Žiarlim a neviem,či to mám s mužom riešiť
Ja viem,ze sa asi chytite za hlavu,ze mam teda problemy...Ale dnes ma nastvalo toto.Muz chodi do prace externe na jedno miesto,stretava sa s vela ludmi,toto konkretne miesto vzdybospevoval,majitelov,aku su skveli,proste u neho top.Nikdy mi nespominal,ze maju dceru,ani zmienkou A dnes,po 7 rokoch,som nahodou zistila,ze tamdceru maju a teda riadnu samicu! Jasne,ze mi asi nemal doma povedat,ze idem tam pracovat a maju tam takuto mrasavicu,ale citim sa teraz cudne, ziarlim,ze co ak sa pred nou pretrca,alebo vi ec to,ze tam takato zena je,mi nejak vadu, obzvladt,ked muz o nej nikdy ani pol slova nepovedal...Chapem,ze toto si musim v sebe spracovat.Ale stalo sa mi,ze muz strasne ziarlil,ked som isla len do prace,alebo na nakup,a ja mam co povedat.Amo prekonavate toto v sebe? ved hasne,ze pekne zeny su vsade,nemozeme sa izolovat,aj na mna sa chlap pozrie,ale mne to dnes hrozne padlo
Ťažko poradiť, ono záleží podľa mňa aj od toho, aký typ je Tvoj muž. Či je vôbec pre ženy atraktívny a zaujímavý... vieš asi najlepšie sama.

...7 rokov je dost dlha doba nato, aby uz ked tak, nieco medzi nimi prebehlo,... sympatie k niekomu vznikaju rychlo po zoznameni, nie o x rokov.. takze ak ten tvoj stale cuci doma pri tebe a nie pri tej alfasamici, hod sa do kludu... inak budes akurat tak za hysterku a stihacku.....