icon

Žiadna dovolenka - oprava domu

27. aug 2022

Baby idem sa sem vypísať , možno ma to prejde ..ja mám takú slušnú prechodnú depku , mali sme nasetrene peniaze, dosť peňazí, poruchalo sa nám niečo v dome , a proste bude to stáť par 1000e..baby ja viem že sú horšie veci , a toto je strašné povrchné , viem že ľudia sú chorý , že ľudia nemajú z čoho žiť , viem to a fackam sa zato , ale proste došlo mi to ľúto , že ani na dovolenku nemôžme ísť , že muž sa boji míňať lebo tak nemôžme...každý chodí na dovolenky(v mojom okolí),niekto aj na dve za leto a my hoc máme peniaze musíme zostať doma ,kvôli oprave , lebo ešte nevieme koľko nás to bude presne stát ...ale bude to dosť ..veľmi som nahnevaná 😔 ja som názoru ,že proste človek si za rok ten týždeň dovolenky zaslúži ..Nemusíte ma odsudzovať že je to povrchné , som si toho vedomá ..ale aj tak ma to štve😔

Strana
z4
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
27. aug 2022

@bilberryday my nemôžme ísť nikam nevieme aká pálka to presne bude

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
27. aug 2022

@bilberryday a my máme spoločný účet , spoločné peniaze , my nemáme že ja som nasetrila , on našetril ..

marca12
27. aug 2022

Ked sme prerabali dom,tak sme niekolko rokov nechodili na dovolenky,take naozajstne zahranicne dovolenky pri mori. Ale niekam do prirody sme vybehli alebo na predlzeny vikend. Uplne ta chaoem ako sa citis. Keby som mala nasetrene a uz sa vidim niekde na plazi pri mori a teraz zistim,ze nemozem,lebo musim vrazit peniaze do domu,urcite by ma piclo od zlosti 🤣 skuste ist aspon na vikend niekam,daju sa najst aj lacnejsie miesta

autor
27. aug 2022

@marca12 áno my keď sme stavali tak ani my sme nikam nechodili(k moru myslím) , naozaj len na výlety niekam a tak ale presne ako píšeš ...už som sa niekde inde videla

pribinak
27. aug 2022

Chodíte do prace? Veď sa dá ísť na pár dni aj na rekreačný poukaz
Nemusite do Turecka do 5* hotela, ale u nás, pozri zľavový portál a použi rekreačný poukaz

benit
27. aug 2022

Uz si tu urcite o tom pisala v priebehu prazdnin. Bol to takyto prispevok, tieto slova. Prazdniny su na konci. Teraz netreba banovat, uz ste si mohli uzit malymi vyletmi do prirody, ist sa okupat na jazero .. a mat aj opravene alebo aspon vycislenu ciastku co to bude stat.

autor
27. aug 2022

@pribinak musíme počkať koľko bude presne suma za opravu atď..a za tú opravu po tej oprave🤦a potom môžme rozmýšľať , alebo šetriť odznova..ja nárok na poukaz nemám

bluka2
27. aug 2022

Čo sa môže za toľko tisíc vlastne pokazit ?

salamistka
27. aug 2022

Neboj, takých je viac, ktorí nešli na dovolenku (ani ja, ale mne je dobre doma), okolie si nevšímaj, vždy sa nájde niekto, kto má niečoho viac.

autor
27. aug 2022

@benit nepísala som to tu ...toto je u nás nová situácia ..teraz nám povedali minuly týždeň a boli sme po výletoch , ale nie je to more

cimage
27. aug 2022

Ved pockajte kolko vas to bude stat a potom pojdete podla moznosti. Neznamena, ze ked nepojdete k moru, tak si neodpociniete. Niekedy den nicnerobenia doma je lepsi ako tyzden dovolenky, hlavne s detmi 😁.

autor
27. aug 2022

@salamistka aj mne je dobre doma 😄 ale ten týždeň , na to sa teším celý rok

autor
27. aug 2022

@cimage no uvidíme , ale tak áno je to povrchné , ťažko to , su ľudia ktorý nemajú nič

luccija
27. aug 2022

Vôbec si nemyslím, že si povrchná je Ti to ľúto ..aj mne by bolo...neviem čo sa Vám pokazilo kotol?
Ale išla by som aj, keď len na chatu na pár dní.

benit
27. aug 2022

Co vam minuly tyzden povedali?
My chodime obaja do prace, financii je dost aj tak sme ss tento rok dostali len na 4 dni do tatier. Pricina uplne ina ako u vas, ale nerobim z toho tragefiu. Pojdeme, teda dufam, o rok.

