icon

Žiadala som o pomoc a pán, ktorý mi poslal peniaze žiada, aby som odišla od muža

janolaura8065
28. mar 2021

Dobry vecer neviem ci sa to patri ale idem si po radu. Ako je jasne v dnesnej dobe je kazde euro darom a aj my sme prisli o pracu a stat nam neprispel tak som poprosila na stranke Darujem za odvoz o hmotnu pomoc ako su potraviny hygiena atd.. jeden pan sa mi ozval dala som mu na seba kontakt zavolal mi a hned mi aj poslal cez western 30€ co mi bolo divne ale bola som stastna lebo nemala som ani cent hned na to mi zavolal zase a pytal si na mna meno na facebook co som mu ho aj dala hned mi zacal vypisovat ze ma chce a take tak som mu zavolala a povedala som mu ze ja mam muza a deti ze nechcem a stale otravoval nakoniec chcel aby som utiekla od muza a sla za nim tak som ho zzacala klamat ze idem ze uz som na ceste atd.. posielal mi peniaze na cestu ale najprv vedel ze nejdem ze nechcem ist atd.. stale otravoval nakoniec som mu napisala nech mi da pokoj ze nechcem zw mam muza ktoreho lubim ze tie peniaze mu poslem naspäť a nejdem nikde zacal pisat ze si ma najde ze sa zalubil ze si to vybavime atd..bojim sa dnes mi pisal sms lebo som si ho zablokovala na facebooku tak mi pisal ze pride zamnou a ze ma uda k policajtom ze pojdem do basi za to ze mu nevraciam peniaze mozem ist do basi vazne??? bojim sa

Strana
z4
karmen118
29. mar 2021

@janolaura8065 ak je to pravda, čo píšeš a peniaze ešte máš, choď normálne na políciu, povedz im čo sa stalo a že chceš peniaze vrátiť a aby ti ten chlap dal pokoj...ale na to by si prišla aj sama, keby si veľmi chcela...

miriamsenica
29. mar 2021

Sak ked ti dosli peniaze na tvoj ucet nahlas banke ze ti boli pripisane na ucet peniaze ktore ti nepatria a banka uz vrati peniaze odosielatelovi platby.

chrumka120
29. mar 2021

@miriamsenica myslím, že autorka ich vrátiť ani nechce, len sa boji že pôjde do basy, ako pisalala, keby chcela cesta je jednoduchá

gazpalm
29. mar 2021

@janolaura8065 prepac ,ale tvoja inteligencia je na akom bode ,lebo mne prides akoze uroven pubertacky, a nie matky styroch deti a s muzom...zacinajuc vyjadrovanim sa, cez tvoje zaluby-komentovat politiku v Novom Čase ci kde 🙄az k divno -uchylnemu typkovi,ktory ti poposiela 300e len tak a dalsia vec hentak žobronit 🤢

veronikaszabova
29. mar 2021

@gazpalm na 23 rokov a 4 deti 🙂 a chlapa, ktoreho podoziera z nevery 🙂

anetakovacova57
29. mar 2021

Má 23a štyri deti . No to je čo povedať. Nič ma do toho nie je . Ale fakt nerozumiem mladá žena v tejto dobe dala na svoje plecia veľku zotpovednost. No s ešte k tomu nemá ako živiteľa rodiny ktorý je nezamestnaný. No moja Radim ti ak si mala v úmysle a to len dedukujem s tvojho príspevku ľahko zarobiť peniaze.Tak to nerob . Pretože sa naozaj môže stať že tvoje deti ostanú samí. Radšej popracujte na tom aby tvoj partner uživil svoju rodinu.

mpg
30. mar 2021

@anetakovacova57 Alebo sa môže stať, že im deti dajú do domova, keď ich nebudú zabezpečovať. A na cudzích mužom, ktorí pýtajú rodné listy detí sa treba vyhnúť oblúkom, sú aj také prípady, kde deti predali, sú ľudia skúsení a tí zvyknú takýchto neskúsených, ktorí si nevedia ani plánovať financie do budúcnosti ľahko oklamať.

