Žiarlim a neviem,či to mám s mužom riešiť
Ja viem,ze sa asi chytite za hlavu,ze mam teda problemy...Ale dnes ma nastvalo toto.Muz chodi do prace externe na jedno miesto,stretava sa s vela ludmi,toto konkretne miesto vzdybospevoval,majitelov,aku su skveli,proste u neho top.Nikdy mi nespominal,ze maju dceru,ani zmienkou A dnes,po 7 rokoch,som nahodou zistila,ze tamdceru maju a teda riadnu samicu! Jasne,ze mi asi nemal doma povedat,ze idem tam pracovat a maju tam takuto mrasavicu,ale citim sa teraz cudne, ziarlim,ze co ak sa pred nou pretrca,alebo vi ec to,ze tam takato zena je,mi nejak vadu, obzvladt,ked muz o nej nikdy ani pol slova nepovedal...Chapem,ze toto si musim v sebe spracovat.Ale stalo sa mi,ze muz strasne ziarlil,ked som isla len do prace,alebo na nakup,a ja mam co povedat.Amo prekonavate toto v sebe? ved hasne,ze pekne zeny su vsade,nemozeme sa izolovat,aj na mna sa chlap pozrie,ale mne to dnes hrozne padlo
@ella_price ved pisem,ze nie.....ale mi je neprijemne, ze sem chodi roky pracovat a akoze zabudol povedat,ze maju dceru? aby som s tym nemala problem uz skor....?
A ako si to zistila teraz ? Alebo ti to zrazu povedal ?
Neverim ze toto pise dospela a vydata zena... Kolko ma rokov ta ich samica? Pravde dovrsila 18 rokov, ze ju doteraz nespomenul?
@klip0 na FB som si pozrela info k tej konferencii,ze aky je program...a tam s rovnakym priezviskom ako ma majitel pisala tato mlada slecna,tak mi doslo
@kitycat ved nie som na seba hrda,ale na vas nikdy neprisli cudne zenske stavy?
A koľko má rokov ? Nebola ešte dieťa keď tam začal pred 7r chodiť a nepovažoval za dôležité spomínať ti cudzie dieťa ?
Podla mna je uplne prirodzene sa s nim porozpravat o svojich pocitoch.Nie robit vysluchy,sceny a podobne.Ale uplne normalne ake mas pocity.Ja si myslim ze mu to aj polichoti a ty budes v klude ze sa viete aj o tomto otvorene porozpravat.Ja ked mam taketo pocity tak ja o tom vzdy nadhodim temu.Preco nie?
Možno to nevníma tak ako ty a nevidí ju ako samicu ale ako kolegyňu... Správať sa profesionálne znamená vidieť kolegyňu a nie samicu v praci😁
ja osobne vyznavam heslo "co je v dome neni pro me", existuje sanca, ze to tvoj muz vnima rovnako?
ty ho poznas...
Veď už tomu anonymovi konečne napíšte nech vyhľadá psychológa alebo nech sa rozvedie 😆😆😆 Posledné mesiace furt len takéto tu ide 😃
Tá samica by možno o tvojho chlapa ani len nezavadila.
Aj ja by som žiarlila, chápem Ta.
Posli mi jej fotku, poviem Ti môj názor, či je ozaj samica. 😜
@maminkadeticiek toto je ozaj rozumne 👌
@ankare
@zuzka_99
@maminkadeticiek je to pekna mlada zena, 26 rocna, muzov typ,dlhe tmave vlasy,modre oci, super postava, ten typ,co neprehliadnes
Ja neviem,aky anonym sem pisal,ja pisem na konika v tejto teme prvykrat :D
Tiez si myslim,ze mam pravo na taketo pocity, a hlavne pravo,dat ich von,nie v sebe dusit,ze ma trapi takato kravina....Ale akoze,budme realisti,moj muz je zdravy chlap,nech mi nepovie,ze si ju roky nevsimol, ked som sa pytala, ci maji deti, tak ju nespimenul,len jej sestru v zahranici
Ja viem,ze je to cele detinske, ale nieco ma na tom celom stve
A zamyslela si sa nad tym, kolko inych samic uz mohol pri tej externej praci vidiet/stretnut? Dokonca takych, ze boli presne podla jeho gusta, az mu za nimi krk otocilo?
Co sa stresujes touto jednou. Len preto, ze o jej existencii konkretne vies?
Tuto dievcinu ti nemusel spomenut pre dva dovody:
1. Ak nie si ziarliva a toto je tvoja jedina epizida, tak napriek vnadam (ktore rozhodili tvoje sebavedomie), ho ona nepritahuje a nerozmysla o nej. Aj ked objektivne je pekna, nie je to typ, ktory by u neho zazal iskru a myslienku.