autor
27. aug 2022

@luccija kotol by taký problém nebol..to by sme zvládli ...dom nám pláva na vode

maciatkolulu
27. aug 2022

A to co sa pokazilo? Inak ako fajn, že ste nešli na dovolenku za tie peniaze, akoby ste vedeli, že sa niečo pokazí na konci prazdnin🤣👍😉. Si vezmi, že by ste sa vybuchli z peňazí na týždňovej dovolenke a neostalo by na opravu. Ako máš veľké deti?

benit
27. aug 2022

Ked sa to stalo minuly tyzden a vy ste nikde cele leto neboli, tak to nema suvis. Ale bud rada, vsetko je ako ma byt, aspon mate eura na opravu.

viestta
27. aug 2022

To, že je ti ľúto je úplne v poriadku. To, že sa neplánovane veci stavaju vieme všetci. Ale uvedom si, že bez kotla (aspoň sa mi zdá, že to bude niečo také) žiť nemôžete. Tak sa pozri na veci reálne a neľutuj sa. Život ide ďalej, dovolenka bude o rok.

jana_eyre_2
27. aug 2022

@bluka2 kotol napríklad

liljana
27. aug 2022

Preco by ste nemohli mat dovolenku? Prelezte okolite hory, hrady, jazera, okupat,...(Janosikove diery, Slovensky raj, vysoke, nizke Tatry,...), pripadne na par dni zobrat aj stan. Dovolenka nemusi byt vzdy iba all inclusive pri mori.

sissy27
27. aug 2022

Dovolenka vôbec nemusí byť drahá - ak ideš mimo top sezóny a kúpiš si letenky a ubytko sama bez cestovky. Takže pokiaľ obaja pracujete, tak si myslím, že môžete zvládnuť aj opravu, aj dovolenku pri mori.

jana_eyre_2
27. aug 2022

To sú také veci čo chápem že trápia.. to že niekto iný má naozaj životné problémy neznamená že teba nemôže hnevať že nejdeš na dovolenku po ktorej si túžila.. dôležité je aby ťa to neprevalocovalo natoľko že sa zaseknes a budeš sa ľutovať.. keď si zvyknes na situáciu, prejde tá aj to sklamanie že nejde všetko tak ako si chcela..

My sme boli pri mori po 3rokoch a užili sme si to, dovolenka bola super.. a potom mi ochoreli deti a polovička leta v cudu.. aj auta sa pokazili, až tak že sme minuli peniaze odložené na nové okná ktoré potrebujeme.. jedno sa zlomilo a padlo, samozrejme až potom ako sme opravili auta 🤦‍♀️... Tak teraz neviem čo s tým.. nevadí, život ide ďalej a dôležité je naozaj hlavne zdravie.. keď je človek zdravý, tak všetko ostatné sa dá nejako prežiť.. urobte si výlet ktorý aspoň trocha nahradí to po čom túžiš a možno ti bude lepšie.. niekedy sa aj na problém s domom pozerá lepšie keď si oddýchneš niekde mimo domu, hoc aj na pár hodín..

marca12
27. aug 2022

A hlavne zacina skola,ludia nebudu chodit na dovolenky. Mne kazdy rok vadi,ze od maja do septembra kazdy riesi len dovolenku a vypytuje sa,kam ideme,ci sme boli a tak. Je to neprijemne hlavne v case,ked nemozes ist a este ti zacnu davat rady,ka.mas ist a neminies vela a podobne a pozeraju na teba ako na mimozemstana,ked povies,ze nikam nejdes. Nastastie toto obdobie pominie a usmeju sa aj ludia,ktori si nemozu dovolit dovolenku.

liljana
27. aug 2022

Moja prva dovolenka bola na konci VS, nemali sme na dovolenky. 🙂 Vzdy leto u babky (kosilo sa, hrabalo,...), alebo od 16r prazdniny na brigadach. Pride mi troska smiesne, ze sa dnes niekto stazuje, ze tento rok mu nevyslo na dovolenku. Ze to boli ine casy? Casy sa vzdy mozu zmenit. Raz je vo svete lepsie, raz horsie.

marca12
27. aug 2022

@sissy27 ty si z tych,co naozaj nechapu,ze sa si to jednoducho nemozu dovolit,minut ani tych 400€.

onedaynick
27. aug 2022

@sissy27 ako toto mozes tvrdit?

maciatkolulu
27. aug 2022

@liljana inak tie vysoké a nízke Tatry, hrady a zámky ta na sk vyjdu viac ako dovolenka pri mori...

Strana
z4