janolaura8065
autor
3. apr 2021

@anetakovacova57 prepacte ale nikoho neni do toho kolko mam deti som romka a som na tom este dobre lebo poznam vela zien kde maju 20 rokov a uz 7dieta na svete atd.. ale neviem ci ste rozumeli tomu ze manzel pracuje 9 roky v jednej firme jeho sef bol pozitivny a ta agentura je rodinna takze musel ostat doma 2 tyzdne nikto mu za tie 2 tyzdne nic nevyplati a nevyplatil pretoze je zivnostnik murar chapete a vtedy v tom case ani nebolo otvorene nic ako aj do teraz tak som poprosila ludi o pomoc zo satami lebo presne vychadzalo tak ze nemal odrobene nic a leasing podnajom treba platit kazdy mesiac ano prosila som aj o potravinovu pomoc kedze neni sranda byt doma zo 4 detami a ani jeden rodic nepracovat manzel v tom case musel byt tiez v karantene takze nemal ako ist pracovat a ja viete co by som dala za to aby som mala pracu ved o nicom inom mi nejde rozum stale hladam chodim po blizku sa pytat skusam vselineco no neuspesne pretoze byvam v zapadakove kde romov neprijmaju inak uz som mu vratila tie peniaze a stale otravuje a to aj z tym ze som mu o 50€ poslala viac ako som mala stale pise vola a manzel sa stara nechcem urazat ale aj lepsie ako poniektory neromovia lebo vi je chory ci ho nieco boli alebo je nieco co treba vybavit ci sme my chory ked je pohreb hocico nic snim nepohne a ide do prace kazdy bozi den je v tej praci a to od kedy sme spolu nejde o to ze kolko mame rokov a kolko deti ale o to ci uzivime tie deti ci sa o ne postarame atd ... co v mojom pripade je o nich postarane az az co az presahuje hranice natolko ze uz si dovoluju a to ma teraz trapi

janolaura8065
autor
3. apr 2021

@chrumka120 peniaze su vratene a este o 50€ viac mila pani

veronikaszabova
4. apr 2021

@janolaura8065
""ale o to ci uzivime tie deti ci sa o ne postarame atd ... co v mojom pripade je o nich postarane az az""

Ako moze byt o tie decka postarane "az az", ked chlap je doma len 14 dni a ty uz vypisujes vselikde, nech ti ludia pokozu. 🤦
A nech ta ten chlap otravuje, zasluzis si to.

michalka4193
4. apr 2021

No milá autorka keby bolo o deti postarané až až a mali všetko atď tak sa nehnevaj neostas pomoc aj co sa týka sactva. Ako že ste žiadali potravinovú pomoc oka ti chápem ešte lebo ste 6clenna rodina čiže aj spotreba je vyzsiia. Ako sa nehnevaj nwm kde žiješ ja na východe v okoli Popradu co tu máme mega veľa Rómov a by ti môj manžel pozorpraval XY hystoriek ako Rómovia, veľmi veľa Rómov nechce robiť a utekajú z prace alebo povedia ze a i takú robotu robiť nebudú 😳. Čiže tak ale samozrejme sú aj nejaké výnimky.

kulumulu123
4. apr 2021

@janolaura8065 ale ak ti posielal peniaze. Cez western tak v tých papieroch je jeho adresa ktorú má v občianskom takže kľudne mu tie peniaze posli späť cez western aj ty so správou že ešte raz ta bude kontaktovať tak ho udas na polícii ty za obťažovanie..... A do budúcna nechápem niekto ti pošle 30eur a ty na oplátku vyklopis všetky Info o sebe??? Trosku cudne nie?? Hlavne ak ide o cudzieho človeka. Nabudúce nezabudni dat aj číslo pasu a rodné číslo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

derdia
4. apr 2021

Aha takze ty si ho v skutocnosti natahovala a on posielal 300 eur.. Urcite nie preto, ze si mu povedala, ze nejdes...takze podla mna si z neho peniaze vytahovala a bohvie co mus lubovala.... A ked prislo na lamanie chleba tak jasne ze sa nastval

lubkavargova1
4. apr 2021

Tak pani poslala este aj naviac peniaze, len aby jej dal pokoj, aby jej fotky nekolovali a nebodaj neposlal priatelom a znamym na internete..

