sa trafí poriadne,nie že ti ostane kripeľ na krku
Ja viem čo je to žiť s hovädom, môj bol veľmi podobný tvojmu....presne poznám to ponižovanie, vynútený sex,zákazy....pracovať,chodiť von,zúčastňovať sa akýchkoľvek akcií,obliekať sa podľa seba....
Naše deti.....veľmi som bola smutná,nešťastná z toho,ako veľmi ho vždy stískali, objímali....vratili sme sa napr.z prechádzky,on bol na dvore a okamžite bežali k nemu,začali ho bozkávať....hovorila som si ,,prečo jeho? Mňa toľko nebozkávajú, nestískaju"....večer išli k nemu spať.........A potom mi to vysvetlili tí povolanejší.....tie naše malé deti ma takto ochraňovali, tak veľmi sa báli,že opäť bude vystrájať,vrieskať, ponižovať ma, že radšej obetovali svoje telíčka,tým stískanim,bozkávaním odpútavali jeho pozornosť odo mňa, stískali ho,až pokiaľ som vošla do domu....v noci spali s ním aby mu zabránili ísť za mnou sa hádať alebo má biť.....toto keď som si uvedomila,tak veľmi som plakala......Nedovoľ aby niekto tvoje deti týral, lebo my ženy veľmi veľa vydržíme, ale krehké detské dušičky nie...tie sa rozpadávajú...

tykat
20. júl 2022

@matasimsko ...zachran sama seba, cim skor tym lepsie... toto je neskutocny teror, je mi do placu z toho co si napisala.

banderaska29
21. júl 2022

vieš čo ti iba poviem ? že keď to skončíš a dokážeš odísť, odmena ti bude takýýý ale takýý pokoj na duši, že budeš mat pocit, že sa ti to iba sníva. nič len pokoj. a z toho pokoja bude plynut aj duševne zdravie, aj fyzicke. budeš uvolnena a stastná. takto by si to chcela ? ja to teraz takto mám po odchode od manipulátora.
konaj ! autorka. nepíš, nelutuj, postav sa na nohy a odid. aj keby mal medzi dvermi do teba niečo naposledy hodit ako budes s detmi odchadzat. ver mi, urobí to naposledy

mk22
21. júl 2022

@matasimsko ja ta obdivujem kde berieš silu toto znášať..
Tebe nie je ľúto tvojich deti?
KED už nie kvôli sebe.. Tak kvôli deťom sa zbal a odid.. Na čo si vbc s nim?
Znasiknuje ta, uráža, berie kľúče.. To co ta pri nom drží?
Máš rodičov, pomôžu ti.. Véd ty ubližujes aj deťom ze dopúšťas aby žili v tak hnusnom prostredí.

dagmarovita
21. júl 2022

@mamamoni ďakujem, že si to napísala. A želám, prajem Ti uz len to najlepšie.

annie34
22. júl 2022

@matasimsko pozdravujem a nedá mi nenapísat, ale toto je čisto psychická manipulácia....ide na teba cez city.. vydierania a vie že keď toto urobí tak ty zmäknes..a je tam kde ťa vlastne chcel mať .. tonsu také typy ľudí ktoré sa bohužiaľ asi nezmenia...ja by som asi zašla v prvom rade k rodičom ( ak teda môžeš) a k psychológovi...trošku sa dať dokopy...a brala by som aj deti k rodičom...musíš myslieť na seba a na deti!! Deti sú ešte malé a vieš ako to musia všetko vnímať?? Je mi to fakt ľúto a držím palce. Treba nabrať odvahu a odísť.... Niekedy možno musí človek urobiť razny krok aby pochopil!! 🙏🏻

Strana
z4