2. Ak si vseobecne ziarliva aj mimo tejto dievciny, tak presne preto o nej mlcal. Ale len co by ju spomenul, bolo by mu to otriepane o hlavu v roznych formach a narazkach. A to sa mu neziadalo.
Ty mas kolko samcov v praci? Dala si ich popis muzovi, vsetkych od vratnika, cez vodica kamionu po riaditela? Kym mu nezacne slecna vypisovat, nemas co riesit,
Tvoj muž robí niekde na farme, že tam majú samice? Tie by som za konkurenciu nebrala. Ale teda k veci asi vie čo má doma a ako by si reagovala, tak radšej ju nesponul.
@moonlight1210 ja som praveze na to,kolko je muz prec zvyknuta,ze ma okolo seba aj zeny...a nejak si uvedomujem,ze to neriesim, je to cudne aj mne samej, preco prave dnes ma toto tak nastvalo....nieco vnutorne ma postepilo, z niecoho mam cudny pocit, mozno preto,ze sem extra rad chodi, da si viac zalezat, neviem ....tieto zenske nalady :(
@liljana moj muz je ziarlivy, vkuse riesi, kto sa pozrel na mna a za vinu je schopny dat to mne....tak uz neviem,ci som to " chytila" od neho
HM. Otázne je, čo sa vyrieši keď o Tom povieš manželovi? Vieš ako bude reagovať? Ako reagujete na seba v takýchto prípadoch? Snažíte sa jeden druhého ukľudniť, alebo dochádza k výbuchu nervov? Ja na manžela nežiarlim a ani on na mňa, tak by som asi reagovala na tvojom mieste podľa toho, ako sa manžel zachová.
A ako tu už bolo spomenuté, možno by tá samica na neho ani nekukla a sa jej vôbec nemusí páčiť.
Ale vzhľadom k tým tajnostiam okolo, chápem tvoje obavy.
Môj muž síce robí teraz z domu už rok a pol.. ale inak 18r robí v jednej firme kde je 2000zamestnancov.. má kopu a kopu kolegýň - a áno niektoré sú fakt krásne, také že ja sa môžem schovať a tiež mi o nich nerozpráva.. ale prečo by mi malo.vadit že pracujú tam kde on?
Akože chápem keby si sa dozvedela že je to samica-koketa čo sa okolo neho krúti, ale z toho čo píšeš mi to pripadá že si proste len zistila že tam je pekná žena.. veď tých sú milióny, keby som mala na kazdu žiarliť tak sa zblaznim..
Podla toho co si opisala nemas vobec ziadny dovod na ziarlivost, ale ja verim zenskej intuicii, hlavne ak sa jedna o muzovu neveru. Takze ak ti zacala blikat kontrolka, tak ju uplne neignoruj.
Mozno by bolo dobre popracovat s muzom na tej vzajomnej ziarlivosti.
Mozno mas pred ocakavanim 😄, vtedy su vraj zeny citlivejsie. Osobne, tieto pocity pramenia z tvojej nespokojnosti, zasla by som na kozmetiku, ku holicke, mozno zmenila trochu farbu, dala si melir, namalovala aj sama doma, dala nieco sexy, mozno si kupila nove spodne nohavicky, proste zainvesrovala by som do seba, zasla si zaplavat, chytila trochu bronz, proste nieco, preco by si sa mohla citit dobre sama pred sebou, podla mna kazda jedna moze byt samica, aj TY !
@brita7777 nemam potrebu sa porovnavat so zenami mladsimi o 10 rokov, to nie je zase moj styl,ale nespokojnost citim skor scrym,ze muz ma vela prace,vkuse lieta,beha,ako utrhnuty, na mna ziarli,...asi sa to nakopilo. Urcite by mi dobre padlo oddychnut si, idem sa objednat na masaz. Hrozne hlupo si pripadam, ze toto riesim,ale nemozem si pomoct, ked mam blby pocit,rozladilo ma to
ja ani netuším, koľko má môj partner v práci kolegýň a koľko kolegov, ani by ma nenapadlo po tom sliediť na sociálnych sieťach. Niektorých spomenie, to je všetko. Tiež on nerieši moje kolegyne a mojich kolegov. On žiarli, ty žiarliš, prečo vlastne? Veď keď ťa bude chcieť podviesť má more iných príležitostí nejakú samicu stretnúť - v obchode, u lekára, pri športe, susedka..a ty tiež.
určite by som s mužom nič teraz neriešila, rieš, keď ti bude vyčítať, že sa niekto na teba pozrel, lebo to je choré, aby ti takéto niečo vyčítal

Riadna samica 😆😆😆
A akou náhodou si to prosím ťa zistila? To teraz budeš žiarliť na každú peknú samicu, čo okolo vás prejde? 😃