Tu je nadobuda novy pojem klasicky porekadlo: "Zmrzlina lizla naspat" 🙂 🙂 🙂

nikyball
4. apr 2021

Tieto ,,prípady" by nemali mať prístup na siete , kde len zobru a klamú ľudí. pri osobnom stretnutí aspoň človek vidí čo je to zač. Sa čudujem že vždy sa nájde niekto, kto im uverí. Títo presne vedia načo zneužiť deti. Človek chce pomôcť hlavne deťom ale je to len chvíľková záplata a hlavne vždy si za to užijú rodičia ☹ je mi z toho naozaj zle.

janolaura8065
autor
5. apr 2021

@lubkavargova1 vy co pisete za bludy 🤣🤣 ake fotky?? ja niesom typ dievcat ktore sa fotia nahe ja mam facebook urcite viete co je to ten fb mam uz 12 rokov a pridavam tam stale fotky seba aj svojivh deti urcite nie take kde som naha !! a urcite by som neposlala fotky svoje nahe muzovi ktoreho nepoznam viete co prestante vsetci komentovat ja som len chcela info a nie to aby kazdy si domyslal co mu na jazyk a rozum pride nepoznate ma tak mi laskavo dajte pokoj este ked som bola pubertacka maala som iny fb uz ho davno nepouzivam a nasiel si aj ten moj facebook a zdiela moje fotky a kamaratom a kamoskam vypisuje o mne nech daju moju adresu vcera u mna boli policajti lebo vraj im vyvolava nejaky pan a chce informacie o mne kde byvam vysvetlila som im co je vo veci a dala som im svoj fb aby videli co pisal a co robil a dala som im aj ten sek kde som mu poslala späť peniaze a este o 50€ viac uz to vysetruju a pravda je moja pretoze zistili ze neni normalny clovek a videli aj spravy co som mu pisala tak mi laskavo dajte pokoj uz konecne nevymyslajte si hoci ake hovädiny ja viem co sa stalo aj policajti vy uz to nerieste lebo uz ma serete z takymi vecami co tu pisete

nafka0483
5. apr 2021

@janolaura8065 Ten chlap vola na policiu a pyta si tvoju adresu? Tu adresu, ktoru si mu dala ked ti posielal peniaze cez western union?

11mirka22
5. apr 2021

@nafka0483 nepotrebuje adresu ak posiela cez western union....

nafka0483
5. apr 2021

@11mirka22 Ona tvrdila ze ano a ze mu tu adresu na to dala.

11mirka22
5. apr 2021

@nafka0483 to som si nikde nevšimla, možno som prehliadla... Písala, že mu dala kontakt na seba.. To nemusí byť adresa... Nezastavam si jej ani jej konania...

nafka0483
6. apr 2021

@11mirka22 Niekde na prvej strane pisala, ze jeho adresu nema, takze nevie peniaze vratit lebo ze cez WU je tam len jej meno a adresa.
Ale zrazu uz peniaze vratila... vela veci tu nepasuje.

lubkavargova1
6. apr 2021

@nafka0483 ten chlap mohol kludne ist na policiu a ze "nevie presne ako...." a proste vyklopil co je vo veci a policajti prisli overit. Teraz ked ma naspat peniaze je uz on na tahu, ci bude pokracovat a aj tak poda trestne oznamenie, co moze, alebo jednoducho "zabudne"...teraz zalezi od toho ako to znesie urazene muzske ego. Hold FB a internet vela znesie aj tak..ale na jej mieste by som na nejaky cas rozhodne sa "stratila" z internetu.

nafka0483
6. apr 2021

@lubkavargova1 Policajti prisli overit akoze co?
Policajti sa nezaoberaju kazdym jednym "vystrelkom", ze niekto sa ich pride opytat na adresu inej osoby. Ale tu autorka pise stale piate cez deviate, v tom sa vysomarit ze ako to presne bolo sa ani neda.

lubkavargova1
6. apr 2021

@nafka0483 podla mňa obaja si zasluszili to co maju...ten chlap, ze sa tak nechal oblbnut a nalapat na "mladu frndu" lebo aj stary cap si chcel liznut a ta mlada, ze proste to ju tak prekukol a islo do tuheho uz a zlakla sa, ze pojde basy...obaja si to zaluzia. Neviem ich lutovat vobec..sorry

daja0760
10. júl 2024

@janolaura8065 poslal ti peniaze dobrovolne a ty si ich prijala s najlepsim vedomim a svedomim. Nemozes ist do basy. Chce Ta zastrasit. Mas stastie na nejakeho uchylaka. Snad nestihol zistit,kde byvas. Zablokovat,zmenit tel.cislo a ked sa ho nezbavis, podat na neho na policii tresne oznamenie za obmedzovanie osob.slobody

Strana
z4