icon

Žiarlim na partnerove bývalé partnerky

7. feb 2022

Ahojte. Ziarlim na partnerove bývalé partnerky.. všetky boli sex bomby, fakt keby ste ich videli tak vám spadnú sanky. Veľké prsia chudé drieky , pekne zadky a chuducke dlhé nohy, dlhé vlasy pod chrbat, nenašla som sa nich ani jednu chybičku, vyzerali ako barbiny. Bývalé sú preto lebo oni nechali jeho ..nie on ich. Čiže keby sa mu nejaká ozvala tak by sa k nej zrejme vrátil keby bol sám.
No potom sa pozriem na seba, ja mám 150 CM, a 58 kg som širšia, celulitídu mám, malé prsia, tucnejsie ruky, dvojvradu, krátke vlasy a redšie. Akože skvele sa citim 😅 .. a teraz nerozumiem prečo je vlastne somnou lebo viem že stále sa mu páčia barbiny keďže také lajkuje na instagrame doteraz. Hlavne veľké cecky a Barbinovske dlhé rovné vlasy po pás a veľké pery..
Akoze hej je somnou ale keď sa mu páči úplný opak mňa tak dakedy rozmýšľam či není somnou len zo zúfalstva.

Strana
z2
autor
7. feb 2022

@oktoberka ku mne sa správa dobre milo s úctou

oktoberka
7. feb 2022

Tak.... nerieš

autor
7. feb 2022

@oktoberka on je dobrý síce ale čo sa týka žien mi príde v tomto blbý , niekedy mi pripomína Forest gumpa a tu kurvu čo bol do nej zaľúbený :D

andreakg
7. feb 2022

Tak asi sa už chce uistiť,že ty ho necháš,keď si sa opísala,tak asi nemáš veľa sebavedomia,tak teraz radšej hľadal niečo iné,niekoho,kto sa nebude pozerať po inom chlapovi

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
7. feb 2022

A si si istá, že to boli jeho bývalé? Možno chlapec klame.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
chocolatte1
7. feb 2022

Môj kamarát vždy hovorí “ zeber si škaredu, budeš na ňu sám…”
Čo ti na to iné povedať …
Sebavedomie máš zjavne v pecku tak skús popracovať hlavne tam

sense
7. feb 2022

Možno je s tebou preto, lebo vie ze ty ho neopustís keď si opak tých barbin kt mal doteraz

oktoberka
7. feb 2022

No,...ty si si ho vybrala. Keď si spokojná s FG,tak si zrejmá spokojná aj s jeho správaním.

ankare
7. feb 2022

No tak mne by vadilo, keby môj muž lajkuje cudzie ženy. to,že mal modelky, ani nie, to patrí do minulosti.
Chce sa s Tebou viazať? Plánuje s Tebou budúcnosť?

autor
7. feb 2022

@andreakg nejak nechápem

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
andreakg
7. feb 2022

No ak ho všetky dokonalé krásavice odkopli,tak teraz hľadá opak,aby sa mu to už nestalo

lucka114
7. feb 2022

Aaaale, čo si ... Buď rada, že nie si ďalšia tuctova (lebo dnes tak vyzerá už velmi veľa žien) ... Hlavu hore a nájdi si normálneho frajera 🙂

laurika999
8. feb 2022

Jeho bývalé boli pravdepodobne zlatokopky.

Strana
z2